ben spor yaparken, özellikle koşarken, müziği "tünel bakışı" olayını yakalamak maksadıyla dinliyorum.
uzun koşularda kendi vücudunu dinlemektense müziğe kendini kaptırmak daha iyi oluyor
Siz siz olun trafikte yada bisiklet yolunda, dışarda iken nerde olursanız olun müzik dinleyerek bisiklet sürmeyin. Müzik zevkiniz yada gaza gelme isteiğiniz canınızdan daha kıymetli değil.
Artık müzik dinlemiyorum. Arkadan gelen araba seslerini dinlemek daha önemli. Dinlediğim zamanlarda Metallica, Guns, Anadolu rock dinlerdim. Şimdi kendi şarkımı kendim yapıyorum ama kötü oluyor. Türk sanat müzikleri geliyor hep aklıma (Büyük bir ihtimal yaşlanıyoruz ondadır) Birde hava çok soğuk olduğunda nedense nilüferin haram geceler şarkısının "yanıyorum" nakaratı takılıyor dilime. Psikolog bir arkadaş varsa lütfen psikanaliz yapsın
evet müzik sadece tavşanlı etabında orada 30 km boyunca araç göremezsiniz,
paso rampalar 10-13 arası ,
sadece avenged sevenfold 'un bu parçası beni fişekler 13 eğimde ,,
üstadlarım,
bence müzikle güzel olmaz mı, daha tempolu kullanabiliriz ve daha çok zevk alırız. terapiye katkısı olur gibi bence.
emniyet içinde tek kulağa taksak nasıl olur sizce?
Pek tavsiye etmem.
Fakat antrenmanlarda, tek sağ kulak takılı olacak şekilde, kısık sesle müzik dinliyorum bazen.
Bir örnek;
[video=youtube_share;UWb5Qc-fBvk]http://youtu.be/UWb5Qc-fBvk?t=1m5s[/video]