@Murat Cömez Benim de dikkatimi çekti yazsam mı yazmasam mı düşündüm siz benden önce davrandınız Murat Bey. @chnkrmz Valla helal olsun o cevaba karşı böyle ilgili cevap verdiniz. Yardım severlik bu olsa gerek
@turgay.topcu
Bence mevcut rotorun nesi vardı sorununu eksik bulduğunuz yanı görüp ona göre bir tavsiyede bulunmak için sormuştu ama sizin cevabınız hiç etik değildi bana göre
@turgay.topcu
Bak arkadasim, daha dün üye olmussun ve insanlari tanimadan yanlis cevaplar veriyrsun ve verdigin cevaplarida dogru bularak destekliyorsun. Sana tek bir sey diyecem, bu tür cevaplarla sen daha cok takilirsin. @chnkrmz o soruyu ne maksatla sordugunu bilmeden önerin varsa yaz yoksa ceneni kapat demen cok yanlis bir cevap. Burada bu tür cevaplarla kesinlikle gecinemesin.
Benden demesi.
@turgay.topcu Sitede ikinci el bolumunde hic kullanimamis altin vidali 160lik rotor satan arkadas vardi cifti 70 TL idi almaya değer derim 200 tl ice tech şehir bisikleti icin vermeyin bence derim adaşım
iki dakka abimin yanına filim izlemeye gittim baya konu yükselmiş @Murat Cömez abi haklısın dayağımı bir gün ellerinden yerim artık
huyum kurusun ben böyleyim :islik:
@iksis hidrolik frenlerde rotor çapı değişecekse adaptörü se değiştirmek gerekiyor.
Yani kaliperi Standart ancak adaptörleri rotor boyuna uygun olmalı. 20tl civarında bir adaptör alman gerekebilir. Ya da eski kaliperin adaptörü duruyorsa ve yenisine uyarsa onu kullanabilirsin.