Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
Kendi adıma teşekkür ederim.

13 yaşındayım cs 40 30 veya 20 almayı düşünüyorum bana uygunmudur boyum 1.60 civarı uygun değilse başka modeller önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Bugün bisikletimi aldığımdan beri 6 gün geçmiş, hemen hemen hergün kullanıyorum. cs 30 almayı düşünenler için tereddütsüz almalarını tavsiye ederim. Yolda bisikletli genç bir arkadaş selam verdi geçen gün, çok hoşuma gitti. Decathlon'a uğradım bugün kask almak için ama çok kalabalıktı. En kısa zamanda bir kask alıp işe de bisikletle gideceğim. Uzun bir süredir aldığım en iyi karar diye düşünüyorum. Selamlar...

Abilerim bir cevap verirmisiniz verirseniz çok memnun olacağım

@Nuhammet 13 yaşındaysan şu an bence çok pahalı bir model alma.Zaten büyüme çağındasın bi boyun uzasın bi kilon artsın o zaman alırsın uzun süre kullanacağın birşey.Maddi durumlada ilgili şimdi.Param yok dersen 2. el yada ucuz bi market bisikletide olabilir.Yada city fun serisinin uygun modelleri de olabilir.

@suzun7 para olarak ne kadar bahsettiniz bilemiyorum fakat 950 ye kadar çıkabilirim tavsiyeniz nedir şu an bisikletim yok alıcam iyi birşey istiyorum fakat yol bisikletlerinde hep 28 jant 26 jant olanlar da fazla kaliteli değil beğenmiyorum yol veya şehir bakıyorum dağ bisikleti bakıyordum fakat şehir bisikletleride orta araziye girebildiği için daha çok onlara yöneldim bu arada şehir veya yol bisikletiyle kaldırımdan inilir veya kaldırıma çıkılabilirmi cevap bekliyorum

@suzun7 bu arada afedersiniz 14 yaşındayım boyum 1.60 civarı

@injector
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz keyifli pedallamalar :)
Bende bisikleti alip ilk pedal cevirdigim gun o mutlulugu tekrar hatirlayinca neden bu kadar sene bekledigimi dusunmustum.
Gercekten insan tum stresini atiyor
Kask icinde kendi kullandigim Bell Crossfire onerebilirim. Forumda kaza geciren bi arkadasi sorunsuz sekilde korumustu. Hemde havalandirma delikleri cok iyi hic terletmiyor basinizi.
Bunun disinda Prowell f59 da cokca tavsiye edilen bi model

@OguzGyan
Güzel temenniler için teşekkürler. Bell Crossfire Decathlonda vardı fakat hangi ölçüde alacağıma karar veremedim. :kötü: çok kalabalıktı, bizim oğlanında uykusu geldi. En iyisi sakin kafayla hafta içi bir daha gitmek. :) "Kazasiz Belasiz Keyifli Pedallamalar"

CİTY SPORT 20 ORJİNAL LASİTİKLERİ 700/28 Mİ ACABA BİLEN VARMI

Arkadaşlar yağmur için bisiklete çamurluktan hariç bir şey takılıyor mu ne bilim, zincirlere, çarklara, fren balata ve kablolarına zararı olur mu... Cahilce gelebilir bu sorum kusura bakmayın lütfen bisikletimle ilk kışım olacak =)
kendime de üst/alt yağmurluk ve ayakkabı örtüsü almayı düşünüyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

@Zizou123

Çok fazla yağmurda dolaşma yağmurluk ve çamurluk hariç gerekli birşey yok ama yağmurlu havalarda çok dikkatli olman gerekir kaskın, gözlüğün ve eldivenin her daim olsun yağmurlu havalardan sonra bisikleti kurula mümkünse zinciri de temizle ve yağla. Keyifli sürüşler.

Boyum 1.60 1000-1200 tl bisiklet bakıyorum tavsiyeniz varmıdır (13) yaşındayım 2003 doğumlu forum kabul etmedi diye yüksek girdim şehirde kullanacağım bir kere alıp çok kullanmak istiyorum bu yüzden iyi birşey olsun isterim tavsiyelerinizi bekliyorum

@Nuhammet Salcano'nun şehir bisikletlerinden beğendiğin herhangi birini alabilirsin. Seni fazlasıyla tatmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: eser3424
Geri