Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Satrai Alacak Olursanız Bir Daha Düşünün

Scudo
Bunların garanti kapsam ve mahiyetinden de haberleri yok
6502 sayılı kanuna göre ürünün tüm parçaları garanti kapsamındadır.

Günü kurtarma çabasıyla verilmiş cevaplar. Okadar para verip senin kadronu alan müşteriyi böyle basit cevaplarla mağdur edersen kalıcı olamazsın. Kaliteli diye satılan bu kadro, ayaklığın ağırlığına bile dayanamayacaksa neden alalım? Demek ki ortada kalitesiz mal, kalitesiz işçilik var. Umarım satıcı yanlışından döner.

William Shakespeare'in sözüdür: Güven ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez.

Bir tur bisikletinde, kadrosunda aranan en önemli unsur nedir? Bisiklete, kadroya, markaya güvenmek; sizi yarı yolda bırakmayacağını bilmek. İnsan yapısı ya bunlar; eğer olur da bir sorun çıkarsa markanın ürünün arkasında duracağından şüphe etmemek.

Levent beye verilen cevapları hayretler içinde okudum. Basit bir kadro değişim süreciyle giderilebilecek bir mağduriyet var ortada ama işi yokuşa sürme tavrını anlamakta güçlük çekiyorum. Sanırım Melih beyin niyeti, yarattığı Satrai markasını diri diri gömmek. Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.

Tüketici hakem heyetinden çıkacak bilirkişi raporu ve karar, Levent beyin mağduriyetini geç de olsa giderecektir. Tabii bu sorunun kanun zoruyla çözülecek olması, Satrai markasının Türkiye'deki cenaze namazının kılınması etkisi bile yaratabilir. Keşke daha farklı, daha yapıcı bir şekilde soruna yaklaşılabilseydi. Demek ki olmayınca olmuyor; şu "küçük esnaf" kafasını yenemiyoruz bir türlü.

Burada size güzel bir cevap verip gereken yapılsaydı hem sizi memnun edecekti hem de reklamını yapacaktı. Kim bilir kaç kişi Satrai alınır adamlar arkasında duruyor diyecekti.

Ufak hesapları büyük kayıp verdi.

Günü kurtardın ne oldu? Peki yarın ne yapacaksın? Bu işten nasıl ekmek yiyeceksin? İnternet diye bir şey var artık. Yapılan hata anında binlerce kişiye ulaşıyor. Artık eskisi gibi olmayacak hiçbir şey. Ya öyle ya da böyle müşteriyi kazıklamamayı öğreneceksiniz. Bu yüzden de Delta, Erdoğanlar ve Decathlon'dan hiç şaşmam. Erdoğanlar'dan Ultegra fren pabucu almıştım. Pabucun takılı olduğu metalde önemsiz bir çizik vardı. Maalesef takıyorum böyle şeyleri. Lütfü abi pabuca bakmadı bile, hemen yenisini getirdi. Decathlon'dan alıp iade ettiğim ürünler oldu. Hemen değiştirdiler. Ticaret riskini göze alamıyorsan bu işi yapmayacaksın. Bu yüzden de tur bisikleti alacaksanız Surly, Koga, Cinelli, Fahrradmanufaktur gibi markalara yönelin. Pahalıdır ama bir kere alırsınız.

Gece gece hayretler içerisinde okudum yine.. Bir ticari itibar bisiklet seven insanlar camiasında nasıl bitirilir bu konu en büyük cevabıdır.Satıcı arkadaş bu tavrından vazgeçmeli hatta güven tazelemek adına daha büyük adım atmalıdır.

Google üzerinden 1 yıldız verip yorum yapmamız lazım.
(link),,,
Hatırlattığınız için teşekkürler. Az önce yaptım yorum.

Cevaplarınızı tek tek okuyorum.Başkaları aynı sorunları yaşamaz umarım.

Merhaba. 2 ay önce bende bir satrai aldım.. Kadro değil bisikleti melihe toplattırdım..Bir takım sorunlar yaşadık mekanik olarakak(vites aksamı) Melih usta 2 lettirmeden. Ne gerekiyorsa yapdı. Ayna kol ruble yolladı. Aynı ayaklık Dan bendede var hatta parasını ödeyip kendisinden aldım.. Bisikletim şuan antalyada.. İnşallah sorununuz çözülür... Bence kendisiyle tekrar görüşün. Evet benim görüşmelerimde biraz uzun zaman almışdı.. İşim çözülmüşdü. Bir çok kişi ağır yük altında kullanıyor bu bisikleti hatta elif üzer diye bir hatun var güney amiracada falan kullandı bir dönem. Yalnız kendisi ayak kullanmıyor deynek desdekli ayakda tutuyor bisikleti
Böyle bir olayda, ilk geri dönüş "ben de aynı ayağı aldım benimki de kırıldı, denek ki ayakta problem var" şeklinde olunca daha sonra ne kadar uzun sürerse sürsün süreç, iflah olunmaz bir tavır var ortada. Hani ayak kısa gelir de bisiklet düşer o zalan dersin bu ayak bizim bisiklete uymuyor kullanmayın diye ama ayağın sabitlenmesi gereken yerin kopması nedir arkadaş.

Düşünsenize aracınıza tavan atkı demiri taktınız ve koptu bağlantı yeri, firma diyor ki o atkı bizim arabaları kopartıyor. Bu neyin kafası yahu. Çocuk kandırır gibi. Ayıptır. İnsanın aklı ile alay etmektir. Dalga geçmektir...

Bundan 2 hafta önce iş yerinde arkadaş bende satrai kadro istiyorum diye ısrar edince Melihi aradık.. Elimde 54 kadro yok dedi.. Yeni kadrolar gelecek dedi.. Bence Melih sizin işi halleder yeni kadro veririr size.. Çok geçmiş olsun yani üzücü bir durum.. Ben kafaya çok takardım...melih kıtalara bisiklet yolluyor sponsor oluyor.. Bende sosyal medyadan buldum aldım... Takipcisi meraklısı çok bisikletin...tamam tavır yanlış olmuş evet.. Sizin mahduriyetiniz giderilmeliki insanlar satrai den uzaklaşmasın.. Kriitk blr eşik satrai için
İşte ticaret kafası iyi olan bunu çok güzel bir reklam malzemesine dönüştürebilir hem markasını yüceltir hemde müşteri memnuniyetini sağlamış olurdu...

Son düzenleme:
Merhaba. 2 ay önce bende bir satrai aldım.. Kadro değil bisikleti melihe toplattırdım..Bir takım sorunlar yaşadık mekanik olarakak(vites aksamı) Melih usta 2 lettirmeden. Ne gerekiyorsa yapdı. Ayna kol ruble yolladı. Aynı ayaklık Dan bendede var hatta parasını ödeyip kendisinden aldım.. Bisikletim şuan antalyada.. İnşallah sorununuz çözülür... Bence kendisiyle tekrar görüşün. Evet benim görüşmelerimde biraz uzun zaman almışdı.. İşim çözülmüşdü. Bir çok kişi ağır yük altında kullanıyor bu bisikleti hatta elif üzer diye bir hatun var güney amiracada falan kullandı bir dönem. Yalnız kendisi ayak kullanmıyor deynek desdekli ayakda tutuyor bisikleti
Elif Uzeri takip ediyorum. Kullandığını biliyorum. Mustafa Karaaslanı da takip ediyorum o da satrai kullanıyor. Melih son derece kibar bunu da kabul ediyorum. Fakat bu benim yaşadığım sorunu , ürünün arkasında durmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Satrai Bisiklet alacak arkadaşların aynı mağduriyetleri yaşamazlar umarım.

yorumumuzu yaptık sayfasına

• Beğen
Tepkiler: Levent11
Anladığım kadarıyla eline kaynak makinesi ve çelik boruları alan kendini Tom Ritchey sanıyor ama bir de ne yaptığını bilmek ve hatalarını telafi edebilmek lazım. Hem premium fiyattan satıp hem de "yav o ayaklık hatalı, yoksa garantilik bir durum yok, öyle idare ediverin işte" muhabbeti hiç de şık olmamış.

Problem yaşayanlara ücretsiz ve çabuk bir şekilde çözüm bulunmalı ve yeni üretilecek kadrolara revizyon yapılarak dayanıklılık arttırılmalı veya ayaklık montaj parçası dizaynı komple değişmeli.

Şahsi görüşüm bu tip butik kadrolar yerine yukarıdaki bazı gönderilerde belirtilen Alman malı, isim yapmış kadrolar tercih edilmeli veya en azından atıyorum Carraro gibi firmaların hazır tur bisikletleri alınıp geçilmeli, en azından "yav o dediğin x marka ayakların suçu, garanti kapsamıyor, böyle idare et işte" tarzı dönüşler almaksızın kurumsal bir firmadan makul bir çözüm sunulur. Böyle de Carraro reklamı gibi oldu ama asgari olarak bu yapılabilir anlamında yazdım. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.

Geri