Bugün uzun bir mücadeleden sonra jantlarım örüldü. Ustamız bir güzel orta gobeği de söktü. Komple de bir yıkandı. Tüm vidaları sıkıldı. Şu anda bisikletin önceki haliyle alakası bile yok. Keşke ilk önce jantı değiştirseymişim dedim. Ve neden lastik patlattığımın nedeni de anlaşıldı. Jantın iç kısmı çok rezil vaziyette. Bu jantı satmaya kalksam biri alsa vicdan azabı çekerim. Üzerinde gelen jantı kullanan varsa söküp içini bi kontrol etsin. Gerekirse zımpara falan yapsın. Bu kadar kötü olamaz. Lanet ettim. Abartıyorsun diyenler olabilir ama gerçekten çok sinirlendim ve üzüldüm. Ucuz etin yahnisi hesabının dibine inmiş salcano.
Velhasıl jantımın göbekleri aero telleri ve qr mandalları mavic aksium one. izmirden murat hocamızdan aldım. Çemberler mavic aksium elite olarak erdoğanlardan buldum. Şuan bisiklet kaç kilo oldu bilmiyorum. Yaklaşık bir aydır fitness yapıyorum. 74 kiloya düştüm. Bütün bunları hesaba katarak şunu söyleyebilirim bisikletten şuan çok çok farklı bir haz alıyorum. Bisikletin gidişi şuan fena halde farklı. Öyle, olsa da olur olmasa da olur cinsinden bi fark değil.
Önümüzdeki ay lastiklerimi de değiştirip para harcamayı kesicem bisiklete. Birkaç aya para durumuma bağlı olarak belki kilitli pedala geçebilirim. Onu duruma göre değerlendiricem.
Sözün özü şuana kadar etkisini en çok hissettiren upgrade jantlar oldu benim açımdan.