Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Benim durum farklı. Perşembe Türkiye'ye girdi kargo. Gümrükten geçti vs. Bu sabah dağıtıma çıktı. Fakat adres yetersiz-iade diyor şu an :D

Scudo
İade demek yurtdısına geri yollayacaklar demek bence kargonuzu sorgulayın

@fatihtemizer

Ptt şubesinde gördüm derken, takip ettiğiniz sitenin adı nedir ? Ben de fiyat ve aradığım model sadece orada olduğundan bir sipariş verdim crc den, en ucuz kargoyu seçmiştim galiba takip no vermeyecekler. Siz nasıl takip ettiniz ?

Track number vardı bende parcelforce ile geldi ptt nin kendi stesinden takip ettim.

Cok zor p.tesi hemen sabahtan dagitan subeyi arayin yada direk oraya gidin.

Yurt dışından gelen ürünler ne zaman geri gidiyor peki? Diyelim biz şehir dışındayken geldi ve kargo teslim alınmadı, ne zaman geri döner?

Daha önce kağıt bırakmışlardı, evde bulamayınca. En yakın PTT'ye bırakıyorlar kargoyu. 7 gün orda kalıyor. Almazsanız geri dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
Benim kargo gaza geldi birden.
Anadolu Yakası KİM'e sevk işlemi gerçekleşmiş.
Muhtemelen oradan dağıtım merkezine geçecek Pazartesi günü. Gidip alırım.

Sistem değişmiş gördüğüm kadarıyla. Oldukça hızlı geçiliyor adımlar.

@Gökhan Toros

PIM'i devreden cikartip UKIM'de transit gecis yapacagiz demislerdi dogru olabilir o zaman. Mumkunse tarihlerle son birkac gunluk hareketi buraya yazar misiniz?

@M.A.Güneş

İki farklı sitede sonuçlar bu şekilde;
http://s30.postimg.org/qsevm89vl/Screen_Shot_2014_12_20_at_22_22_37.png
http://s21.postimg.org/nzdrlrzyf/Screen_Shot_2014_12_20_at_22_23_01.png

@Gökhan Toros

Senin kargoyla burun buruna dağıtım olacak benim kargo. ilk fotoyu yayınlayan kazanır :D

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Gökhan Toros

Tesekkurler, buradaki duruma gore sizin kargo da PIM'e ugramamis. Ama bence daha onemlisi UKIM Cumartesi gunu islem yapmis (sevk etmis), normalde UKIM haftasonu calismaz ya yogunluktan dolayi ya da yeni duzenlemeyle artik haftasonu da calisiyorlar demek ki.

@M.A.Güneş

PİM 7/24 çalışıyordu. Artık kargolar direkt oraya gidiyorsa, UKİM'in de benzer bir çalışma takvimine geçmiş olması gerekiyor. Sonuçta kargoların ilk ayrıştığı yer orası, 2 günlük biriken kargolar sıkıntı yaratacaktır.

Bu arada, Anadolu Yakası KİM'i ilk defa gördüm ben. İlk nedeni, buraya yeni taşınmış olmam. Bu adrese gelen 2. kargom.
Yeni midir, yoksa hep olan bir şey miydi? Amacı ne, ne yapar Anadolu Yakası KİM?

@Gökhan Toros

KIM PTT Kargonun her ilde bulunan dagitim merkezi (deposu). Gorevi kargoyu size en yakin subeye gondermek, yani sizin kargonun gumrukle vs. isi tamamen bitmis artik kargo dagitim agina girmis. P.tesi ya da en gec Sali elinizde olur.

@M.A.Güneş

Muhteşem.
Bu demek oluyor ki, PTT 1 günde gümrük işlemlerini tamamlayıp dağıtıma çıkardı. Çok sevdim :)

@Gökhan Toros

Aynen, darisi basimiza. Benim gelecek 6 kargom var 5'i Merlin ve TNT ile geliyor. Yandik ki ne yandik, en azindan Turkiye'de hizli hareket etsin.

Iade yanlis adresten kaynaklanir yada kagit birakilir kimse aramaz sormazsa geri gider.ben takip ediyorum yine kargomu o gun adreste bulunamadi iade yazisi okudum..direk iki saat sonra yurtdisi cikisa atmislar ..

1.de gönderilen paketimden halen 2ptt sitesinden de ses seda yok amerika dan geliyordu..

Sonunda bende de bir hareketlenme oldu şükürler olsun. Tam 1 ay sonra.

http://s18.postimg.org/lt0y9flyh/Ekran_Resmi_2014_12_20_23_57_34.png

Geri