@dramorey Ooo inanılmaz ve ödeme yapanlar için çok vahim bir durum ödeme yolu bulsaydım her türlü bisiklete uygunluğu sebebiyle bu üründen dün bende alım yapmayı düşünüyordum ama sitede ödeme yöntemi göremeyince,
@Ertan M. arkadaşın önerdiği 4iii modelini siteyi tanımasamda tereddüt ile probikekit'den (link) yani burdan alıp yaptım, kredi kartı bilgilerimi girdim ve telefonuma bilgilerle çekim yapmak için bir onay mesajı gelmedi, hatda şimdiye kadar sipariş onaylanmadıda kartımda limitim öylece duruyor az önce baktığımda mailime
bu resim gelmiş ve sanırım türkiye ile anlaşmaları yok anladığıma göre siparişinizi o adrese yollayamıyoruz adres değiştirirseniz tekrar deneriz şuanda siparişi iptal ettik paranızı 3-5 gün içerisinde iade edeceğiz demişler (ama herhangi bir para çekimi olmamış ve limitim öylece duruyor) site üyeliğimi iptal etmiş, şuan siteye giremiyorum böyle bir kullanıcı yok diyor şifremi unuttum diye seçtiğimdede yine böyle bir kullanıcımız yoktur diye mesaj geliyor..
şuan için tek korkum kredi kartı bilgilerimin onlarda kalmış olması ve bana şifre onay mesajı gelmeden işlem yapılabileceği, bu durumla ilgili bir önlem almam gerekecek..
Bu gibi nedenlerden dolayı tekrar güvendiğim bir site olan bikecompenentsde stages almaya yönelmeyi düşüneceğim gibi;
Hiçbir üründe bu kadar kararsız olmadım, peki power meterde neden bu kadar kararsız olduğumu soracak olursanız eğer, tek neden hem dağ hem yol bisikletime uygun ürün üretilmiyor olması..
Ne jant ne krank nede pedal tam olarak ikisinde kullanılabilir değil, sadece pedal yere çarpma riskini göze alıp dikkat edip kullanılabilir..
Bu konuda bepro yol pedallarıda var, hem fiyatı uygun hemde pedal bazlı olması sebebiyle yol pedalı olsada dağ bisikletimdede kullanabilirim ama araştırmasında tutarlılığı nasıl tam emin değilim işte ürün.. (link)