Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Isabado ebay yada aliexpress den getirteyim diyorum, TR çok pahalı bence. sizce 200 lirayı geçmiyecek hangi gidonu alayım ?

• Beğen
Tepkiler: Turan
Scudo
@mzerenoglu ben Merlincycles.Com dan aldım 200 den az fiyata geldi Gidon +boğaz bi bak istersen. Dedanın Ürünleri güzel bi sıkıntı yaşamadım şu ana kadar

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
@mzerenoglu
Aliekspressten tek parça karbon gidon 145TL ye 21 günde geldi. Gayette kullanışlı.

• Beğen
Tepkiler: amoush00 ve Turan
@lcatal ben de fixed Gear bisiklet için bi Gidon düşünüyorum ama şu cinelli ram 3 Mike Giant modeli çok hoşuma gidiyor. Düzgün bir satıcı bulursam normal Gidon üzerine aynı işlemelisini istiyorum. Siz hangi kullanıcıdan aldınız mümkünse öğrenebilir miyim

@Isabado
Tam olarak hatirlamamakla birlikte kullanıcı adı "Bin Yao" olan birinden aldım. 5 gün sonra kargoladı.

Arkadaşlar Mavic Aksium One jant seti sıfır 500TL ye alınır mı?

• Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Biskleti dun sabah siparis ettim bugun oglen 12 de geldi.bi hevesle kurdum ve yetkili servise gittim.bizim yetkilk servisimiz adamin hasi.her zaman gittigimiz bisikletcimiz sansima yetkili servis cikti.ayarlar yapildikdan sonra kizilayda eymire pedalladik arksdaslarla.giderken camur oldu taptaze bisiklet.donerkende felaket yagmura yakalandik.kisacasi daha yol bisikletine tamm alisamadan ilk gunden zorlu sartlarda surme firsatim oldu.lastiklerin islak yol tutusu fena degil.ayrica full yagmur altinda eymirden kurtulusa 26 ortalamayla geldim.bisikletimle ilk gunden yaklasik 70 km yapmis oldum. Notum ise 10 uzerinden 7

@lcatal alınır kaçırma varsa o fiyata sıfır.

aliexpressten gidon gibi hayati bir parçayı almak iyi cesaret arkadaşlar. Ben bir ara kadro getirteyim diye heveslenmiştim. Sonradan youtubedaki kırık kadroları görünce fikrimi değiştirdim. dikkatli olun. aliexpress ucuz ama sağlamlık konusunda hiç de iç açıcı değil.

arkadaş getirmiş kullanıyor. Şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamaması yaşamayacağı anlamına gelmiyor. İnşallah da yaşamaz. Allah korusun.

@x-rayted hocam o ayakkabıyla o pedal uyar. yalnız kal denen parçayı da almanız lazım ayakkabının altına vidalanır. pedalı ayakkabıya kitleyen parça. :harika:

Beyler, bugun cinden matara tutacagim geldi ama vidalari yok, bisiklet icin ozel vidalar mi var nerde bulacagim?

@mzerenoglu
Decathlonda çifti 6.90a bu iş için özel vida var.
(link)

Ama herhangi bir nalburdan oraya uyan vidalar alabilirsiniz. Başı alyan olmaz da düz olur yıldız olur ben öyle yaptım. Yalnız ben bir tane örnek götürüp aynı uzunlukta aldım , daha uzun alıp sonra kadroya delmeyin.

@VeyselKobal
Tabii tabii orası öyle de tek çekincem numara . 250-300 ayakkabıya verip sonra da o ayakkabının ayağa gelmemesi var. Ben genelde 41 giyerim şu an ayağımdaki ayakkabı 40 ..NB alırsam genelde 42 alıyorum. O linkte verdiğim ayakkabı da hızla tükeniyor. 43 hiç yok 42 dün 5 tane vardı bugün 2 ye indi sanırım benim kredi kartı hesap kesimime kalmayacak. Ya bugün alacağım ya da hiç :D

@x-rayted yol bisikleti ayakkabılarının kalıbı genelde küçük oluyor, shimano için kesin konuşabilirim ama diadorayı bilmiyorum:D

@VeyselKobal
O da aynıdır da sorun 42 mi 43 mü almam gerektiği
Dün işten eve bisikletle geldim :) Emek caddesi öldürdü yalnız bazı yerlerde eğim %22 oluyormuş oraları elde çıktım.
Şu kentsel dönüşüm olan kısımdaki 2.-3. binaya kadar geldim. indim parkın üstüne kadar elde çıktım orada tekrar bindim. bizim tarafın çıkışındaki o kısa ama dik kısımda gene indim elde çıktım. Oradan da uyuma kadar geldim uyumun asansörüyle bizim oaray çıktım. 17 km ..
Biri maltepe istasyondan huzurevine kadar strava segmenti yapmış. Merida ile orayı 4 kez çıkmışım en iyi derecem 9:30 falan. Bunla 6:45te çıkmışım. Gerçekten çok akıcı bisiklet ama işte vites sayısı yetersiz kalıyor

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@lcatal
yeşil bisiklete aksiumlarla kırmızı salcano lastiği hiç yakışmamış...En kısa sürede iyi bir lastik almanızı öneririm :)

• Beğen
Tepkiler: lcatal
Evet.Bende en basından lastik patlatanlar kervanına girdim.Dün geldi bisikletim ; en zorlu sartlarda 70 km sürdüm bişiy olmadı.Bu gün 5 dakika arayla iki kere lastik patladı.... Yoldan arac cevirirp eve döndüm... Dış lastiğe ufacık bi zımba teli girmiş.
Arkadaşlar bende 2014 model xrs 040 var. Dış lastik çok ince ve patlamaya dayanıksız haberiniz olsun. İyi forumlar.

@erekarteks
Zımba teli giripte patlamıcak lastik azdır zaten şanssızlık olmuş sizinki.

Arkadaşlar jantları dağıtıp geri iade ettim. Mavic aksium elite çemberi sipariş etmiştim erdoğanlardan. Geldi güvendiğim için bakmadan ustaya götürüp ördürdüm. Daha sonra çemberlerin ek yerlerinden çıt çıt ses geldiğini farkettim. Neden diye bakarken farkettim ki çemberler aksium elite değil. One da değil. Race bile değil. Çok eski bi aksium çember seti. Mailleştik neyse iade ettim bugün. velhasıl mavic aksium one ya da elite çemberi bakıyorum şuanda. Gören duyan olursa haber verirseniz sevinirim. :harika:

Geri