Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
Ben genelde dinlerim. Metallica ve Korn bisiklette çok güzel gidiyor, kendimi kaptırırsam düz yolda müziğin ritmine göre pedal çeviriyorum. Ya siz ? :)

deep house yada emotinal chillout set dinlerim.
sesini çok açmam fonda çalar hep.
korna , araba sesi vs duymak lazım.

ben spor yaparken, özellikle koşarken, müziği "tünel bakışı" olayını yakalamak maksadıyla dinliyorum.
uzun koşularda kendi vücudunu dinlemektense müziğe kendini kaptırmak daha iyi oluyor

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Ben sadece trainer üzerinde dinlerim.

Siz siz olun trafikte yada bisiklet yolunda, dışarda iken nerde olursanız olun müzik dinleyerek bisiklet sürmeyin. Müzik zevkiniz yada gaza gelme isteiğiniz canınızdan daha kıymetli değil.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Ütsü
Bisiklet yolunda sürerken A State of Trance radyo programının kayıtlarını dinlerim.

Sürerken asla dinlemem. Trainer'da aşağıdaki tarz parçalar güzel oluyor.

bisiklet yoluna bir anda atlayanlar, yada bisiklet yoluna çıkıp, arkamdan gelen motosikletler olduğundan kulaklık kullanamıyorum..

Artık müzik dinlemiyorum. Arkadan gelen araba seslerini dinlemek daha önemli. Dinlediğim zamanlarda Metallica, Guns, Anadolu rock dinlerdim. Şimdi kendi şarkımı kendim yapıyorum ama kötü oluyor. Türk sanat müzikleri geliyor hep aklıma (Büyük bir ihtimal yaşlanıyoruz ondadır) :) :) Birde hava çok soğuk olduğunda nedense nilüferin haram geceler şarkısının "yanıyorum" nakaratı takılıyor dilime. Psikolog bir arkadaş varsa lütfen psikanaliz yapsın :)

evet müzik sadece tavşanlı etabında orada 30 km boyunca araç göremezsiniz,
paso rampalar 10-13 arası ,
sadece avenged sevenfold 'un bu parçası beni fişekler 13 eğimde ,,

üstadlarım,
bence müzikle güzel olmaz mı, daha tempolu kullanabiliriz ve daha çok zevk alırız. terapiye katkısı olur gibi bence.
emniyet içinde tek kulağa taksak nasıl olur sizce?

Pek tavsiye etmem.
Fakat antrenmanlarda, tek sağ kulak takılı olacak şekilde, kısık sesle müzik dinliyorum bazen.
Bir örnek;
[video=youtube_share;UWb5Qc-fBvk]http://youtu.be/UWb5Qc-fBvk?t=1m5s[/video]

Ben kendimi "gazlama" ve daha fazla güç verebilmek için o tarz müzik dinliyorum. Bir-iki örnek verirsem >

David Guetta-Titanium. (çıkamadığın yokuşu çıkarttırır , yapamadağın hızı yaptırır.) (link)

Krewella-Alive. (link)

Calvin Harris-Sweet Nothing. (link)

Martin Garrix-Animals. (link)

Başlıca performansımı ve gücümü arttıran müzikler bunlar... Ve dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. (!)

Genelde sürerken müzik dinlemem ama dinledim mi de kısık sesle dinlerim. Hatta bazen müziği duyamam bile.

@Erhan B.

(link)

şöyle ufak bir kendinden hoparlörlü radyo alıp son ses açıp gidona bağlayıp seyir edebilirsin (mp3 de çalabiliyor)

@halil ibrahim duran

abi sende bizi apaçi yaptın yahu :)

Geri