Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

Merhaba arkadaşlar,
Elimde sıfır kutusunda t11 x2 53 kadro mavi renk olan bisikletten var hiç kutusunu açmadım almak isteyen varsa iletişime geçebilir, turuncu renk olanı da var onu beğendim maviyi satmaya karar verdim, kendi topladığım carraro bisikletimi satıp onu kullanmak istiyorum yani bir tane de carraro bisikletim var, satılık o da, isteyene fotoğraflarını atabilirim.
Hâlâ satılık mı?

Scudo
Herkese selamlar, m beden turuncu renk alarak aranıza katıldım, kurulumunu kendim yaptım ama ön tekerin 1 tane teli fren kaliperine sürtüyor, kutudan akordu bozuk çıktı tekerin, ön tekerin telleri kalipere çok yakın, bu modellerde hep böyle mi

Arkadaşlar selam , 1.70 boy hangi kadro almalıyım zaten 3 tane kadro var ?

…. Burada hiç yaşam belirtisi yok…
Ne çektin beya 😂 kendimi gördüm senin her konudaki mesajlarına rastlayınca. Ilk bısıklette bende kararsız kaldım. 4. Bisiklet aldım anca oldu..

• Beğen
Tepkiler: bilaltuna
Ne çektin beya 😂 kendimi gördüm senin her konudaki mesajlarına rastlayınca. Ilk bısıklette bende kararsız kaldım. 4. Bisiklet aldım anca oldu..
Bende dün gece eski konularda dolaşırken yorumlarda beğenilerinizi gördüm sizde çok çekmişssiniz 😅 2013 yılındaki merida konusunda bile beğeniniz var . Şuan siz ne kullanıyorsunuz acaba

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bende dün gece eski konularda dolaşırken yorumlarda beğenilerinizi gördüm sizde çok çekmişssiniz 😅 2013 yılındaki merida konusunda bile beğeniniz var . Şuan siz ne kullanıyorsunuz acaba
forumdan çok yararlandım, eski konulara da epey göz attım halada bakıyorum denk geldikçe :D şuan bisikletlerim imzamda yazılı olanlar fazladan birde sportive 225 var abimin oda 224 ün diskli olanı. genel olarak gravel g2 ye biniyorum. 10 15 güne bir memlekete gidince 224 ile kron xc800 e. speeder100 ü de sattığım için üzerini çizdim :D

bu arada speeder 100 ü güzel fiyatlara alabilirsiniz. geçen sene bende satarken bi tık ucuza verdim çünkü sıfır yok fiyatlandırmasını yapmak biraz zor. ama dropbar a çevirmek baya maliyetli olur eğer benim gibi flat bar ı o bisiklet için sevmezseniz.

Merhaba, sizce carraro 328 mu peugeot t11 yoksa t11 x2 mi ? Yarın almayı düşünüyorum x2 yokuşlarda çok sorun yaratın mı hangisi daha mantıklı bir seçim olur

Merhaba, sizce carraro 328 mu peugeot t11 yoksa t11 x2 mi ? Yarın almayı düşünüyorum x2 yokuşlarda çok sorun yaratın mı hangisi daha mantıklı bir seçim olur
İkisinin de donanımı hemen hemen aynı fakat carraro 328 de daha kaliteli lastik kullanılmış.

bence x2 yerine standart t11'i tercih edin. Şu an gençsiniz ama bir kaç yıl sonra gittikçe daha düşük vitesle kullanmak zorunda kalabilirsiniz. T11 x2 daha çok hıza göre optimize edilmiş vites oranlarına sahip.

bence x2 yerine standart t11'i tercih edin. Şu an gençsiniz ama bir kaç yıl sonra gittikçe daha düşük vitesle kullanmak zorunda kalabilirsiniz. T11 x2 daha çok hıza göre optimize edilmiş vites oranlarına sahip.
Tavsiyenizden önce bisikleti aldım, inanın ankarada yokuşlarda bugün zevk için denedim. Dişli oranı çok iyi bana hiç 2 dişli ayna varmış gibi gelmedi

Tavsiyenizden önce bisikleti aldım, inanın ankarada yokuşlarda bugün zevk için denedim. Dişli oranı çok iyi bana hiç 2 dişli ayna varmış gibi gelmedi
Hayırlı uğurlu olsun tekerinize taş değmesin bende çok memnunum T11 den

Hayırlı uğurlu olsun tekerinize taş değmesin bende çok memnunum T11 den
Sağolun hocam, umarım hepimiz için güzel sürüşler olur. Uzun süre bisiklet arasından sonra sizce kaç km sürme ile başlamalıyım

Bende 30 yıl ara verdikten sonra bisiklet sürmeye başlamıştım. Bende belirleyici olan seleye alışma süresi oldu.
ilk sürüşlerimde çok canım yanıyordu ve bu nedenle uzun süre kullanamıyordum. Bu sayede sürüşlerimde kısa kısa oldu sonrasında hem seleye alıştım hem de kondisyonum düzeldi sanırım. mesafeler uzamaya başladı. Şimdiki selesi nasıl bilmiyorum T11 in ama ben sele kılıfı olmadan kullanamadım.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim00
Bir haftadır bisikleti kullanmaktayım, değerlendirme için çok erken olabilir ama bir kaç şey yazmak istedim.

Malzeme kalitesini gerçekten beğendim, tekerlekler ince olur diye düşünüyordum ama çabuk alıştım. Vites ve akıcılık çok güzel, eski bisikletime göre aşırı farklı. Ben bisiklete binmiyormuşum dedirtti bana. Ayna kolun 2x olması çok dik yokuşlarda bile sorun yaratmadı. Hafta içi işe gelip giderken kullandım toplam 30 kilometrelik bir yol. İlk sürüşümde bisikletin lastiği patladı baya talihsiz bir durum, yolda 1 cm uzunluğunda bir vida girdi. Seleye alışmak biraz zaman alacak sanırım bacaklarım ağrı yapmadı ama sele ağrı yapıyor :) Ama zamanla o sorunun da gideceğine inanıyorum

Arkadaşlar geçen yıl aldığım T11 bisikletimi yıllık bakım için Bursa Aydın Bisiklet'e götürdüm. Hem yıllık bakım , hem ara ara zincir atması sorunu, hem de arka jantın akordu bozuktu düzelsin diye. Bugün teslim alırken bisikletin orta göbeğinin garanti kapsamında değiştiğini söylediler. Normalden daha uzun bir göbek varmış üzerinde. Siz de bi servise kontrol ettirin derim. Bu arada Aydın Bisiklete ilgileri için teşekkür ederim. Adamlar işinin ehliymiş gerçekten.

Göbekten midir bakımdan mıdır bilmiyorum ama bisiklet harbiden bambaşka oldu yahu. İyi ki götürmüşüm bakıma

Merhaba arkadaşlar ben de t11 x2 bisiklet sahibiyim ama üzerindeki lastikler bana çok ince geliyor cst marka 700x38 lastik gördüm 7seviye korumalıymış bu lastiği t11 e takabilir miyim acaba takarsam eğer iç lastik değiştirmek zorunda kalır mıyım ?

Merhaba arkadaşlar ben de t11 x2 bisiklet sahibiyim ama üzerindeki lastikler bana çok ince geliyor cst marka 700x38 lastik gördüm 7seviye korumalıymış bu lastiği t11 e takabilir miyim acaba takarsam eğer iç lastik değiştirmek zorunda kalır mıyım ?

İç lastiği değiştirmek muhtemelen gerekmez ama desteklediği aralığa bakıp emin olmak lazım.

Geri