Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Power metre hakkında kampanyalar yenilikler indirimler, satmayı ve almayı düşünenler

Üretilen güce göre nabız değerleri çok yüksek... Bu kondisyonsuzluğun bir göstergesi. Gerekli antrenman programı, beslenme ve kaliteli uyku ile vücuttaki tüm organlar güçlenip, aynı nabız değerlerinde sürekli, ürettiğiniz güç değerleri yükselecektir...
Tabiki bunun kısa sürede olmasını beklemeyin... Genetik yatkınlığınıza, yaşınıza, kilonuza ve motivasyonunuza göre bu süre değişebilir...
Ayrıca antrenman, beslenme ve uyku için araştırma yapıp bilgi sahibi olmak gelişim için şart...
Anladım hocam önümde uzun bir yol var bakalım inşallah iyiye doğru gideceğiz diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Mevcutta kullandıgım stages marka sağdan ölçer powermetremi satıyorum. r8000 serisi 172m kol uzunlugu var. 53-39 yapraklarla birlikte vericem.

Ekran Alıntısı.PNG

Bisikletforum ilanlar bölümüne 2 adet powermetre ilanı açtım ilgilenen arkadaşları beklerim. :) :) :)

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: Özcan ve sccetin
Selam arkadaşlar, Mevcutta kullandığım Giant Ultegra powermetre bi süredir kafasına göre ölçüm yapıyor. Özellikle sağ tarafta sorun var. Bu konuda teknik destek sağlayabilecek birileri var mıdır? Tavsiye edebileceğiniz bu konularda yetkin bir serviste olabilir.

Merhaba fazla bir bütçem yok ilk powermetremi almak istiyorum pedal olarakmı almalıyım yoksa ayna kol olarakmı

Merhaba fazla bir bütçem yok ilk powermetremi almak istiyorum pedal olarakmı almalıyım yoksa ayna kol olarakmı
Birden fazla bisiklete sahipseniz pedal derim. Tek bisiklette kullanacaksınız model, fiyat, pilli yada şarjlı , ölçümlerindeki hata payı vs gibi kriterlerin karşılaştırmasını yaparak bütçenize en uygun olanı alın.

4iii tek taraflı önerebilirim. 105 ya da Ultegra falan olması da önemli değil. Sadece aynakol uzunluğuyla aynı olmasına dikkat edin. 172.5'sa 172.5, 175'se 175 gibi. Iki bacağınız arasında bariz bir fark olmadıkça tek taraflı powermetre'den alacağınız sonuç da "yeterince" doğru olacaktır. Fiyat olarak en uygun opsiyon da yine bu.

(link) kullanan var mı?

(link) kullanan var mı?
Şayet Türkiyeden yani attığınız siteden alacaksanız stage yerine üzerine biraz daha ekleyin duo-shi alın yada aynı ücrette olan uno olanı.. Pedal daha fazla özellğie sahip. Stage %1,5 yanılma payına sahipken pedal %1 altında hata payına sahip. Daha önce stage kullandım zamanla pil değiştirme yapa yapa kapaktan su sızdırma yapıyor. Elbette contasını değişerek bunu önleme imkanı var ama strese girmeye değermi sizin kararınız.

(link) kullanan var mı?
Yaklaşık 2.5 sene kullandım bir sıkıntısı yoktu. Karşılaştırma olarak şunu tecrübe ettim. Elite suito t trainerım var. Aralarında bariz fark olmuyordu. trainer da 250 watt verirken, sol kol da 247 watt gibi değerler çıkıyordu. Ayrıca pil değişirken kapakta bulunan lastik parçasını iyi takmak tam yerine oturtmak gerekiyor. Yoksa su kaçma ihtimali oluyor.

4iii tek taraflı önerebilirim. 105 ya da Ultegra falan olması da önemli değil. Sadece aynakol uzunluğuyla aynı olmasına dikkat edin. 172.5'sa 172.5, 175'se 175 gibi. Iki bacağınız arasında bariz bir fark olmadıkça tek taraflı powermetre'den alacağınız sonuç da "yeterince" doğru olacaktır. Fiyat olarak en uygun opsiyon da yine bu.
bende bunu dusunuyorum ama yurtdısından birine getırtmek lazım maalesef

Şayet Türkiyeden yani attığınız siteden alacaksanız stage yerine üzerine biraz daha ekleyin duo-shi alın yada aynı ücrette olan uno olanı.. Pedal daha fazla özellğie sahip. Stage %1,5 yanılma payına sahipken pedal %1 altında hata payına sahip. Daha önce stage kullandım zamanla pil değiştirme yapa yapa kapaktan su sızdırma yapıyor. Elbette contasını değişerek bunu önleme imkanı var ama strese girmeye değermi sizin kararınız.

Bu pedal mili sanırım. Mevcut ultegra pedallarıma uygulayacağım

Evet pedal mili. Ultegra pedallar ilede uyumlu. Hali hazırda pedalınız varsa daha az ücret ödemek için shi doğru seçenek olur.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak

Ben kullanıyorum ve memnunum. Duraace dışında çoğu shimano pedal gövdesi ile uyumludur.

Burada bir önemli (ya da bazıları için önemli) nokta duo shi ile q-factor her iki taraftan 10-11mm diğer pedallara göre daha fazla oluyor. Yani pedala bastığınızda ayağınızın merkezi normal pedallara göre sağdan soldan 1'er cm daha dışarda duracak. Benim için bir sorun teşkil etmedi , edenler de olmuş. Siz yeni bikefit yaptırmıştınız, bir danışabilirsiniz.

1701420944488.png

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Evet pedal mili. Ultegra pedallar ilede uyumlu. Hali hazırda pedalınız varsa daha az ücret ödemek için shi doğru seçenek olur.
Tek sıkıntı olabilecek konuyu da ekleyelim. Duo shi kullandığınızda pedalın merkezi ile crank arasındaki mesafe 1cm kadar artacak normal ultegraya göre.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Geri