Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
Tabiki "kullanım tarzına göre müzik dinlerim" mesela FLA ,YAHEL, RAMMSTEIN ve Industrial/Electro/Trance tarzı şarkılar.. ama dinlerken trafikte olmamaya özen gösteriyorum :)
artık bisikleti nasıl kullandıgımı çıkartabilirsiniz ..

Genelde abimle beraber sürüş yaptığımız için pek şansım olmuyor müzik dinlemeye ama yalnız takıldığım zamanlarda Metallica :D

Her ne dinlemek istiyorsanız evde dinleyin, nerde dinlerseniz dinleyin ama
bisiklet üstündeyken kulaklık takıp müzik dinlemeyin, çok tehlikeli.
Şöferler zaten bisikletleri görmemeye eğilimli, bide siz trafiği duymazsanız kaza
geliyorum/geldim der. Bisiklet üzerinde müzik dinlemek sadece bir duyunuzu eksiltmez aynı zamanda dikkatinizide dağıtır.

Arazide, dağda-bayırdamısınız ozamanda doğayı dinleyin, çiçeği, böceği, ağaçları, rüzgarı dinleyin, rublenin tıkırını dinleyin. Bunlardan daha güzel bir müzik varmı?:)

yanınızdan geçen yada arkanızdan gelen araçların sesini duyabilecek kadar kısık seste dinlemenizi öneririm. Müzik seçimide size kalmış.

arada bide mehter marşları iyi oluyo mesela hücum marşı:)

bence kısık seste veya tek kulakta rock dinlemek ideal..

ben de hakan altun dinlemeyi tercih ediyorum güzel oluyo

Genel olarak trafikte seyir halindeyken trafik içersindeki araçların, yayaların ve bisikletinizin donanımınızın sesini yani çevresel sesleri duyuyor olmalısınız. Müziğinizi çok yüksek ses seviyelerinde kulaklık aracığı ile dinliyor olmak sizin tehlikelere karşı hayati önem taşıyacak olan reflekslerinizi gösterememenize ve istenmeyen sonuçlarla karşılaşmanıza neden olacaktır. Bununla birlikte bu durum offroad tabir edilen arazi veya trafik harici kullanımlarda çok fazla tehlike arz etmemektedir. Dikkatinizin dağılmaması ve kazaların meydana gelmemesi için lütfen bisiklet kullanırken çevresel sesleri duyamayacağınız kadar yüksek seviyelerde müzik dinlemeyiniz. Herkese kazasız sürüşler.

Arkadaşlar...
Bu konu başlığına verilen cevapların tümünü okumaya katlanamadım..:(
Benim nacizane düşüncem, burada böyle konu başlıklarının açılmamasıdır..
Can sıkıntısından, başka ilginç hiç birşey bulunamaş da açılmış ise, bunu da yöneticiler uyarmalı ve gerekirse engellemelidirler..
Biz bu forumu sevdik ve buradayız, o yüzden de bozulup yozlaşmasını hiç bir zaman istemeyiz..
Bir örnek daha vereyim sizlere, şimdi gördüm..
Bir başka arkadaş "Arkadaşlar bi sayı söyleyin, sayısal oynuycam" diye açmış..
Pes diyorum artık...:(

• Beğen
Tepkiler: ozgurtex
abi bence elektronik şahsen ben ve scottım busy-P dinliorz bu ara tavsiye ederm.. uçası gelio insanın:D

Geri