Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

BÖyle Bİr Soru Oalmaz Herkezİn Kulak Zevkİ Ayridir Senİ Hangİsİ Motİve Edİyo Bİz Ne Bİlelİm Bunu Kendİn SeÇ Daha İyİ Verİm Alirsin..?

Scudo
Lil Jon sonracıma,DmX, İhtilal,Ciara vs Rap Ve R&B tarzı bence böle:D

ben kesinlikle rock,metal dinlemeni öneririm ve özellikle daha öncedende belirtildii üzere rammstein ı tavsiye ederim! beni çok gaza getiriyo :D ama tabiki bu dediklerim ormanda geçerli!!

mesela ben işten eve gelirken hareketli muzik çalarsa şehirde biri iki tur atarım ama slow olursa eve giderim hemen :D

ben genellikle insanı rahatlatacak sakin müziklerle yol almasını seviyorum türkü ve etnik müzikler cok hosuma gidiyor onları dinlerken bisiklet sürmek daha zevkli geliyor arayada bir kaç tane rock ve tekno atıyorum

Ankarali Namik kirmizi motor aldinmi???(siz burayi kirmizi rotor aldinmi diye anlayin)
super:)

Rap
-Liber-
-clan41
-reaya crew
-gagstasy style nigga xD

ayrıyetten timurla kendimide dinlerim :D

bence sadece müzik olan şarkıalr daha iyig sözsüz olanlar tam kopmalık oluyor genelde yoruldugunuzu bile hissetmezsiniz..

Bana sorarsanız müziğin sesini çevrenizdeki olup bitenin görültüsünü duyacak kadar açın yoksa dikkat mikkat kalmıyor insanda. Özellikle araba kornası falan dikkat etmek gerekli....

rap dinle 50cent eminem gekko killa ceza vs. ama sen sen ol sagonun her şarkısını bisiklete binerken dinleme çok güzeller ve iyice dikkat dağıtır (diğerLeri güzel değil demedim insanı harakete getiriri diğerleri:D)

nacizane olarak belirtmek isterim..müzik bisiklet üzerinde dinlenecek bir şey değil bence..her işi kendi ortamında yapmak gerek ..otomobilde müzik dinlenir ama bisiklette bana çok absurt geliyor..cüneyt arkın ın dünyayı kurtaran adam filmi gibi yani..tabi yine de tercih meselesi ..eğer bisiklette iseniz lastiğin asfaltta çıkardığı sesten daha iyi bir müzik olamaz...ben fikrimi söyliyeyim dedim ..saygılar ve sevgiler

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
bence dinleme arakdan gelen bir aracın yapacağı bir süprize hazırlıklın olamayabilirsin

Müzikte nesi.Bisiklete mi biniyorsun müzikmi dinliyorsun.saçmalık!!!Kornayı duymuyorsan araba alır altına.Güzel yollarda bisiklete binmek ister herkes.Öylede yapıyoruz zaten genelde buralarda trafik vardır aman ha.Belki müzik dinlerken aklına bişe girer onu düşünürsün dalarsın belki kız arkadaşına gider aklın herşey mümkün:eek:

ben yokuş antrenmanımda arabesk dinlerim düzde de yabancı pop vb süper oluyo hele yokuşta müslüm gürses fln :)

Arkadaslar Hepİnİzİn Yorumlari Harİka Ama Bunlardan En Dogrusu Bence Muzİk Dİnlememek Herkese Tesekkurler ....

Ben müzik dinleyerek trafiğe çıkmayı pek göze alamıyorum. Ama tek kulaklada olsa dinliycem bi kere, bakalım nasıl olacak. Genelde kendim bağıra bağıra müzik söyleyerek sürerim, tabi etrafta kimse yoksa :D

Bu arada Rammstein öneririm, gaza gelir uçarsınız :p

bu kadar saçma bi başlığa bu kadar cok cevap yazılması dumur bi olaydır bence.. bu konunun incelenmesinde fayda görüyorumm... bu arada ben de niye cevap yazdıysam :)

teoman dinliyorum yerimde duramıyorum yavas giderkende bi slow parca acip gidiorum

bisikletle şehir içerisinde muzik dinlemenizi pek önermem özellikle trafikte özelliklede istanbulda :)

Ama muziğin insanın performansını arttırıcı bir etkisi vardır. Ancak dikkat kaybınızıda azaltacaktır bu .

En guzeli tek kulaklıkla takılın :=) sevdiğiniz muziyi dinleyin sizi motive edicek muziği dinleyin :):)

Geri