Ahahah gaylar iyiymiş
- Bisiklet yolunda giderken sağına soluna bakmadan önünüze atlayan yayalar.
- Ve önünüze atlayanların tam da yanından geçip gidecekken atlamasını sağlayan zamanlama. Evet, isteseniz böyle ayarlayamaz herhalde bu insanlar. Bu herhalde Murphy kanunu. Çocuk, kedi, köpek, tam siz yanından geçecekken zart diye size doğru yönlenir.
- Bir de çocuğuna köpeğine vs'sine sahip olmayan salak insanların, siz fren yapıp nasıl kaçacağınızı düşünürken, sanki biz suçluymuşuz gibi pis pis bakması. Nadiren de olsa özür dileyen çıkıyor.
- Bisiklet yolunda olduğunu bildiği halde, fark ettiği halde inatla çekilmeyenler. Bunların üzerine ellerimi bırakıp pedal çevirmeye devam ederek gidiyorum. Kendilerini çimlere atanlar, koşarak kaçanlar vs. izlemek çok güzel oluyor. Küfür edenler de oluyor, ben de "ben de senin ananı, bisiklet yolu burası çekilsene lannn" diye hönkürünce, millet de dönüp bakınca daha üsteleyemiyorlar.
Son bomba ise yolda karı kıza bakan ayıların sizi ezme tehlikesi.
Geçende başıma geldi, Suadiye'de spor salonundan çıkmış 3 hatun yürüyor, karşıdan gelen Vito'nun ilk defa hatun görmüş ayı şoförü onlara bakıcam diye hem kaldırıma çıkacak, araya da beni alacaktı. Son anda beni gördü, ben de o sırada "önüne bak lan, sieeeeeee" diye el hareketi yapınca gitti ileride durdu kapıyı açıyor bi de "ne var ne diyosun?" diye. Ben de bağırdım "elalemin karısına kızına ilk defa hatun görmüş gibi bakacağına, önüne bak, kaldırıma çıkacaksın, bi de beni ezecektin" diye bağırınca, etraftaki "deliganlı" arkadaşlar "elalemin karısına kızına bakma" tanımlamamdan etkilendi, "ne oluyor gardaşşş" diye şoföre yaklaşmaya başlayınca, vatandaş da geri vites yapmak zorunda kaldı