Scudo Sports

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

PTT kesinlikle bir değişikliğe gitmiş. Son 3 siparişim ülkeye girdiği gün Bolu'ya kadar geldi. :alkis:

Scudo
Bende onbeş gündür wiggle'dan siparişimi bekliyorum priority delivery seçtiğim halde.Dört günde merlin'den kargo alınca insanın beklentileri yüksek oluyor :) Bu arada msj atıp istememe rağmen takip no veremediklerini söylediler , tüm siparişler için böyle mi acaba ?

PİM an itibariyle tamamen devre dışı değil. Hâlâ orada işlem gören kargolar mevcut.

@akgulcemal

Site de takip no yazmıyor ama kargonuzu yolladık diye gönderdikleri mail de takip linki oluyor, linki açtığınızda yazıyor orda. Tabi bu 12 dolarlık kargo için geçerli, farklı da olabilir sizinki .

Benim kargom dün gece Sancaktepe Dağıtım Merkezine gitmiş.
Yarın sabah dağıtıma çıkar. Ya da gider alırım ben erkenden.

Türkiye'ye en yavaş gelen kargom oldu bu. Ama ülke içinde en hızlı hareket eden de bu oldu yine :D

@Özgür KK

Kargoyu yolladık diye mail bile almadım , sorduğum zaman öğrendim . Bir tek mail geldi o da siparişiniz işleme alındı diyor.Temsilci ayın 15'inde ulaşır size dedi ama biraz daha bekliyim bakalım ne olacak.

Şuan aynı kurumun iki farklı sorgulama sistemine göre ilginçtirki farklı sonuçlar çıkıyor :eek:

Bu 3 gün önceki sorgulama sonucuydu.

https://i.hizliresim.com/VgLgLq.png

Bunlarda bugün aynı kurumun iki farklı sorgulama sonuçları.
https://i.hizliresim.com/ay03N5.png

https://i.hizliresim.com/vQR5Av.png

Birtanesinde de torba kapandı yazıyor ne demekse :eek:

arkadaşlar yarın posta gelecek bana büyük ihtimalle. ama evde kimse olmazsa ne olur ben okuldayım evde kimse olmuycak

@Eren Can Güldalı

Adana

salı günü garın karşısındaki ptt nin kargo bölümüne gideceksin Türk Telekom ile bitişik oradan alacaksın

@Gökhan Toros

Sabah 09.50 itibari ile dağıtıcıya verilmiş. Heyecanla bekliyorum.

Yok pardon CİHET diye bir durumda. Artık neyse...

Konuyu baştan sona okuma fırsatım olmadı ama tahmin ettiğim gibi herkes yılbaşı öncesi yoğunluktan muzdarip. Bir ay kadar önce yola çıkan ürünler hala ülkemize girmemiş görünüyor. :(

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
20 Kasımdan berı herhangı bır gelısme olmayan ıkı kargomda bugun ıtıbarı ıle ''Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi '' olarak gozukuyor.Herhalde yogunluktan sısteme yenı gecılmıs. Bir dıger kargoda da 27 sınden berı herhangı bir gelısme yok.Muhtemelen o da haftaya gırıs yapar :)

@Gökhan Toros

Hayırlı olsun. Bira borcum var :)

@osmankitay

Ouuu. Abi şimdi oldu işte :D
Neyse artık, benim kargom geldiğine göre başlığı kargosu gelmeyen arkadaşlara bırakıyorum :p
Kolay gelsin :D

(UKİM'den hızlı geçti diye gümrüksüz geleceğini düşünmeyin. Çatır çatır ödedim vergisini ben)

Güncel bilgi hangi siteden alınıyor? Ptt mi turkiye.gov üzerinden mi?

@Yunus Emree

(link)
ADRESİNDEN ÖDENECEK VERGİSİ İLE EN SAĞLIKLI BİLGİYİ ALABİLİRSİNİZ. O MENÜDE TURPEX İ SEÇİN VE KIRMIZI HARFLİ YURTDIŞI GÖNDERİ TAKİBİ BÖLÜMÜNÜ RIKLAYIN.

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emree
@Gökhan Toros

Merlin den değerlendirmeyi yapmayı unutma. Kura ile 100 sterlin hediye çeki veriyorlar.

Geri