Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Bende ebayden 2 dolara aldığım dandik bir mini pompa var. İç lastiği şişirmeye yetiyor :)
Yalnız alet prestaya uyumlu değil adaptör kullanmak zorunda kalıyorum.
Tüm miniler böyle midir yoksa benim çin malı mı dandik.

@Can Oksuz
Sorun yok 10 lu presta-schrader adaptörünü ebayden 1 dolara mı 2 dolara mı ne aldım. 3ünü kendime ayırdım 7 sini bisikletçiye 7 TLye sattım :D
Kardayım ;)

(link) ya da (link) nerden sipariş geçeyim hocam fikri olan var mı? son düzlükte n11'de indirimden dolayı aynı fiyata gelecek iki üründe fakat ben nerden sipariş geçmeliyim?

@bohemroze n11 e-bay sistemde yani siteden değil şahısdn alıyorsun. O sebeple yorumları oku. Site iyi olsada satan kişi de özellikle tedarikle ilgili sorunlar varsa uzak dur. Yorumlar iyiyse oradan alırsın:harika:

@lealtad hocam şimdi ne yapmak gerekiyor? bisikletcim.com ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

@bohemroze kötülemeyeyim ama son dönemde bisikletcim.com'da ciddi tedarik sorunu haberleri okudum. Ben kliksa'dan aldım. Satan kişi hakkındaki yorumlara bak, iyiyse n11'e devam.

İnternetten aldığım 2014 modelin hala kargoya verilmediğini görünce sinirlendim,iptal ettim siparişi ve gidip sirkeci yurt bisikletten 1300 tl ye 2015 modeli aldım.Satışta kask seçerken yardımcı olan eleman ne kadar nazik ve yardımcı olmak için uğraşıyor ise bisikletin satışını yapan adam bir o kadar bilgisiz ve ısrarcıydı.Israrla 2014 ile 2015 arasında fark olmadığını söyledi 1400'e 2014 satmaya çalıştı bana.Bende aynıysa ver 2015'i 1300'e dedim ve aldım :)
57 kadro yoktu 54 aldım.Gayet iyi oldu hatta 57 büyük gelebilirmiş.Boyum 1.84
Gelene kadar 20 km sürüş yaptım,kondisyonsuz olmama rağmen yorulmadım fazla.Sert sele gerçekten rahat ve gidonda bi sorun yok gibi gözüküyor rahatsız etmedi beni...
Vitesler seri değişiyor.Frenlerdede bir sorun yok.Lastiklerdeyse kararsız kaldım.Kayma hissi veedi ama çokta güvenli hissettirmedi.
1300 lira için gayet iyi bence tavsiye ederim herkese :)

Dosyalar

• 20150606_183738.jpg
    20150606_183738.jpg
    107,6 KB · Okunma: 57
  • 20150606_183745.jpg
    20150606_183745.jpg
    74 KB · Okunma: 45
  • 20150606_183748.jpg
    20150606_183748.jpg
    111 KB · Okunma: 46
  • 20150606_183804.jpg
    20150606_183804.jpg
    105,7 KB · Okunma: 48
Firmalar ya el değiştirmiş ya da ben firmaları karıştırmışım. Farklı firmalarmış.

@ajajya 2015 siyah - yeşil bulunması zor tebrik ederim :D biz de daha bugün Yurt Bisiklet'ten arkadaşa aldık 2015 modelini kırmızı renk.Neyse 54 kadro size nasıl oldu? :eek: Ben 1.78'im 54 tam oluyor.Umarım rahatsız etmez zamanla :\

@Uptown Cyclist
Banada ilginç geldi ama hiç rahatsız etmedi.Ayakta durduğumda 3 parmak kaliyor arada :)
İnşallah sorun çıkmaz uzun vadede.

@ajajya

Benim boy da 1.84, 57 Bakıyorum. Şimdi şüpheye düştüm. Bacak boyunuz ne kadar?

Internet satışı üzerine bir kaç söz söyliyeyim.
Decathlon gibi firmalar dışında internet üzerinden başka firmaların ürünlerinin satışını yapan firmalar stok tutmaz.
Gün içerisinde 2-4 saat gibi aralıklarla düzenli olarak tedraikci firmadan stok kontrolu yaparlar ve kendi kendi sitelerindeki stok/fiyat bilgisini güncel tutarlar.
İşlem tek yönlü çalışır. Yani sitelerinde satış yaptıkları zaman tedarikçi stoğu otomatik güncellenmez. Ancak o tedarikciye sipariş geçtiklerinde güncellenir ve bu da diğer sitelere dediğim gibi genelde 2-4 saat arasında yansır.

O nedenle şu site iyi bu site kötü diyemem. Sipariş geçersiniz ama tedarikci stoğu bitmiştir. Şansınıza yani. Tekrar baktım N11'deki hangisi bilmiyorum ama spordunyasi.com ile bisikletcim.com ayni firmadır (hatta 5 adet daha siteleri var farklı isimde). Spordunyasi.com.tr ise farkli firmaymış. N11'de hangi spor dünyası satış yapıyor bilmiyorum. Büyük ihtimal spordunyasi.com'dur.

@bohemroze bisikletcim.com hakkında bilgim yok. O konuda bişey söylemem doğru olmaz. Lakin n11.com da çok sorun yaşadım. 2-3 kere aldım ödeme tamam 1 gün sonra stok yok diye satıcı tarafından sipariş iptal edildi. Saçma sapan insanlarla uğraşıyorsun.

@bohemroze takip ettiyseniz bende cuma günü n11 deki evemagaza adlı satıcıdan 2015 modeli aldım. 1195 liraya geliyor 9 taksit. firmaya ulaştım telefonla, aklıma takılan herşeyi sordum. gayet güzel bir üslup ile cevap aldım. ellerinde 57 kadro tek stok vardı. cuma günü de kargoya verildi. arkadaşlar doğru söylüyor bazen stok olmadığı halde hala ürün görünüyor n11 de. arayıp sormak lazım.

@ajajya benim boy 1,85 bacak arası 85 cm, 57 tercih ettim inşallah sıkıntı olmaz.

Geri