Scudo Sports

Pedallarken lanet ettikleriniz nelerdir?

Kesinlikle rüzgar.

Scudo
Pedallarken en nefret ettiğim pedallardan çıt çıt sesi gelmesi. Bisikletten pedal çevirirken ses geliyosa ilk önce pedalda boşluk var mı onu kontrol edin. Benim gibi yok yere 2 kere orta göbek değiştirme salaklığını yapmayın.

etinin kiralık sarı bisikletini kullananlar :acpsnr:

Tam hizimi almis kadansimi yakalamis giderken su birikintisinin tum yolu kapladigini gormek..

lastik lerime lanet ediyorum ilk işim onları değiştirmek

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@Ulaş Çavuşoğlu İstanbul / Anadolu Yakası / Bostancı fenerbahçe arası. bisiklet kullanmaya çalışma evrelerini gözlemliyoruz.

tabi ki rüzgar ,bugün ayrı bi rüzgar vardı mudanya'da.

Rüzgar, Yol kenarındaki cam kırıkları, Arabayla dibine kadar girip bööööööğğrrrr diye böğüren insanlar. Motorsikleti ile dibime kadar girip ne oldu diye sorduğumda,kaçla gititğini merak ettim diyen motorcular.Yok yok ben bunların arasında galiba rüzgarı seviyorum ;) Saldıran tipleri saymaya gerek yok.

@Ulaş Çavuşoğlu Kardeşim Campagnolo Bora Ultra Two bütçene uygundur.Bir göz at :kahve:

Edit:Demeyi unutmuşum ben de rüzgardan ve yürüyen her şeyden nefret ederim bisiklet sürerken.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
karşıdan esen ve fren etkisi yapan rüzgar

@Uptown Cyclist wiggle.co.uk ta free delivery to turkey diyo ama this item is no longer available diyo şimdilik mi yok bidaha gelmicek mi chainreaction dada yok satıştanmı çekildi acaba

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Sadece araçların köşeye sıkıştırması canımı sıkıyor geri kalan halledilebilecek şeyler diye düşünüyorum:harika:

Bozuk yollar ve arnavut kaldırımı.

Bisiklet yolunda yürüyen dayılar ve teyzeler

Sinyal vermeyen ve aynaya bakmayan öküzlere sinirlenemiyorum bile. Çünkü burası bildiğin "Öküzler Şehri". Pek insan yok.. :eek:ops:

Bisikletin hala ulaşım aracı olduğunu anlamayan oyuncak gözü ile bakan herkes, trafikte sırf bisiklet kullanıyorsunuz diye sizi hor gören motorlu taşıt sürücüleri, sahtekar satıcı, tamirci bozuntuları ve işinize bisikletle gidip gelirken aaa bu fakir diye alay eden cahiller

Geri