Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Satrai Alacak Olursanız Bir Daha Düşünün

Scudo
Murat.. Yapma bak..ZEVK ALMA KÜFÜRDEN
Ben öncelikle bu semimiyetin nereden geldigini merak ediyorum ve bi masada cay ictigimizi de hatirlamiyorum. Haaa hal böyleiken ben sizin icin Murat beyim.

Küfüre gelince, ben zevk almiyorum ve farkindaysaniz sizin gibi seviyesiz de olmyuorum. Hani az önce karektersiz ne demek diye sormustunuzya iste bende o yüzden yani küfür yüzünden aynaya bakrsaniz ne demek oldugunu anlarsiniz dedim. Bunda herhangi bir yanlis yok, küfürlü konusan kendini bilmez kisiler benim icin insan degildir.

Simdi istediginiz kadar küfür edebilirsiniz, hadi edin de sözünüzün ne kadar arkasinda durdugunuzu görelim. Erkek dedigin sözünde durur.

Murat senle olmıcak ver annenle konişim.. Piçine sahip çık diyim
Az önce ben senin oglundum degilmi, eee bu durumda senin karin, ben öyle görmesemde benim neyim oluyor? Bi düsün derim.
Hele o 30lu yaslarindaki karin 49yasindaki oglunu emziriken ne de zevkli oluyor bi bilsen. Karnimi anlayacagin iyce doyuruyor, bende tabiki süt hakkini veriyorum. Simdi birdaha birine oglum derken iki defa düsün. KOCum benim.

Hadi sana simdi hoscakal, bu laf sana ve sülalene yeter. Kib By

Aşıları tam değil belli oldu. Bunlar kuduz olmuş sokak itidir. Aşısını yapınca bir şeyciği kalmaz.

Arkadaşlar yapmayın etmeyin burası anaların-çocukların,küfürlerin mekanı değil.Lütfen daha dikkatli kullanalım kelimeleri.Hadi başta argo olarak başladık ama küfür nedir yahu

Yapmayın lütfen ayıptır.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
@cazci

Sayin Mehmet bey, sizi bu konuya alinti yapmak istemezdim ama su @Cihan kontaş denilen kisinin son 10 15 yorumunu okursaniz hatta son 5 yorumunda analarimizda sövmesi biraz fazla oldu.

Lutfen daha fazla bu tür üyelere kalmalari icin izin vermeyin.

Sygilariml

Murat Cömez

Hiç isim vermeden orta yere it yazdım bir kişi de üstüne alınıp evet ben itim dedi. Yine isim vermeden diyorum bu kişinin adı soyadı googlenınca bu konu çıkacak ve it olduğu görülecek. Gelecek nesiller bu isim soyisimi it olarak görecek. Çocuğu olsa büyüyünce annesine "anne benim babam it mi?" diye soracak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yapmayın etmeyin burası anaların-çocukların,küfürlerin mekanı değil.Lütfen daha dikkatli kullanalım kelimeleri.Hadi başta argo olarak başladık ama küfür nedir yahu

Yapmayın lütfen ayıptır.

Yapmayın lütfen ayıptır.
Yapmayin degil ali, yapma olacakti. Biz küfür ediyormuyuz. Bak seni son alinti yaptigi yorumda ne yazdi.

• Üzgün
Tepkiler: Ali Eren
murat bey ilk sen yazdın koç diye.. Yavşak yaşın kaç... Adam olmamışsın... Bennş adam seni anan baban yapamamış

Sinan... Yapma bak.. It senin babandırki sen olmamışsın.. İtin oğlu
ilk benmi yazdim, ozaman bi bakiniz ilk kim yazmis küfürleri. arti KOC demek ayipmi, koc gibi adamsin bunda ayip olan nedir?

Sen murat bey değil benim köydeki davar olursun anca.. Murat beymiş.. Ananda murat bey diyemi çağırıyordu peşinden
Yönetime uzaklaştırmayın dediğimde bu kadar ucuzlaşacağını tahmin etmemiştim.

• Beğen
Tepkiler: ag249
Uzun zamandır ilk defa bir yerde bu kadar küfüre maruz kaldım şaşkınım.Küfür dağarcığım gelişti bugün 😁

• Hahaha
Tepkiler: ag249
Cümleye büyük harfle başlamadık diye mesajımızı silen ve tekrarlayınca da konudan uzaklaştıran yönetime göre küfür etmenin bir sakıncası yokmuş demek ki. Şuraya iki kelam bir şeyler öğrenmek için giriyoruz karşılaştığımız şeylere bak.

Yönetimi eleştirdik diye de ban yeriz şimdi.

Geri