@mehmetsunu
ha bak rush hala mp 3 'de dinlerim kanadalı grup idi,hardheavy yılları olduğu doğru ama içi boş melodiler ile basit işler yaptılar
ıron maiden 'in sadece mp 3 'ümde wickerman olmasını neye bağlıyorsun ben söyleyeyim melodinin güçlülüğü eğimde beni fişeklemesi parça baştan sonra son derece iyi bestelenmiş gitar solo ve de tabi dickınson 'ın gırtlağı gitar ritm mükemmel girişte davul keza süper ,
ama tek parça bu beni fişekleyen yalan yok bizde
deep purple 'ın bir çok parçaları mükemmel ,
gitar soloya dikkat
dinle solisti,,
ülen tabi değil tarz başka pink floyd psidolik rock ruhun yansıması demek pink dinlemek zor iş sunu zor dostum zor ruhunu incele bakalım sunu sana ruhunu birileri kaybettirdi herhalde ,,,hahahahah
led zeppeline laf edeni kurşuna dizerim hocam
80 'ler doğru dürüst bestelerin olmadığı geçiştirme yılları akabinde boktan nirvana ile iş bitti yaşaşın 70 lerin besteleri ve de thick as a brick jethro tull
70 'ler intiharlı yıllar jimi bilerek intihar etti olabilir ama geride iz bıraktı roger waters yaşıyor pink 'in basçısı bu adama dikkat et ve de pink dinle bakayım ruhunun yansıması olacak sana tabi yakalayabilirsen sessiz bi ortamda mum ışığında derinlerine git sunu
korkma korkma içine dalmaktan merak etme
boğulmazsın orda ben olurum hahahah
dinleeeee
albüm tek parça ,,,,,,oleyyyyyyy
aşkınız bulaşık sularına karışıyor
bunun içindirki dağ tepe aşıyor
spremleriniz lağımda
vayyyyyy
dokken
Whitelion
Whitesnake
Gunsnroses
Hellowen
Europe
Skidrow
Queensryche
Stryper
Malmsteen
Mötley crüe
Manowar
Wasp
Iron maiden
Megadeth
Bon jovi
Warlock
Dio
Tnt
Testament
Def leppard
Cinderella
Motorhead
Scorpions
bu saydığın grupların hiç biri tek albüm parça yapamadı dinle thick as brick i tek parça tek albüm
hanım yattıktan sonra mum yak bu parçayı dinle asla bi şey düşünme muma bak orda kalsın gözlerin
sakın korkma ama hanım seni böyle sabit muma bakarken görürde yakalar ise ne düşünür bilemem doğrusu ...
buna ne denir biliyormusun sunu zihin boşaltması aynen akün sarj eder sabah dinç kalkarsın senin gibi evli ve de işte çalışanlara iyi gelir,,parça 24 dakika tek beste ,,
bu parça ile çok terapi yaptım hakikaten bi enerji var bu bestede tabiki yakalayana hiç bir şey düşünmemek sadece müziğe odaklanmak bu aynen terapidir meditasyon gibi ruhunu dinle sunu ruhunu ,,,