Scudo Sports

Pedallarken lanet ettikleriniz nelerdir?

bisikleti aylar sonra temizlediğim gün eve ulaşmama 10 dakika kala sürpriz yağmura yakalanmam.

Scudo
-Bisiklet yoluna parkeden arabalar .
Çözüm: Silecek kaldırmak.

-Bisiklet yolunda yürüyen yayalar.
Çözüm: Sessizce yanlarından silme geçmek ve yayanın yaşadığı şok etkisi.

:):rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Hrii3y ve FaToFiTo
1- Sürerken yağmura yakalanmak ve bisikletin kirlenmesi
2- Yol bisikleti ile giderken birdenbire bozuk bir yola denk gelmek
3- Trafik yüzünden dur kalk yapmak zorunda kalmak
4- Lastiğin patlaması
5- Yoldan geçen sürücülerin camdan kafalarını uzatıp korkutmaya çalışması

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
@Kuzey Ege cami tuvaleti en iyisi aga. gerekirse içeri kadar sokarım, kasaya bakan adama iki dk göz kulak ol derim.

birgün birkaç arkadaş 2 şerit gidiş ve 2şerit gelişli bir yolda (bomboştur hiç araba geçmez )en sağ şeritten gidiyoruz sol şerti varken bize gelip beyin yoksunu adamın biri korna çalmıştı o adama sinirlendiğim kadar kimseye sinirlenmemişimdir :mad:

hemde 5 saniye daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttt:mad:

Bisiklet yolunda yuruyus yapip sizinde" hanfendi bisiklet yolundasiniz"dedikten sonra dallama baska nerde yuruyucez demeleri.not:dun yasadigim bir olay.cahil insanlardan biktik artik.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
her şeyin bir çözümü var, ancak rüzgar yok mu rüzgar? yazın turdayken çanakkale'de, 3 yöne de gitmeme rağmen her seferinde karşıdan esmişti. ne yokuş, ne bozuk yol o kadar yılgınlığa düşürüyor beni.

@Ahmet Ayaz
Onu ben de Yaptım da, geldiğimde adam yerinde yoktu, adam bırakmış gitmiş, bisiklet de Öylece duruyordu bir başına, biri alsa gitse kimsenin ruhu duymayacak.

Çoğu kez yokuşta çok yorulduğum anlarda; ayaklarımın devam etmeye kuvveti varken, beynimin ve vücudumun geri kalan kısmının "yeter artık, bittin" demesi.

Çat diye duran aracın ardından spdleri çıkarmak zülüm sonuc olarak olarak ya toparlanıyorum yada domino gibi yere yapısıyorum

• Beğen
Tepkiler: Antares
Yazmış olan çok kişi var ama olsun, yine yazacam. Sağa sola bakmadan kapı açıp bir de üstüne 'önüne baksana kardeşim, görmüyor musun koskocaman arabayı' diyen mahlukatlar. Gerçekten sinir bozucular. Araba durmuş park halinde, hiçbir lambası yanmıyor, bir de siyah cam içerisi gözükmüyor. Kahin miyim ben bileyim ne olacağını?

telefonuna kitlenip sağına soluna bakmayan insanlar.Bu kadar canını önemsemez insanlar ya.

Bisiklet yolunda karşıdan sohbet ederek yanyana gelen iki kişinin beni gördükleri halde yol onlarınmış gibi davranıp tek sıra olmayanlara..
Birimizin solundan geçmemiz gerektiğini halen bilmeyip kafa kafaya gelenlere..
Bisiklet yolundan yürüyenlere ve ısrarla çıkmayanlara..
Bankları bisiklet yoluna çekenlere..
Küçük çocuklarını bisiklet yolunda sahipsiz bırakanlara..
Mangalcılara..
Araçlarını rampa önlerine bırakanlara..
Ohooo say say bitmez.. istanbulda bisiklet sürmek gerçekten çok stresli. Sözde stres atmak için biniyoruz daha çok sinir sahibi olup dönüyoruz.

Park halindeyken,Anayola çıkışta, yalnızca aynaya bakarak yola çıkanlar. Ben arabayi sollayıp yarıya gelmişim, aynada beni göremezsiniz ölü nokta var,başını çevirsen beni goreceksin.bizde ehliyet sınavında, bu uygulama varmı bilmem,avrupada varmış. Neyse,vites aktariçi koruması kırıldı, aynası kalcama çarptı,,kalça kemiğim yerinden,, çıktı geri girdi,ben havalandım, uygun düşüşle yere uçtum, dirsek çevresi yüzüldü, ucuz anlattım. Kaskım yoktu,başımı çarpmadim. Bir daha Anayoliara cikmiyorum,15 senedir ara ara ağrıyor.,ileride çürümese bari.bisiklet sürmedigim zaman,hafif ağrıyor. Selamlar, saygılar.

1) Yeni ayarladığım viteslerin sabaha geçmemesi. Bugün oldu bu. Ayarlamadan önce biraz sürtüyor, ses çıkartıyordu. Şimdi eski halinden de yavaş geçiyor, tekrar ayarlamak lazım :/

2) Sebebini anlayamadığım bitkinlik, ve de sabah gayet dinçken yolda yapışıp kalmam. Moralim bozuluyor 3-4 gün bisikleti süresim gelmiyor.

Yolun en sağından giderken önüme çıkan kanalizasyon kapakları. Onlar yüzünden lastik patlayacak diye korkuyorum.

En çok korktuğum aynasına bakmadan açılan kapı. kaç kere yaşadım. ani refleks ile fren skmasam çoktan diz, parmak, baldır kemiği sakatlıkları yaşayabilirdim.

Geri