Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Merlinden sipariş verdiğin 780 tl tutarında racing quattro + grand prix 4000 s2 seti tam 3 haftada geldi.Aslında gelmedi.Yerine racing 3 + grand prix 4 s2 ler ile göndermişler.Hiçbir bilgilendirme maili yollamadan.
Şaşırdım ve sevindim. Uygun fiyata racing 3 edinmiş oldum. 3 hafta beklediğime değdi :D

Not: kargo siparişten sonraki gün kargoya verildi.İngiltereden PostNL ile hollandaya girdi ve 3 haftayı orada geçirdi diyebilirim.

Scudo
bir de vergisi 108 Tl küsür. O da beklediğimdem düşük çıktı.

selamlar, ürün alacağım sitede tek gönderim metodu dhl express ve ürün 75 euro üstü. %20 vergi harici başka bi masraf çıkartırlar mı? bilgisi, deneyimi olan var mı teşekkürler.

@Türka¥ Bende de aynı durum mevcut teslim aldığım gönderilerde bile sadece 1 giriş var.

2 ay once aldıgım 6 7 parca urun geldi 2 urun hala gelmedi 1 ay once aldıgım urunler bıle gelmeye basladı :D Adamlara da yazıyorum uzatıyoruz tarihi bugun 2 paket gordum merdıvenlerde aha dedım geldıler bır baktım 1 ay once aldıklarım gelmıs onlardan hala haber yok :D satısları ıptal etsem urun gelırse bırde sonra napıcam kaldım ortada :D

Hedef Ülke
Menşei Ülke - Takip Süresi: 485 ms
2015-10-22 00:00
Türkiye, Türkiye Airport- (Yanwen en Parça Sonu) varıyoruz
2015-10-18 00:00
Havayolu, Uçuş No KE852 İşliyor Pekin,
2015-10-17 00:00
Pekin Internationg Posta Merkezi, yollayın hazırlayın
2015-10-16 00:00
Alınan Pekin Internationg Posta Merkezi,
2015-10-16 00:00
Pekin Internationg Posta Merkezi'nde geldi Pekin,
2015-10-15 14:00
Elektronik bilgi postane alınmıştır
2015-10-14 20:00
Yanwen Shenzhen Sıralama Merkezi'nden Gönderilen ShenZhen,
2015-10-14 18:00
Yanwen Shenzhen Sıralama Merkezi'nde Kabul Shenzhen,

Sonrası yok.

28 kasımda hongkong'dan yola çıkan paketim bugün elime geçerken, aynı tarihte pekin'den yola çıkan paketim daha ülkeye giriş bile yapmadı :ckskc:

bu arada belirtmekte fayda var, PTT eskisi gibi gelen paketleri günlerce istanbulda tutmuyor hemen ertesi gün gideceği kente gönderiyor.

Yıl sonlarında yogunluk oluyor, napalım beklemeye devam...
Yanwen, Pos Malaysia gibi kargolar bi yere kadar takip ediliyor, normal takip proseduru işlemiyor diye biliyorum. Panik yapmayın gelir elbet..

Merlinden ayın 14 ünde verdiğim sipariş hale ülkeye giriş yapmadı Royal mail ile 4 ile 8 gün arası gösteriyordu bunun nedeni yılbaşı yoğunluğu sanırım beklemeli miyim?

27.11 de verdiğim aliexpress siparişi (gidon boğazı) 15.12 de türkiyeye gelmiş exchange gümrük oluyor sanırım.
Bakalım gümrükten kaç günde çıkıcak ?

uploadfromtaptalk1450652210802.png

Bugün posta kutusuna atmış postacı nasıl geçirdi o aralıktan anlayamadım. Zarf gibi bir pakette köpüklü naylon sarılmış bir usb ant+ dongle geldi. Henüz denemedim zwift te. Grip oldum. Biraz bekleyeceğim. Ama bilgisayara taktım ne olacak diye. Birşeyler kurdu. Gerisi zwift i yüklemeye kaldı.

@Ertan M. evet , gonderinizin gecikmis olma nedeni dusuk bir ihtimal ile ingiltere'deki noel yogunlugudur. Cunku postaya verildigi gun ( Royal Mail de dahil ) ayni gun ucak ile gonderiler ingiltere'yi terk ediyor.

Asil neden, gumruk memurlari urunun degerini 75 Euro'dan fazla oldugunu dusunup, bunu gumruklu bir sekilde isleme aliyor olmalaridir. Takip numarasi varsa hangi asamada oldugunu gorebilirsiniz.

SYLMY09178201

RC635975458CN

09 aralıkta verdiğim siparişim daha gelmedi ilk olarak bana satıcı rc ile olan takip kodu verdi. Sonra gelmedi takip no da birşey yok falan gibi mesaj attım
Sonra Sy İle olan numarayı verdi. Rc ile olandan sonuç çıkmamasına şaşırdım açıkçsı

Aldığım ürün ışık ön far 2 adet.

Bu iki numaradan bir sonuca ulaşabilen var mı

Takip sitelerini hep kontrol ettim

@Taxonera Yılbaşı yoğunluğu bitmedi hala benimkilerde gelmedi henüz bi ayı geçti, gelir hocam mutlaka...O kodlara çok takılma bişey çıkmayabiliyor...

Bu ürün tam istediği gibiydi. Ben bu maşaya takıcam çünkü değişik bir far olacak

Bekliyim biraz daha.

Bir de bugün öğrensim ordaki süre zarfında onaylamaz isek ürünü gelse de gelmese de para gidiyormuş satıcıya @Anonim

Bu arada siz birşey almışsanız video var demektir :)

Evet bir tane talep ettim bugün 11 ayda sipariş vermiştim. Çat pat mesaj falan süreyi 60 gün yaptı. Bende bugün kızdım iade talep ettim bakalım

Bende sorun benim siparişlerde sanıyordum. Aralığın 14 ünde çinden çıkan kelebek direksiyonum hâla TC ye iniş yapmadı. Bakalım sonumuz ne olacak.

Yukardaki mesajı yazdıktan hemen sonra baktım girmiş TC ye.

Geri