Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

@msconfig

Hatta zemin sert ise Orhan Gencebay, zemin yumuşak ise Ferdi Tayfur. Bu arada keyfin yerindeyseAdnan Şenses canın patlayan tekere sıkıldıysa Müslüm Gürses.

Arabaları sollarken Duran Duran'dan Wild Boys veya atağa kalkarken Queen'den We Will Rock You olabilir.

Kolay gelsin.

Scudo
lp,motorhead ,anthrax ,bloodsimple,distrubed,,,metallica,,,slayer daha bi sürü warrr al bi dinle derimm bisikletleeee

Brooklyn Bounce

şunu dinledim...insan kendini kaybeder bu muzikle

bu senin kendi zevkin rock seven bi adama arabesk dinle dersek hiç bi zevk almazsın. neyi dinlemek istiyosan onu dinle.

• Beğen
Tepkiler: mecaoz
@dumenb

dogru soyluyorsunuz ama daha once hıc dınlemedıgınız bır sarkı da hosunuza gıdebılır. bu konu onun ıcın ıdeal bence :)

tehlikeli bir olay bisiklet sürerken müzik dinlemek, çevreyle ve bisikletle olan irtibatını aksatıyor insanın... ama Metallica eşliğinde pedal basıp rüzgarla yarışmak kadar da zevkli bir şey var mı? bence yok...

Lütfen Türkçe'nize dikkat ediniz,
konu başlığında "dinlemeyelim" yazmışsınız,ama demek istediğiniz "dinlemeliyim".
ve bir kez kaza yapmıştım ALLAH tan ucuz atlatmıştım,bence dinlememelisin.fikrim ise blero-can't you see. ve zeugama mix :).

• Beğen
Tepkiler: rıdvan
kesinlikle rock ve techno dinle özellikle rammstein grubunu öneririm

selam arkadaşım ben de sana rammstein öneririm ve tehcno dan şaşma derim yinede senin kararın....

mümkünse dinleme can saglıgın için:):) metal dinliceksen doom dinleme :d

muzık dınlemek ıcın muzıgı dınleyecegımız alet de onemlı bu konuda en ıyısı bence ipod suffle okunusu şapıl sanırım cok kucuk bır alet kıbrıt kutusundan bıle kucuk ve agırlıgıda cok dusuk yakana takıtıgında onun orada oldugunu unutabılırsın :)

Bisiklette seyir halindeyken müzik dinlenir mi hiç? Yolda bisiklet üzerindeyken tüm duyu organlarınızı 4 açmalısınız...Yaptığınız şey güvenliğiniz açısından çok yanlış...

• Beğen
Tepkiler: atilla35
arkadaşlar pink floyd un en iyi müzikleri nedir sizce.bir sürü buldum fakat kotam var.

Dağda, Doğada ; ROCK, Mick Jagger, Billy İdol,

Şehirde ; Dinlemeni tavsiye etmem

Geri