Bende onbeş gündür wiggle'dan siparişimi bekliyorum priority delivery seçtiğim halde.Dört günde merlin'den kargo alınca insanın beklentileri yüksek oluyor Bu arada msj atıp istememe rağmen takip no veremediklerini söylediler , tüm siparişler için böyle mi acaba ?
Site de takip no yazmıyor ama kargonuzu yolladık diye gönderdikleri mail de takip linki oluyor, linki açtığınızda yazıyor orda. Tabi bu 12 dolarlık kargo için geçerli, farklı da olabilir sizinki .
Kargoyu yolladık diye mail bile almadım , sorduğum zaman öğrendim . Bir tek mail geldi o da siparişiniz işleme alındı diyor.Temsilci ayın 15'inde ulaşır size dedi ama biraz daha bekliyim bakalım ne olacak.
Konuyu baştan sona okuma fırsatım olmadı ama tahmin ettiğim gibi herkes yılbaşı öncesi yoğunluktan muzdarip. Bir ay kadar önce yola çıkan ürünler hala ülkemize girmemiş görünüyor.
20 Kasımdan berı herhangı bır gelısme olmayan ıkı kargomda bugun ıtıbarı ıle ''Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi '' olarak gozukuyor.Herhalde yogunluktan sısteme yenı gecılmıs. Bir dıger kargoda da 27 sınden berı herhangı bir gelısme yok.Muhtemelen o da haftaya gırıs yapar