Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Xrs 030 alinir ama tahmin edeceginiz fark olmayacaktir. Ben hic bir degistirmedim. Degisirsem gidon ve bogazi degisirim.

Jantlari guzel ayarlayabilirseniz gayet iyi akiciligi.

Scudo
@yasax aldığım zaman xrs 030ların ikinci eli 1600 liraydı. artı bu parçaların kalitesini bilmiyordum. :)

Bu arada arkadaşlar bu aralar fena halde triatlona merak saldım. Sanırım sporla kafayı bozdum. :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Can Oksuz
Ben de düşünmüyor değilim. . !

@oktayakgoz
Bundan karbon bir 105 li makinaya sıçramak lazım en az.. 7.5 kg civarında.

İşe girdim ilk aylığım ile 2015 040 almayı planlıyorum. Okuduğum kadarıyla 2015 modelde gidon problemi yoktu değil mi?

@baran akdağ 2014 model xrs 030 alınır o paraya hocam. :harika:

@amoush00 ya ironman dedikleri biraz fazla da en küçük boyundan bi triatlon yarışı fena olmaz. programlarda şöyle 4 5 ay sonrası bi yarış varsa hazırlansak mı ne dersin hocam? :krnz:

@Can Oksuz

Taksit ile o fiyatlara bulmam biraz zor galiba hocam. Sahibinden de 1 ilan hariç hiç o fiyat bandında bisiklet görmedim.

1550 tl olan ilanı diyorsunuz sanırım. konuşun pazarlığınızı yapın. daha bile indirebilirsiniz belki. :harika:

2015 xrs040 da güzel bi seçenek tabi. sonuç itibariyle bi bisikletiniz olsun da :)

@Can Oksuz valla peşin para yokken hatırı sayılır bir indirim olmaz herhalde.

2015 modelini 1390a buldum daha aşağı bir fiyata alanınız oldu mu acaba ? 1 ayı bekleyemem eğer kredi kartı bulabilirsem yarına almayı düşünüyorum.bu arada sarı siyah rengin fotosunu bulamadım elinde olan var mı acaba bu renk ?

@ajajya
Peşin mi aldınız hocam yoksa kredi kartı ilemi.

@amoush00 aynen hocam. Heleki sizin bisikletin ustu zaten karbon. Ben haşatı cikana kadar aldigim haliyle kullanacagim. Sonra jantlari degistiririm.

Cokta ust seviyelere cikmanin manasi yok sonucta bu usten ekmek yemiyoruz yada profesyonel bisikletci degiliz

@baran akdağ
Kredi kartiyla tek cekim aldim.Gec gormusum kusura bakmayin :)

@oktayakgoz
Yok yaw ! Hepsi Aliminyum. Karbon olan birsey yok.. Ben de epey binip sonra düşünürüm. Hayalimde var hafif bir makina. Ilk önce kilitli pedal ve ayakkabı var. O da seneye. .

• Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Bugün uzun bir mücadeleden sonra jantlarım örüldü. Ustamız bir güzel orta gobeği de söktü. Komple de bir yıkandı. Tüm vidaları sıkıldı. Şu anda bisikletin önceki haliyle alakası bile yok. Keşke ilk önce jantı değiştirseymişim dedim. Ve neden lastik patlattığımın nedeni de anlaşıldı. Jantın iç kısmı çok rezil vaziyette. Bu jantı satmaya kalksam biri alsa vicdan azabı çekerim. Üzerinde gelen jantı kullanan varsa söküp içini bi kontrol etsin. Gerekirse zımpara falan yapsın. Bu kadar kötü olamaz. Lanet ettim. Abartıyorsun diyenler olabilir ama gerçekten çok sinirlendim ve üzüldüm. Ucuz etin yahnisi hesabının dibine inmiş salcano.

Velhasıl jantımın göbekleri aero telleri ve qr mandalları mavic aksium one. izmirden murat hocamızdan aldım. Çemberler mavic aksium elite olarak erdoğanlardan buldum. Şuan bisiklet kaç kilo oldu bilmiyorum. Yaklaşık bir aydır fitness yapıyorum. 74 kiloya düştüm. Bütün bunları hesaba katarak şunu söyleyebilirim bisikletten şuan çok çok farklı bir haz alıyorum. Bisikletin gidişi şuan fena halde farklı. Öyle, olsa da olur olmasa da olur cinsinden bi fark değil.

Önümüzdeki ay lastiklerimi de değiştirip para harcamayı kesicem bisiklete. Birkaç aya para durumuma bağlı olarak belki kilitli pedala geçebilirim. Onu duruma göre değerlendiricem.

Sözün özü şuana kadar etkisini en çok hissettiren upgrade jantlar oldu benim açımdan.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
-konunun yarısını taradım bulamadım ama pes etmek yok diğer yarısına da gece bakarım.

-teşekkürler hocam bende bakayım 1300 civarına getirebilirsem kredi kartı ile alırım. n11 kampanyaları ile 1350 den az bir fiyata çekmiştim ama dün bitti kampanya tekrardan 140 civarına geliyor.

Bu sıra arayan çok, benim yükseltilmiş 51 kadrom 1.225 liradan sarılıktır..:harika:

Geri