Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

@Ferhat Köse aynen abi ilk 30 yapsam birinci olmuş kadar sevincem ben.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
260. sıradan katıldık bakalım hadi hayırlısı kask siparişimi vereyim şimdiden. Beylikdüzü tarafından gidecek birileri varsa araç askı aparatım var gidebiliriz.
Rubena Stop Thorn 700*35 ile katılsam ne olur :)

Arkadaslar benim kardesimde katılmak istiyor normalde 99 dogumlu fakat kimliginde 00 olarak gozukmekte. Siteden odeme vs yapsak her hangi bir sikinti cikar mi orda ? Cunku 99 ve alti katilabilirmis. Tc den kontrol yapiyor mu red bull ?

263 . olarak kayıtlıyım kaçırsaydım üzülürdüm . mesaj atıp konuyu görmemi sağlayan 103 kişiye teşekkür ediyorum . parkurda görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
@aksoyyavuz ama kardesimle denedim 2015 dogumlu bile olsa odeme yapabiliyorsun :)
Bilmiyorum orda sıkıntı çıkar mı riske girsem mi ?

@İ.Deniz

Bence girmeyin çünkü 4. sayfada ki bir yorumda sorunuzun cevabı mevcut :)

@chnkrmz

@İ.Deniz bence gerek yok bu yil kondisyon falan kasar seneye daha iyi bir sekilde yarislara resmi sekilde katilir

Beyler merhaba bende geldim ve redbull da varım. Birde takım kurdum takımın adı ibibikler şuanda sadece ben varım katılmak isteyenler? :D

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Bu hafta büyük adada ki parkura gittim. Başlangıç yerinden sonra kilisenin yokuşuna kadr güzel. Kiliseye çıkar gibi çıkıyorsunuz sağ tarafta tekrar orman yolu var, biraz uzun sonrasında keskin viraj ve yokuş geliyor. Ondan sonra yol sağ ve sollarda var ortası yeşillik hep. Orası biraz sıkıntılı, videosunu yarın koyarım yerin.
O parkuru devam ettikten sonra yolun bitimi komple yokuş.

http://dikkatmizah.com/wp-content/uploads/dükkan-olmasa.jpg

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@bianchircx229

dostum beni şirinevlerden alabilirsin aslında geçerken :)

beyler bu arada ben tur bisikletçisiyim geçtiğimiz iki ayda 2000 km den fazla yol yaptım.. yüzde 10 eğimli 10 kmlik rampaları çıktığım oldu .
ama tur bisikleti kullandım hep ve asfalta alışığım yeri geldi 70 km hızı geçtiğim oldu bayır aşağı inerken.ama araziye hiç alışık değilim kondisyon süper fakat tecrübe yok biraz bilgilendirseniz iyi olur

• Beğen
@Yasın 27 Beylikdüzünden bir arkadaşı alıcam keşke alabilseydim kusurabakma ama tanışırız umarım

Kontenjan dolmus kayit yaptirilamiyor

Türkiye mtb şampiyonu kadir kellecide gidiyormuş ödül büyük çok büyük hemde
benim gönlümde ihtiyacı olan birisi alsın ödülü ama öyle olmayacak bütün demirbaşlar geliyor , katılan herkese bol şans şimdiden

@bianchircx229 liste güncellenmemiş olabilir redbulun sitesinden baktım şimdi 2 tane milli gözüme çarptı birisi ali cakas güncel liste varsa ataibilirmisin ?
sanırsam benim baktığım güncel olan 295 kişi gözüküyor bayanlardan türkiye şamp. esra kürkçüde listede var bayanların kategorisi ayrıysa ödül şimdiden belli kime gideceği

• Beğen
@Yasın 27

tabiki tanışıcaz kardeşim ben zaten bir gün önceden gidip kamp atıcam sanırım sabah uykumu iyi almış olurum en azından.

@bianchircx229
tabiki tanışıcaz kardeşim ben zaten bir gün önceden gidip kamp atıcam sanırım sabah uykumu iyi almış olurum en azından.

foruma pek alışık değilim kendime cvp vermişim :)

@Melih Çolak abi esra kurkcu disinda dedigin kisileri goremedim acaba millileri elemis olabilirler mi?

bu arada kayitlar 300 kisi sondu fakat 295 kisi gozukuyor

Geri