Kapitandalavere
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Mert Efe
- Başlangıç
- 2002—03
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
donanım olarak ikisi neredeyse aynımerhaba arkadaşlar. iki bisiklet arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. yardımcı olur musunuz? t11 ve sportive 328
Frenleri muhtemelen iş görmeye3cek bir marka %99 allahonga diye dandik bir markanın ürünü ki yazmamışlar@Desert Fox çok teşekkür ederim. sportive 327 daha uygun arada yaklaşık 500 tl fark var. 327 için ne dersiniz??
Evet hocam ama fiyat olarak epey koydu üzerine. Artık f/p bisikleti değil. Geçen sene alıp kullanıp bu sene sattım.Pejo napti bu sene bu modeli çıkardı mı tekrar?
donanım olarak ikisi neredeyse aynı
tasarım konusu size kalmış
viteslerde
arka dişli carraro 11-34 iken t11 11-32 yani carraro bir tık daha iyi yokuş performansı demek
vites kolunda carraro da kullanılan vites kolu-fren kolu birleşik olduğu için ileride vites ya da frende bir yükseltme durumunda +fazla masraf demek,t11 de vites-fren kolu ayrı
ancak vites kolunu 100-150 tl ye alabilmek mümkün
lastik
peugeot ta kullanılan lastik 3. seviye koruma sağlarken carrarodi lastik 5. seviye koruma
ağırlık
muhtemelen t11 biraz daha hafiftir diye düşünüyorum
carraro yu arayarak ağırlığını öğrenmek mümkün
arada bence 250 tl farkı değecek aşırı bir fark yok
bütçeniz çok zorlanıyorsa 328 alınıp geçilebilir pişman etmez
ama ben kadro olarak peugot du daha başarılı bulduğum için tercihimi t11 den yana kullanırdım.
ayrıca 327 deki frenler çok da iş görmeyeceği için iyi bir v fren parası ayırmanız gerekecek 200-250 tl civarında.V-hd fren farkı size kalmış
Allahonga markasını baradine pabuçlar ile 5000kmden fazla kullandım. Çok da kötü değil yaFrenleri muhtemelen iş görmeye3cek bir marka %99 allahonga diye dandik bir markanın ürünü ki yazmamışlar
alivio ön-arka v fren ayağı 150 tl+ fren kolu da değişir 100-150 tl yani 250-300 lük masrafı var ve 327-328 arasındaki fiyat avantajı da kalmıyor.Fren konusu senin kararın.327 deki fren adam akıllı ayar tutmayacak sürekli bir tarafı janta sürme yapıp deli edecektir muhtemelen ayrıca fren mesafesi de memnun etmeyecek
T11 almayi dusunuyorum. Boyum 160cm ve kadinim. Bebek tasiyicisi Ile 13 kg kizimi tasiyarak bisiklet yollarinda kuanmayi dusunuyorum. 455 kadro boyu buldum. Tercih etme sebebim hafifligi. Denedim begendim ancak kadroya monte bir tasiyici Ile cocuk tasimak icin ideal bisiklet midir. Burada bir sormak istedim.
Peugeot T11'de kadroda bagaj bağlantısı bulunuyor. Çocuk taşıma için kadro bağlantılı veya bagaj bağlantılı koltuk kullanabilirsiniz. Bagaj bağlantılı koltuk için bisikletinize bir de bagaj satın almanız gerektiği ve süspansiyon açısından daha zayıf olması sebebiyle, kadro bağlantılı çocuk koltuğu kullanmanız daha hafif, ekonomik ve çocuk için konforlu olacaktır.T11 almayi dusunuyorum. Boyum 160cm ve kadinim. Bebek tasiyicisi Ile 13 kg kizimi tasiyarak bisiklet yollarinda kuanmayi dusunuyorum. 455 kadro boyu buldum. Tercih etme sebebim hafifligi. Denedim begendim ancak kadroya monte bir tasiyici Ile cocuk tasimak icin ideal bisiklet midir. Burada bir sormak istedim.