Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Teşekkürler arkadaşlar şu an ülkeye girdiği halde hareket olmadığı için iki taraf da güncel:)

Scudo
@osmankitay

Kullandıktan sonra yapacağım onu.
Fakat Merlin'e yakışmayan bir hareket, grupset OEM geldi. Kutusuz yani.
Belirtmemişler durumu ama...
Fiyat bu haline göre bile de yine oldukça ucuzdu, ama belirtilmesi gerekiyordu.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Bizim kargo istanbul'da bi yerlerde takıldı kaldı, şimdiye ankara'ya sevk edildi yazması gerekiyordu.

NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi)/- - 02/12/2014 09:58:00 Receive item at office of exchange (Otb)
NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi)/- - 02/12/2014 09:58:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi)/- - 02/12/2014 23:55:00 Send item abroad (EDI-received)
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 19/12/2014 12:46:54 Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 22/12/2014 09:51:00 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 22/12/2014 09:59:02 İSTANBUL KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 22/12/2014 11:16:07 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi

Ortalık masmavi oldu :D
Diyalog komik oldu. Postacı "gümrüğe yakalandın" dedi. "Hayır yakalanmadım ben öyle tercih ettim" dedim, salak gibisinden baktı :)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Ali.K

Yarin Ankara'da olacak gibi.

@Gökhan Toros

Bosver en azindan gelmis, bak biz hala bekliyoruz. :) UKIM hizlandi dedik benim kargo Persembe'den beri bos bos bekliyor gumrukte.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@M.A.Güneş

Aynı durum bende de mevcut perşembe ürün gümrüğe sevk edildi ve hala bi hareket olmadı.

Siz yine şanslısınız. Benim kargomun nerede olduğunu görebileceğim bir takip numaram bile yok. Siparişim gelirse sürpriz olacak :)

@osmankitay

Mavi Kutulardan Bu Ara Gına Geldi:D Xt Kutular Siyah Allahtan:d..Hocam Bu arada Hayırlı Olsun Hangi Siteden Aldınız Parçalar,%18 Dışında(Damga,İnceleme vs) başka kesinti yaptılar mı..Ayrıca Gelmesi 1 Ayı buldu mu?

@Gökhan Toros
Ayni sekilde bana da oem urun yollamislar, sram bb30 ceramic bearing set. Hatta zarf icinden wavy washer ve spacer cikmadi, eksik geldi yani. Ayni mal yakin fiyata ebay uzerinde de satiliyordu ama retail olsun diye bu sigirlardan satin aldim. Oyle hesapli alayim derdinde de degildim. O zaman diliminde stok durumu uygun, kurumsal tek satici buydu. Isim olmaz bir daha.

Benim kargoda İstanbul'a girdiğinin ertesi Kocaeli'ye geldi fakat adres ofis olmasına rağmen dağıtımdan "teslim edilmedi" diye geri dönmüş. Oysa ofiste sürekli çalışan var ve kapalı olması imkansız. Son zamanlarda kargoların tümü aynı şeyi yapıyor. Gelmeden bakmadan kimse yok yazıp şubeye gelmesi bekleniyor alıcının. Ben de yarın gidip alacağım inşallah. Hadi hayırlısı...

@can akıncılar

Merlin Cyclis tan yaptım alışverişleri.
KDV 80 tl, İnceleme vs.3,60 tl tuttu. Toplam 83,60 tl verdim.
22 günde de elimde oldu.
70 sterlin altı tutan kargolar royal maille 7 günde geliyor bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
PTT Memuruna 3,60TL ödeyerek sonunda ürünler bugün elime geçti. Darısı ebayden gelecek ürünlerin başına :)

Önceki paketlerim hiç açılmamıştı ama bu defa koli büyük olunca PTT açmış bakmış koliyi.

https://i.hizliresim.com/BR4Jo9.jpg
https://i.hizliresim.com/Q4WD1V.jpg
https://i.hizliresim.com/dW0Q4L.jpg

19/12/14 18:36 2014-12-19 18:36:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir GERMANY (Yurt Disi)
20/12/14 05:49 2014-12-20 05:49:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi GERMANY (Yurt Disi)
20/12/14 05:52 2014-12-20 05:52:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) GERMANY (Yurt Disi)

Durum bu benim kargoda, bir kaç gündür böyle.
Bu şekildeyken kargo yurt içinde ama barkoddan geçmediği anlamına mı geliyor?

@Yunus Emree

Şuan için sizin kargoda hareket olması için çok erken.

Ben 25.11.2014 tarihinde sipariş verdim, Türkiyedeki hareket 18.12.2014 Tarihinde başladı. Sizin 10-15 gün sonra hareket olacaktır diye düşünüyorum.

Geçen hafta wiggle dan aldıklarım bugün gümrüğe sevk edilmiş. Birkaç güne gelir herhalde, pek dikkat çekecek büyüklükte-fiyatta bir kargo değil.

11.11 de aliex den aldıklarımdan halen haber yok

@Ömer Fatin

Kolinin açıldığına emin misiniz?
Benim son 4-5 kargomda koliyi kesmeden, sadece üzerine mor bantı yapıştırıp yollamışlar.
Her seferinde korka korka açtım paketi evde, kesin içeride bir şeyleri kestiler diye ama, koliyi bile kesmemişler :D

@Gökhan Toros

Mor bant varsa koli açılmış demektir, kapalı koliyi neden tekrar bantlama ihtiyacı duysunlar...
Genelde sadece bantları keserek açıyorlar kolileri; koliyi kestiklerinde bile bunu sadece 2-3milimetresi çıkmış falçata ile yaptıkları için kutunun içindekilere zarar gelmiyor.

@Murat B.

Üzerinde 10cm çizik bulunan maşam bunun aksini söylüyor :)
Maalesef öyle dikkatli değiller. Kadrom geldiğinde boydan boya kesmişler. Sadece kadro üstündeki son kat köpük kesilmemişti.
Maşam fakat o kadar şanslı değildi. Onu neredeyse boydan boya çizmişler üstünü...

Mor bandı da anladığım kadarıyla kontrol edildiğini göstermek için yapıştırıyorlar. Dediğim gibi, son 4-5 kargomun üzerinde mor bant vardı, fakat herhangi bir kesik yoktu.

@Ömer Fatin
Anladım da benim kastettiğim ne zaman harekete geçeceği değil, şu an kargonun yurt içinde olup olmadığı.

Geri