SametUYNDRN
Üye
- Tepki
- 200
- İsim
- samet
Yapilabilir diyorsaniz, 8li rubleden 1 disli aldinizmi aradaki boslugu nasil kapatacaginida söylerseniz cok iyi olur. Tahminimce arkadas pek anlamiyor.O zaman yapılabilir. Aktarıcı kafi geliyorsa problem yok ama zincir muhtemelen kısa gelecektir. Bakla ilave veya değişim gerekebilir.
Ozaman 8liyi takmak istese genis gelecek öylemi? Yani biraz mantikli düsünmek lazim , hersey öyle kolay degil malesef.Mevcut body 7 li uyumlu olduğu için 8 li rubleden bir dişli eksildiği zaman arada bir boşluk kalmayacaktır.
Dogrudur üstat, ben ögrenmek anlaminda sordum bildigimden degil tabiki. Iyiki varsiniz da kasettin rublenin 8li yi 7li olarak takmanin yollarini ve ne oldugunu ögreniyoruz.@Murat Cömez elbette shimano uyumlu kaset body 7 li ise 8-9-10-11 li kaset rubleler geniş geldiği için üst kapak yivlenmeyecektir.
Tabiki ögrenmenin yasi yoktur. Sizden ricam forumdan bilgilerinizi eksik etmeyin, sahsen ben de sizin gibi prof. bilgilere sahip olmak istiyorum ve sizin gibi bilgili kisilere ben ve forumun ihtiyaci var.@Murat Cömez tabi öğrenmenin yaşı yoktur.
Inanin dün geceden beri merak ediyorum, 20 günlük üye olarak bu süre icinde ne gördünüzde neyin degismesini bekliyorsunuz? Yazarsaniz belki forumda istediginiz degsiklikler olabilir.Bir süredir foruma girmiyordum, pek bir şey değişmemiş.
Eski üyeyim, bir süredir forumdan ayrılmıştım, bu ay tekrar kayıt oldum. Ve gördüğüm gibi her şey aynı😅Inanin dün geceden beri merak ediyorum, 20 günlük üye olarak bu süre icinde ne gördünüzde neyin degismesini bekliyorsunuz? Yazarsaniz belki forumda istediginiz degsiklikler olabilir.
("Bir süredir foruma girmiyordum") Kayidiniz 8 Aralik ve 15. 16. Aralik, 26 Aralik cuma günü ve 27Aralik girmissiniz.
Eski üyeyim, bir süredir forumdan ayrılmıştım, bu ay tekrar kayıt oldum. Ve gördüğüm gibi her şey aynı😅
Adam üşenmemiş benim foruma ne zaman girdiğimi araştırmış, ilave bir yorumda bulunmak istemiyorum.