Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs 070 vs. Salcano Bodrum

Tepki
11
Merhabalar Şehir içi kullanım için Salcano Bodrum 26 MAN hakkındaki yorum ve düşünceleriniz hangi yöndedir? Fiyat ve taksitlendirmesi oldukça uygun gibidir.

Garanti
2 220,50 441,00
3 147,00 441,00
4 110,25 441,00
5 88,20 441,00
6 73,50 441,00
7 63,00 441,00
8 55,13 441,00
9 52,92 476,28
10 48,07 480,69

Yapı Kredi
2 220,50 441,00
3 147,00 441,00
4 110,25 441,00
5 88,20 441,00
6 73,50 441,00
7 63,00 441,00
8 55,13 441,00
9 52,92 476,28
10 48,07 480,69

Scudo
28" bisikletlere baksanız daha mı güzel olur acaba? ör: MOSTAR 700C M739 TL

Merhabalar son bir haftadır bir Sürü konu ve yorum okudum pm ile bir kaç arkadaşla görüştüm , kısaca düşüncemi aktarmak ve sorumu sormak istiyorum. İstanbul'da küçük bir kitabevim var ve aylık akbile 170 tl ödüyorum bu Akbil ücretini bisiklete yatıracağım arkasına bir bagaj koyup kitap,Çanta vs taşıyacağım ve almışkende kadro olarak sağlam bir bisiklet almak istiyorum.Carraro'lar f/p olarak çok tavsiye ediliyor ama ben olurda ileride farklı bir bisiklet almak istersem 2.el olarak satarken zorlanmakta istemem ya da aynı kadroyu Tecrübe sahibi olduktan sonra ( buradan da yardım alarak ) kendim geliştirmek isteyebilirim .. Cannondale m quick 5 düşünüyorum şuan Delta bisiklette 1700 tl gibi bir rakam ya da merida crossway 100 / speeder 200 .. Gerekirse bir sene Akbil almayacağım ve her yere bisiklette gideceğim Akbil parasında bisiklete yatıracağım. Birde bir hayalim var gerekli Tecrübe ve kondisyonu edindikten sonra memleketime ( Giresun / Şebinkarahisar ) 1000 km bisikletle gitmeyi denemek istiyorum. Şimdi bazı arkadaşlar bunlar marka ama üstündekiler düşük diyebilirler, dediğim gibi ben sağlam bir kadro olsun ve Tecrübe ile onu geliştireyim diyorum ve 2. El piyasasıda olsun ..bu Yazdığım modeller Arasında sizler neyi tavsiye edersiniz ? .. Biraz uzun Yazmış ve kafa ütülemiş olabilirim kusura bakmayın, keyifli forumlar ..

Seçtiğiniz iki bisiklette gayet güzel ve kullanışlı ayrıca değer kaybetmeyecek bisikletler.rahatlıkla sizi heryere goturur.

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum maalesef yeni konu açamadığım için buraya yazdım decathlon dan bisiklet alacağım fakat bisiklet son kalmış yabni seri sonu bu yüzden fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum kadronun boyu 48 cm btwin triban 500 boyum 1.70 acaba bu bisikleti alsam problem çıkarır mı ? link : (link)

btwin tilt serisi alma da ne alırsan al. Ben 4 kere bindim alet dağıldı . Mail yazdım 1 kere aradılar izmirdeyim istanbuldan aradılar bakalım ne diyecekler geri çağaracaklar mı . ? Sattıkları bisikletler de rezil

(link)

geçmiş olsun değerli yorumunuz için teşekkür ederim sanırım katlanır bisiklet umarım garanti üzerinden değişirler...

hemen parasını iade ettiler zaten yenisinde de aynısı olunca müdürleri geldi hemen =) Yani ürün 1500 tl belki 2-3 bisiklet parası ama sele boyası çıkıyor ve sıkıştıran aparat kırılıyor. Yeni ürünlerde de aynı şey var.Bisikletin altındaki yere değen kısımda plastik bir malzeme var çift taraflı bant ile tutturulma arabanın bagajında onlar yamuldu zaten daha binmeden... vs vs

• Beğen
Tepkiler: ricky34
Eğer bisiklet ben sana uzun yıllar yoldaşlık yaparım derse ver 1500 ü usta isterse 2-3 bisiklet parası etsin yeter ki sağlam olsun hafif olsun :)

ben bisiklet istiyorum gödüğün gibi yeniyim burada da. Ne alıcam ben öyle hafif ve kaliteli dayanıklı nasıl yaparım naparım =)

• Beğen
Tepkiler: ricky34
@gmfaruk teşekkür ederim o konuyu okudum ..
Bu açtığım konuya daha 2 tane yorum/görüş almadan hemen başkalarının konu içinde konu açması olayına bitiyorum :) bu forumda gelenek olmuş sanırım :) ..

@gaskiller35 müthişsin ! Çok teşekkür ederim .. Hayırlı cumalar ..

Okuyan çok ama görüş yok kimseden, çokmu Saçma bir soru sordum diye düşündüm bir an ..

Uzun araştırmalar sonucunda merida almaya karar verdim, crossway ile speeder Arasında ki farkı bir çocuğa anlatır gibi bana açıklar mısınız? Zira bisiklet hakkında hiç bir bilgim yok ..

@Kobebryant

Speeder serisi yol bisikletine yakın bir bisiklet bu yüzden asfalt dışında kullanım alanı yok gibi bir şey. Crossway serisi hafif arazilere ve yola yatkın melez bir bisiklet.

@Kobebryant
edit:biz size ortalama modelleri gosteririz biraz fikir sahibi olmaniza yardimci oluruz
kullanicisindan yorum almak daha mantiklidir sizin icin gidon onemlidir biz size tavsiye veririz sonra dersiniz ki benim icin en onemli sey gidondu niye bana kotu gidonlu bisiklet aldirdiniz halbukisi diger parcalari cok kalitelidir bu tarz durumlari engellemek forumun en buyuk gorevlerinden

@Serhan E. teşekkür ederim , yani ben speeder alırsam toprak bir yolda ya da taşlıklı bir yolda kullanmam Zararlı mıdır ? ..

@gmfaruk öncelikle teşekkür ederim, ben şuan crossway ile speeder serileri arasında kaldım benim önceliğim bisikleti İstanbul'da her daima rahat kullanma bilmek, her yer asfalt değil .. Halede bizim burada belediyemiz sağolsun yollar sağlam olsun diye direk beton döktüler üstüne kes e taş Şekli verdiler Yürürken bile zor yürüyorsun :) ..

@Kobebryant

Yani zararlı sayılmaz ama kullanmamakta fayda var. Yol bisikletiyle o ince tekerler ile nerelere gireni gördüm. Birde konfor olayı var Crossway serisine oranla.

@Serhan E. crossway de speeder da şehir bisikleti kategorisinde geçiyor ..

Geri