Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng650 genel başlık

@kivilcimb

ben bunu herkese söylüyorum ama dinleyen yok millet tutturmuş salcano diye. kaliteye değil halk ağzında çok duyulmasına bakıyolar heralde. yanlış.

Scudo
@Burak Özdemir
Siz hor kullandıysanız o zaman şikayetçi olabilirsiniz. Zaten bizim milletimizde var böyle birşey. Kendisini hiç suçlu görmez, suçlu hep başkasıdır. O fiyata en iyi bisiklet bu. Ve salcano da gerçekten iyi bir marka.

• Beğen
Tepkiler: Rüzgar Inoğlu
@Mehmet D.

Aldıktan sonra uğraşmak istemiyorum pek. Bisiklet konusunda çok bilgili de değilim bunu zaten söylemiştim o yüzden bu tür şeyler gözümde büyüyor sanki biraz.

Geçen eylül ayında neredeyse alıyordum kılpayı şuanki crs 610 mu görüp vaz geçmiştim turlarda falan kullanan arkadaşları görünce iyi ki vaz geçmişim diyorum salcano hiç kullanmadım ama bir türlüde ısınamadım bedava verseler belki :D

@Fulden Sert

bak ben şuan hiçbirşeyini değiştirmedim. Yazın Bursa-Batum turum var. Ve ben bu bisikletle 5000 km gideceğim. Geldiğimde de lastikleri değiştireceğim. Bende uğraşmadım. Ama bisikletten çok memnunum. Şöyle diyeyim sana. Bir arkadaşım var onda da yol bisikleti var salcanonun. rampa aşağı giderken çocuğa fark attım resmen. Üstelik o hiç frene basmamıştı.Ben sürekli frene basıyordum. pişman olmayacağın bir bisiklet bu

@Soner U.

bende uzun turlarda kullanıyorum. Haftalık turlarda falan ama hiç şikayetçi değilim. Tam tersi rahatlığıyla falan çok memnunum. Hor kullanıyorlar sonra yok efendim kötü bu bisiklet diyorlar. Sedonayı da look u da kötü kullanırsan ondan da şikayetçi olursun.

@Mehmet D.

dostum eylül ayından bu yana hor kullanmıyorum ama bakımınıda yapamıyorum -35 derecede erzuumda dışarıda da kaldı 30 küsür derecede izmirde çamurada saplandı hala yıkamadım bile ve gerçekten ben memnunum dediğim gibi genel olarak salcano markasına ısınamadım

bütçeyi arttıp bir bisiklet alın sizi 10 yıl idare etsin.

orayı değiştir burayı değiştir bu iş olmuyor gençler.
ben marka fanatikliği yapmam.ama salcanonun 1000tl altındaki her bisikleti saatli bomba.
ne olcağı hiç belli değil.
bunu ng 650li kullanmış,toplamak üzere komple soymuş ve vazgeçmiş biri olarak yazıyorum.

sonra onu al bunu al olmuyor işte.şöyle açıklım ;

marathon lastik demişler tamam uyum sorunu yok.çifti 250 tl.
rulmanlı göbek alırsınız denmiş.
32 delik rulmanlı 7 rubleye uygun göbek bulanı alkışlarım.
hadi buldunuz en kötü 150-200 tl arasında.
yada bulamadınız 8li rubleye uygun olanı alıp pul taktınız.(oda çözüm değil illaki jantı bozuyor.)
yada 8li ruble alıp 8li sisteme geçim dediniz.güzel oda bir opsiyon.
8li sisteme geçmek için 8li vites kolu aktarıcı zincir aldınız gitti bi 200 kağıt daha.

sonuç ng650 geldi 1000tl üstüne...
işte bunu yaşadım.
siz yaşamayın diye salcanonun yada türevi bir markanın 1000tl altında bisikletlerine bakmayın.
he alırım 2 ay binerim kenarda yatar diyorsanız olur.
ama ben artık bisiklet kullanıcam derseniz ölü yatırımdır.

mekanik diskle hiç sorun yaşamadınızmı bende alıcam hafta sonu ama v fren mi mekanik disk mi alıcam hala karar veremedim

@emre_cevahir

Ben 2-3 hafta önce Salcano NG650 26V almıştım. 1 kez kullandım ve haftasonu bir bisiklet mağazasının çekilişinde Kron Xc 250 kazandım. Hal böyle olunca tercihimi Kron dan yana kullanıp Salcano yu sattım. Satışa koyduğum gün alıcı çıktı ve hemen satıldı. Aslında Salcano NG650 de güzeldi ancak arka göbekle ilgili çok şikayet duydum. Fakat servisi sorun olursa garantiden değişiriz demişti. Görsel olarak Kron daha güzel. Herkes gibi bende alabiliyorsan üst sınıfa çık Sedona - Merida felan al diyeceğim ancak bir alt sınıfta bence en iyi seçenek Kron.

@Rıdvan SIĞAN
peki sedona 700 mü kron xc 150 mi? ben ikisini de baya düşündüm

@Fulden Sert

Tabii ki Sedona. Eşime de önceki hafta bike&outdoor mağazasından 2013 Sedona Borlady aldık. Çok memnun.

Ng serisi alınmaz eski ng serileri yok şimdi.astro ve üstü alın insomnia olabilir.ben üç yıl sorunsuz bindim astro ya her gün 44km yol artı dağ turları hiç arıza yapmadı parça değişmedi

Arkadaşlar merhaba yeni bisiklet almayı planliyorum aklındaki bisiklet Salcano NG 650 26HD Bu bisiklet nasıl bu bisiklete beni bağlayan olay hidrolik disk fren olayı bu bisikleti kullananlar bi yorum yaparsa süper olur selamlar
(link)

@alperen100 Geçen sene arkadaş bu bisikletten aldı. 3 ay sonra orta göbek dağıttı. Yeni göbek aldı.
Salcanoların sanırım ucuz versiyonlarının kronik sorunu gibi bir şey bu.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@emrehan. peki bu fiyata başka bir bisiklet onerirmisin birde profil resmindeki bisikletin adi nedir ve fiyatı ne kadar

Sedona 700 mekanik disk o biiskletim. Şu an sedona 720 HD kullanılyorum.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
Ben sana bir soru soracagim ben bu ng650 yi kafama koydum ancak kafamda bir soru var ng650 deki lastik yapısı nasıl ben bu bisikleti hem asfalt hem de dağ yolu asfaltta yorarmi

asfaltta elbette yoruyor bizi bu bisikletler. Ama bizler hem asfalt hem de toprak yollarda kullanıyoruz. mecbur lastik bu şekilde. ama sen çoğunluk asfaltta kullanırım diyorsan dişsiz lastik al. 26" 1.75 olabilir. Ucuz olarak Rubena Flash, CST (ben önermiyorum)
Bisiklet olarak Rockrider serilerine de bakabilirsin Decathlon'da satılan.
Sen bisikletine bakarsan o da sana bakar, yolda bırakmaz. Unutma.

• Beğen
Tepkiler: alperen100
Geri