Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken lanet ettikleriniz nelerdir?

Yolun ortasına zart diye çıkan araba/insan, yoldan geçerken soluna bakmayan dangalaklar, o anki gazla üzerime doğru tam saldıracakken hoşt ulağnnn diye tepki verdiğim köpekler, sinyal vermeyen öküzler gibi gibi

Scudo
ben hiç arkalarında gitmiyormuş ve hiç "pardon" dememiş gibi yoluna devam eden yayalar bir gün caktırmadan sürttürcem birine az kaldı :D

Tam aksamin guzel bi saatinde cikmis keyifli keyifli pedallarken aydinlatmanin sarjinin bitmesiyle kaçan hevesim..

@gokhantig refüj sulaması yüzünden az daha ölüyodum 1 ay önceydi akşam bisiklet sürmeye çıktım kardeşimle başlarda her şey güzeldi ta ki viraja kadar.. Viraj hafif tırmanış şeklindeydi ben de pedallara yüklendim ve biraz da eğildim viraj olduğu için tam o sırada tekerleklerim bi anda yerden kesildi yüz üstü yere düştüm ayağa kalktığımda yerin ıslak olduğunu gördüm çok kötüydü ya eve nası döndüğümü bilmiyorum çenem yüzülmüş dizim kanıyo bisikletin hoodları yüzülmüş içeri doğru yamulmuş orda bi sövdüm eve gelince de bi ağladım rahatladım :D o gün bu gündür ıslak yol gördüm mü korkuyorum

Şehirdeki her şeyin, yolların, insanların, yapıların tamamen otomobil odaklı olması. İnsanlık otomobil için varmış gibi. Diğer bütün problemler de buradan çıkıyor..

LAnet etmek için bu hayatta herhangi bir şey bilmiyorum henüz :)

Çılgınlık yapmak istediğimde diğer takım üyelerinin uymaması.Çılgınlıktan kastım Çamur,Dere,Yolu uzatmak,Yağmurda binmek,Dik dağ yollarından inmek v.s

Dün akşam yemek sonrası, şöyle sakin sakin bisiklet yolundan çarşıya gideyim dedim pişman oldum döndüm. Tamam araç sürücülerinden şikayetlerimiz var, var olmasına da, arkadaş yayalar dün beni sakinken eve sinirlerim bozuk dönmeme sebep oldu.

Bisiklet yolundan gitmeyi hayatta sevmem, Trafikte sürmeyi her zaman tercih ederim. Dün bisiklet yolunda ağır adımlarla yürüyenleri bir kaç kez uyarmak istedim, söylediğim iki kelime ''müsade edermisiniz'' di. İlkinde aldığım tepki; ''burada bisiklet mi sürülür'', ikincisin de, ''ay bu ne yaaaa'', üçüncüsün de arkamdan ''ne var beeee''. Bu tepkiler hep bayanlardan erkekler genellikle sessizce bakıp selam verip çekiliyorlar.

Hani genç arkadaşlar alınmasın yaş küçük olsa belki aldırılmaz bir nebze ama bisikletin üzerinde 1,90 lık 45 yaşında bir adam, sen yayalar için ayrılan koca alan yerine bisiklet yolundan gidiyorsun, hatalısın, bisiklet üzerinde ki insanı da görüyorsun arkasından neden bu saygısızlık. Yabancılardan da bisiklet yolunda yürüyenler var, genellikle uyarmaya gerek kalmadan bisikletin çıkardığı tıkırtılardan özür dileyip hemen kenara çekiliyorlar. Hatalı olmalarına karşı ters tepki gösterme konusun da maalesef bayanlar anlaşılmaz bir ruh hali içindeler.

rüzgarın tersten esmesi
mangalcılar
sağına soluna bakmayan çocuklar
kırık dökük yollar
cam parçaları
yerde duran su (geçen hafta bunun yüzünden yere düştüm. lastik kaydı)
babamın beni durmadan sollaması
yolun karşısındaki arabanın birden korna çalması

Geçen gün çekmece sahilde atilla bisikletten bi abiyle sürüoduk bi köpek kavgası sırasında bi tanesi önüme uçtu duramadkm 10kmh la galan gidioduk nese bişey olmadı köpeğe ama ben korkudan kendimi yere attım iyi ki kask vardı kafada sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Bilinçsiz 4 teker sürücüleri ve rüzgar ,

O gunku ruh halime bagli olarak hosgoru ve hosgorusuzlugum ne olursa olsun:
Surusumu aksatan kural ihlalleri ile karsilasmak (say say bitmez ve herkes saymis bir kismini yukarida) :acpsnr:
Surus esnasinda hele grup icerisindeyken herseyin icine eden ariza, patlak vb. :confused:
Ters ruzgar :eek:ops:
Her 20 dakikada bir mola veren pedal arkadaslari (duz yol bile olsa) :mad:

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Gay evet gaylar. Bisiklet surerken kıçıma bakan birsürü erkek gözetiyorum.tayt felanda giymiyorum.yada seleyemi bakıyorlar? Benmi yanılıyorum acaba

Ahahah gaylar iyiymiş :D

- Bisiklet yolunda giderken sağına soluna bakmadan önünüze atlayan yayalar.
- Ve önünüze atlayanların tam da yanından geçip gidecekken atlamasını sağlayan zamanlama. Evet, isteseniz böyle ayarlayamaz herhalde bu insanlar. Bu herhalde Murphy kanunu. Çocuk, kedi, köpek, tam siz yanından geçecekken zart diye size doğru yönlenir.
- Bir de çocuğuna köpeğine vs'sine sahip olmayan salak insanların, siz fren yapıp nasıl kaçacağınızı düşünürken, sanki biz suçluymuşuz gibi pis pis bakması. Nadiren de olsa özür dileyen çıkıyor.
- Bisiklet yolunda olduğunu bildiği halde, fark ettiği halde inatla çekilmeyenler. Bunların üzerine ellerimi bırakıp pedal çevirmeye devam ederek gidiyorum. Kendilerini çimlere atanlar, koşarak kaçanlar vs. izlemek çok güzel oluyor. Küfür edenler de oluyor, ben de "ben de senin ananı, bisiklet yolu burası çekilsene lannn" diye hönkürünce, millet de dönüp bakınca daha üsteleyemiyorlar.

Son bomba ise yolda karı kıza bakan ayıların sizi ezme tehlikesi.

Geçende başıma geldi, Suadiye'de spor salonundan çıkmış 3 hatun yürüyor, karşıdan gelen Vito'nun ilk defa hatun görmüş ayı şoförü onlara bakıcam diye hem kaldırıma çıkacak, araya da beni alacaktı. Son anda beni gördü, ben de o sırada "önüne bak lan, sieeeeeee" diye el hareketi yapınca gitti ileride durdu kapıyı açıyor bi de "ne var ne diyosun?" diye. Ben de bağırdım "elalemin karısına kızına ilk defa hatun görmüş gibi bakacağına, önüne bak, kaldırıma çıkacaksın, bi de beni ezecektin" diye bağırınca, etraftaki "deliganlı" arkadaşlar "elalemin karısına kızına bakma" tanımlamamdan etkilendi, "ne oluyor gardaşşş" diye şoföre yaklaşmaya başlayınca, vatandaş da geri vites yapmak zorunda kaldı :D

36 tel tanesi 1.5 kg mosso jantlarım :( ve çifti 1 kg çao yang lastiklerim :(

Geri