Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot Türkiye'de Satışta

@Carraro71
Anladım, başka öneriniz var mıdır peki sıfır olarak ya da 2. el mi yönelmeliyim?
 
Scudo
Valla ben cocukken pegout energy 100 dağ bisikleti vardı 24 yaşına kadar sürdüm 10 numara bir bisikletti çokta sağlamdı

Ha bide şu var bisikletle uğraşcaklarına gitsinker 2. El araçları niye aşırı değer kaybediyor niye tutulmuyo onu araştırsınlar bi zahmet. Herkes işini yapsın yani.
 
@erdem yücel

selamlar...
dediğiniz modelin 2018 versiyonu, GTR 950 olarak geçiyordu...
2018 aralık ayında aldım ve 1600km yol yapmışım şu ana kadar...
ilk aldıktan sonra vites fren ince ayar ihtiyacı dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım...
1000km civarında da bir bakım yaptırdım... temiz ve uzun ömürlü kullanmak için bakımları yaptırmaya özen gösteriyorum...
bence kesinlikle fiyatının hakkını veriyor, 105 setli bisikletleri bu fiyata bulmak çok zor...

Bisikleti nereden almayı planlıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda Pedaltürk hem satış sırasında hem satış sonrası destek kısmında çok yardımcı oluyor...
yanlış görmediysem ellerinde şu an istediğiniz modemden bir adet vardı... iletişime geçerseniz, güncel fotolarını da paylaşabilirler... (kargo ile gönderim de yapıyorlar)

(link)
 
özceylanda promosyonla 4889tl ye gelıyor.full r7000 + gırıs sevıyesı fulcrum jantlarla gayet ıyı fıyat. ben anka bike dan pazarlık yapmadan lıste fıyatına aldım o da uygun gelmıstı cunku. sele hadım edıyor yanız alacak olan aklında bulundursun.
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: erdem yücel
@Noldor
Selamlar, kısmetse ilk yol bisikletim olacak. Burada güvendiğim bir bisikletçim var. Bayram öncesi siparişi verdik, hatta bugün uğrayacağım. Yol bisikleti konusunda pek tecrübem yok ama karbon maşa, 105 setli bir bisikletin fiyatları ortada. Ben yarış koşacağım bir bisiklet aramıyorum. Kullanımda bariz sıkıntısı yoksa ufak tefek eklemelerle uzun yıllar binebileceğimi düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bol pedallı kazasız sürüşler...
 
Ben de R13 modelini merak ediyordum. Sabırsızlıkla bekliyorum hocam görüşlerinizi.

Hocam yalnız frenler web sitesinde TEKTRO R525 ALÜMİNYUM CALIPER yazıyor, sizde nasıl 105 oldu?
 
Son düzenleme:
@OnurYollarda
Onur bey, bana da sürpriz oldu. Ama Peugeot’nun sitesinde farklı, 2019 kataloğunda farklıydı zaten. Sanırım bizim R13, GTR 950’den tam evrilememiş.? Ama ilk izlenimim renklerini beğendim.
 
Dün sizden gaza gelip ben de sipariş verdim :) Özceylan'dan aldım, bekliyorum bakalım bana da 105 gelir umarım. Bu arada arka aktarıcı uzun bacak mı? 11-28 özellikle 52-36 aynakol ile beni çok zorlar çünkü.

Burada jant da Shimano yazıyor.. Jant konusunda site doğru, frenlerde katalog.

200547
 
@CannBektas
yeni kataloglarda ağırlıkları yazmıyor bisikletlerin, ancak üç aşağı beş yukarı bir önceki sene ile aynı bisiklet olduğundan GTR 940 ile benzer ağırlıkta olduğunu tahmin ediyorum. Yani 10,85 kg.

Bir önceki yıl kataloğu şurada:
(link)
 
@OnurYollarda
Geçen sene alüminyum maşa kullanırken bu sene karbon kullanmışlar. Acaba çok büyük bir fark var mıdır sizce?
 
@CannBektas
Doğrusun ona dikkat etmemiştim. R13'lerde çok fark yok o yüzden aynı sandım. Performans, hızlanma ve ağırlık açısından çok büyük fark olacağını sanmam. Şöyle açıklayayım BTwin çelik maşa 900 gr, Ritchey karbon maşa 480 gr. Dolayısıyla çelik-karbon arası bile 500 gr ancak fark etmiş, yani 10 kg üzerinde olur herhalükarda.
 
Anladım, birde Carraro Cr 052'ye bakıyorum. Bugün bir bisiklet dükkanında inceledim. 4000 yapabiliyorlar. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz. Tiagra set alüminyum maşa. İnternetten baktığım kadarıyla galiba kilosu 9,5-10kg felan. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
 
@CannBektas
Öncelikle kiloya takılma pek, o kadarcık gramlar yarışçı değilsen zaten fark edemeyeceğin etki yapacaktır.

Diğer yandan iki bisikleti karşılaştırırsak;
- Aynakol; Peugeot 52/36 Carraro 50/34... Yeni başlıyorsan ve sürekli yokuşlarda sürmen gerekecekse 50/34 daha iyi olacaktır. Ha 52/36'yı satıp 50/34 alabilirsin pekala.
- Fren; Peugeot Tektro, Carraro Shimano... Aslında R13 için de Tektro yazıyordu ancak yukarıda Erdem'in aldığında 105 çıkmış. Bana gelen nasıl gelecek bilmiyorum ancak bayi fotoğraflarında ben de 105 gördüm. Eğer R14 de 105 ile gelirse fark yok demektir.
- Jant; ikisinde de noname jant var gibi duruyor. Ancak Peugeot maalesef biraz enteresan, yine frende olduğu gibi jantta da belki Fulcrum ile gelir. Eğer öyleyse 500-600 lira fark sadece janttan gelir.
- Maşa; Peugeot karbon, Carraro alüminyum... Burada Peugeot önde, ancak karbonu ne kadar iyi bilmiyoruz.

Birbirine çok yakın bisikletler bence. Kadro kalitelerini maalesef bilmiyorum ama içine sineni al derim. Atla deve fark yok aralarında.
 
maşada karbon/alüminyum farkını ağırlık olarak değerlendirmeyin. karbon titreşim emicidir. daha fazla konfor sağlar.
 
@erdem yücel

Hocam ilk fotoğraflar seninki ise jantların Fulcrum, Shimano değil :)
 
Geri