Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Hangi müziği seviyorsan, ruh halin hangisine uygunsa onu dinlersin. Müziğin ev hali, araba hali, bisiklet hali mi olur? Müzik kişinin duygularına hitap eden bir şey sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
Scudo
eminemden sean pauldan 50 centden müzikler dinlersen sper gaza geliyosun yabancı rap ve yabancı rock olsun ben bu müzikletle arabalarla yarışıyom :d o derece gaz verio anla artık

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
bu konudan sonra akşam yemekte ne yesem diye bize sorma..
komik:)

çok sakıncalı çoook.

bir keresinde müzik dinleyerek trafiğe çıkmıştım. aynı seyahatte 3 kez kaza geçirme tehlikesi yaşadım. son anda yapılan bir müdaheleyle veya sürücünün dikkatiyle teğet geçilen kazalar oldu bunlar.
eve gelince durumu masaya yatırdım ve müziği günah keçisi ilan ettim.
o günden beridir bisiklet sürerken müzik dinlemiyorum. Allaha şükür o günkü gibi bir tehlike zinciri yaşamadım.

Eğer dışarıdaki sesleri duyamayacak kadar yüksek sesle müzik dinliyorsan trafikte, ister bisikletli ol, ister yaya , ister otomobil kullan farketmez. Fakat dışarıdaki sesleri duyabilecek kadar hafif seste dinlersen müziğini hiç bir sorun olmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: orhantozun
Metin Işık -Ağla gözüm :D
Ben dinlerken Kulaklığın tekini takıyorum trafik sesini vs duyabilmek için yoksa çok riskli oluyor :S

Trafikte bisiklet kullanırken müzik dinlemek tehlikelidir,trafiğe kapalı yerlerde sürerken dinlemeni öneririm.

'Ne tür müzik dinlemeliyim,hangisi beni gaza getiririr?' sorusu bana çok saçma geliyor.Herkezin müzikal zevkleri farklıdır,seni gaza getirecek müzikleri en iyi sen bilebilirsin.

Konu başlığını 'Bisiklet kullanırken ne tür müzik dinliyorsunuz' olarak değiştirmen çok daha mantıklı olur.

Müzik zevk işidir ve zevkler kişiye göre değişir. Ne tür müzik seviyorsanız onu dinleyin. Ancak kendinizi fazla kaptırıp çevreden gelen sesleri dinlemeyi, güvenliğinizi ihmal etmeyin.

Armstrong'un youtube'daki videolarını izleyince gaza gelirdim sonra onların müziklerini indirdim böylece o müzik çalınca Armstrong'un sahneleri aklıma geliyor ve coşuyorum:D
alpe'd Huez videosunun müziği bir de Descent into Gap adlı videonun müziği favorim özlelikle alp'd huez yokuşta manyak gidiyor:D

florida ft. Tpain get low->bu şarkıyla kendini arabada bass sistemiyle gidiyormuş gibi hissedersin.ben hep bunu dinliyorum
birde akon ft 50 cent ı'll still kill.bu şarkıda çok iyi.akon right now bu virajlar için(birazcık duygusal diye:D)

hızlı gitceksem 25-35 düz yol hard rock ve gaza getirici film müzikleri :D
15-20 normal hızla gitceksem yorulmadan kendimi konfora bırakarak slow arabesk yabancı slow ve fantazi müzik:D

Ağır ağır sokaklarda gezinmek için Yabancı Rep Müzik, tempo tutturmak için tekno ya da hard rock olabilir. Filim müzikleri her daim mükemmeldir ;)

Münkünse tek kulaklıkla dinleyin. Bir kulağınız müzikte diğer kulağınız bisiklette ve yolda olsun;)

Müzikler zevke göre değişir. Kimisinin uykusunu getiren klasik müzik bile kiminin adrenalin salgılamasına neden olur. Bu konuda yorum yapamayacağım ama konu başlığı "...... dinlemeyelim" olunca içeride arabesk dinlemeyelim, oyun havası dinlemeyelim gibi yorumlar göreceğimi sanmıştım doğrusu. İşin aslı bir süredir konuyu görsem de bu nedenden dolayı pek ilgilenmemiştim.

En iyisi kulaklıkla hiç müzik dinlemeyelim.. Sadece içimizdeki müziği dinleyelim

@m6rk

bencede çünkü arkandan ne geliceğini bilmediğin için içindeki müzikle idare etmek daha iyi:D

Geri