Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Satrai Alacak Olursanız Bir Daha Düşünün

Sabah ar-ge'den bahsetmiştim. 120 küsür yıl geçmişleri olan Tour de France, Paris Roubaix ve 110 yıl geçmişi olan Giro d'Italia verilerini kullanmak ar-ge'dir. Bu yıllar içinde ne teknolojiler, ne alaşımlar kullanıldı. Firmalar Eddy Mercx gibi Fausto Coppi gibi canavarlara 3000 küsür km yol yaptırıp Paris Roubaix'de metal yorgunluğunu, maşanın esneme payını, dayanıklılığını öğrendiler. Ar-ge 5,5 milyonluk Danimarka'dan 3 yarışçının Tour de France'ı başından sonuna kadar domine ederek birinin şampiyon olmasıdır. Bu 120 yıllık bilgiyi kullanmayan marka başarılı olur mu? Tayvan'dan kadro getirmişmiş. Bana ne? Yeni bir ürün alacaksam tabii ki de bu 120 yıllık bilgiler doğrultusunda bana malzeme sunan firmaya giderim. Cinelli Hobo var mesela. Gözü kapalı alırım. Rengini seçerim, komponenti seçerim, tur planları yaparım. Neden? 120 yıllık bir enformasyon var da ondan. Koga var mesela. Bozamazsın aleti. O derece sağlam. Gözü kapalı alırım. Şimdi böyle alternatifler varken, üstelik bunlara ulaşması da kolayken yeni bir firmaya neden gideyim? Bu yeni firmanın beni şaşırtması lazım. Yani firmanın bana olmayan bir şeyi sunması lazım. Bu Türkiye'de mümkün mü? Değil. Neden? Geçiyorum ar-ge'yi daha müşteriyi memnun edemiyorsun. Daha sattığın malın arkasında durmuyorsun. Tabii ki de yabancı firmalar, tabii ki de Surly, Koga, Cinelli, Fahrradmanufaktur. Tayvan'dan kadro getirmişmiş... Ee yani?

Son düzenleme:
Scudo
@Cihan kontaş Tayvan'da custom kadro ürettirip buraya o tek kadroyu kargolattırıp bisikleti toplayıp üstüne kar koyunca o bisiklet kaça gelir, burada custom yapanlardan ucuza gelir mi, bunları merak ettim. Bilen varsa aydınlatsın bi zahmet.

Son düzenleme:
Koca forumda onlarca eleştiri var ancak firma sağır ve dilsiz olmuş gıkı çıkmıyor. Bu zihniyet merdiven altı zihniyetidir kimse kusura bakmasın. Yazık..!

Son düzenleme:
Arkadaşlar Satrai firmasının sahibini tanıyan varsa adamı bi arayın yaa .. Bi haber verin .. Deyin ki abi bak millet forumda gömüyor seni .. Bi bak bir şeyler yaz .. Savun kendini .. Kendini savunmuyorsan Abdülhamit'i savun, Menderes'i savun :D :D

Arkadaşlar Satrai firmasının sahibini tanıyan varsa adamı bi arayın yaa .. Bi haber verin .. Deyin ki abi bak millet forumda gömüyor seni .. Bi bak bir şeyler yaz .. Savun kendini .. Kendini savunmuyorsan Abdülhamit'i savun, Menderes'i savun :D :D
Satrai bir dünya markası değil butik bir firma. Reklam ve tanıtıma harcayacak bütçesi yoktur. Tavsiye ve sosyal medya etkileşimi ile iş yapıyorlar bu yüzden bu tip olaylardan olumsuz etkileneceklerini düşünüyorum.

Firma butik bir imalatçıdan çok Orta Doğu’lu tüccar kafası ile hareket etmiş. Parayı alınca kaybolmuş.

Yetmemiş trollerini salmış. Bu kafa, o kafa işte… eleştirdiğimiz her şey… Thh’ye gitmek şart! Şark kurnazına tek çözüm Garp’ın nizamıdır…

Daha da gidip bu tarz tüccarlara para kazandırmayın. Bu saatten sonra alacağı aksiyon da sosyal medya tepkisinden olacaktır…

3-4 mesajlı arkadaşların, ekinleri çiğnenmiş köylü gibi savunmalarına bakarsak gayet haberi var :D
Şahsen ben de Mustafa Karaaslan'dan görüp takip etmiş, ileride bir opsiyon olarak düşünüyordum bu tavır karşısında dükkancıyı takibi bile bıraktım...

Enzo... Senin yaşın kaç 17 mi... Vurun kahpeye şekli hayatında kaçkere satrai gördün.. Yarım beyninle yorum yapma
1. @enzo dediginiz kisinin bir adi var "Enes" ve sunuda unutmayin, eger disiplinli, kültürlü birisi iseniz size sen deme hakkini vermeden kimseye sen demeyin. Enes bey hala sizin icin siz.
2. Dün foruma kayit olmussunuz ve sadece bu konuya yazmissiniz
3. Durum böyle olunca insanlar tabiki satarimi, sotorimi neyse o delme takma ismi (Marka demiyorum cünkü marka olamaz) taniyor ve destekliyorsunuz gibi geliyor.
4. O isimli bisikleti taniyip ve bir kac tane olmasimi gerekiyor insanlarda, yada görmüsmümü olmasi gerekiyor. Sahsen ben almis olsam evime cöp kutusu yaparim ondan.
5. Kimseye "hayintinda kac defa ATARI (SATRAI) gördün" diye sormayin cünkü kimse görmek istemiyor, size de birgün sorarlarsa kac tane gercek bisiklet gördünüz diye kesinlikle cevap verin de bakalim kac tane görmüssünüz.

Simdi istedigi´ni yaz ama kadronuzun arkasinda durun ve arkadasa zarari hakkinda yardimci olun.

Son düzenleme:
Yönetimden ricam Cihan Kontaş'ı kullandığı argo kelimelerden dolayı uzaklaştırmayın. Tartışalım burada.

@Cihan kontaş Şimdi sana net bir soru. Satrai'nin park montaj sacının kaynağı atan kadroyu geri almaması ahlaki mi?

Çoluk çoçuk la siidk yarışı yapamam inan.. Enes kankandan sende kıçınızın üstünden boş beleş konuya hakim olmadan laf yapıyorsunuz... Burda kimse satrai aşkı yapmıyor... Kıçınıza değil gözünüzle okuyun
Terbiyesiz kelimeleriniz sikayet edildi. arti buraya dün kayit olamnizin sebebi bu konu oldugu belli. Siz önce bi benim veya diger üyelerin seviyesine gelinde bizimle bilmem ne yarisi yapin. Cok komiksiniz bunu biliyorsunuz degilmi sayin sahte cihan kontas.

Noldu zorunamı gitti beyefendi.. Gerçekler.. Satrai savunması yapmıyoruz sizin ağzı bozuk olmayan argo kullanmayan beyler bana daha formda 2 gün lüksün diyor.. Kaşarlanmayıkaşarlanma eskiyim diye.. Adım Cihan.. Rahat ol..sizde konaşak göt yok
Siz önce kültürü ve sonra türkce yazmayi ögrenin. konaşak ne demek ya??? Sonra siz terbiyesizin ta kendsisiniz.

Adama bak daha dün gelip foruma üye oluyor,forumun kaç yıllık üyelerine ağıza alınmayacak şeyler söylüyor.Artı olarak gelir gelmez dikkatini bu konu çekiyor ve buraya yazıyor.Heyt beeee…Forum kuralları desen ondan da bi haber 🤭

Yöneticiler bence gereğini yapacaktır ¿

Eren... Senide ekledim kardeş... Liste başı yapıcam.. Aklı geç gelenler listesi

Yaniiii?

Dışarıdan bakıldığı zaman gayet haklı bulunacak bir mesaj yazdım size karşı.Bundan kimsenin şüphesi olmaz herhalde.Lakin sizin bir anda şak diye bu konuya düşüp gereksiz agresif tavırlarla öfke dolu mesajlar yazmanız hiç hoş değil.Yani en azından biz bu forumda öyle yapmıyoruz.Başka forumlarda durum farklıysa orasını bilemem tabi.
Ayrıca tamam siz sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz,memnun olabilirsiniz fakat sıkıntı yaşayan arkadaş elbette burada sıkıntısını belirtecek.Ki zaten öyle yaptı
Bunca zamandır marka sahibinin herhangi bir işlemde,geri dönüşte de bulunmaması elbet bizlerin de canını sıkacaktır.Çünkü burada sıkıntı yaşayan o arkadaş değil bende olabilirdim sende olabilirdin başkaları da olabilirdi.Biz burada tepkimizi koymazsak gerekli şekillerde şikayetlerde bulunmazsak nasıl bir çözüm bulacağız.Daha iyi bir öneriniz varsa buyrun güzel bir dille yazın kalp kırmadan

Eren... Senide ekledim kardeş... Liste başı yapıcam.. Aklı geç gelenler listesi
Listeye asil siz eklendiniz ama farkinda degilsiniz. :koptum: :koptum: :koptum: :koptum: :koptum:

@Ali Eren i de akli gec gelenler listesine eklemis. Keske Ali kadar akil, terbiyeli ve seviyeli birisi olabilseniz, ama gördügüm kadari ile siz sadec oldugunuz yerde sayan birisisiniz. Aciyorum sizin gibilere.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve Ali Eren
Noldu zorunamı gitti beyefendi.. Gerçekler.. Satrai savunması yapmıyoruz sizin ağzı bozuk olmayan argo kullanmayan beyler bana daha formda 2 gün lüksün diyor..
Soruma cevap vermemişsin ama :agla: Satrai gibi dışardan custom kadro getirten biri olsaydın, ayak sacı koptu diye kadroyu değiştirmez miydin? Veya para iadesi yapmaz mıydın?

satrai nedir yaff kaç gündür lafı yapılıyor yiyiliyormu içiliyormu. ne idüğü belirsiz ürün alırsanız ağlayan siz olursunuz satıcının umrunda olmassınız görende bütün bisiklet süren alan kişiler forumamı takılıyor. farzedelim takılıyorlar inanın hiç kimse şu yazılanlarla hareket etmez

• Beğen
Tepkiler: enzo
Yapardım... Hatta bisiklet sahibi olarak uykum kaçardı... Bu karar satrainin kendi ticari kararıdır.. Ben bu bisikleti alırken hiç olumsuz yorum yoktu.. Şimdi okuyan almaz.. Kim zararlı çıkar satrai..
Madem yapardın, o zaman niye burada Satrai'yi savunuyorsun?

Geri