Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 19.027
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Aynaya bak görürsün. Bunu en iyi baktigin ayna sana anlatir.Karaktersiz nedemek... He.. Gevşek
Aynaya bak görürsün. Bunu en iyi baktigin ayna sana anlatir.Karaktersiz nedemek... He.. Gevşek
Ben öncelikle bu semimiyetin nereden geldigini merak ediyorum ve bi masada cay ictigimizi de hatirlamiyorum. Haaa hal böyleiken ben sizin icin Murat beyim.Murat.. Yapma bak..ZEVK ALMA KÜFÜRDEN
Yine karektersiz ve seviyesiz liginizi gösterdiniz.Sen murat bey değil benim köydeki davar olursun anca.. Murat beymiş.. Ananda murat bey diyemi çağırıyordu peşinden
O itin son yazdigina sakin ol ve o sekilde cevap verme.Forumda üyelik oluşturmanın şartları olmalı. Kuduz bir it üye olamamalı.
Yok yahu iti muhatap almam Murat bey. Bölgesini işaretlemeye çalışan bir it sadece.O itin son yazdigina sakin ol ve o sekilde cevap verme.
Az önce ben senin oglundum degilmi, eee bu durumda senin karin, ben öyle görmesemde benim neyim oluyor? Bi düsün derim.Murat senle olmıcak ver annenle konişim.. Piçine sahip çık diyim
Arkadaşlar yapmayın etmeyin burası anaların-çocukların,küfürlerin mekanı değil.Lütfen daha dikkatli kullanalım kelimeleri.Hadi başta argo olarak başladık ama küfür nedir yahu
Yapmayın lütfen ayıptır.
Yapmayin degil ali, yapma olacakti. Biz küfür ediyormuyuz. Bak seni son alinti yaptigi yorumda ne yazdi.Arkadaşlar yapmayın etmeyin burası anaların-çocukların,küfürlerin mekanı değil.Lütfen daha dikkatli kullanalım kelimeleri.Hadi başta argo olarak başladık ama küfür nedir yahu
Yapmayın lütfen ayıptır.
ilk benmi yazdim, ozaman bi bakiniz ilk kim yazmis küfürleri. arti KOC demek ayipmi, koc gibi adamsin bunda ayip olan nedir?murat bey ilk sen yazdın koç diye.. Yavşak yaşın kaç... Adam olmamışsın... Bennş adam seni anan baban yapamamış
Sinan... Yapma bak.. It senin babandırki sen olmamışsın.. İtin oğlu
Yönetime uzaklaştırmayın dediğimde bu kadar ucuzlaşacağını tahmin etmemiştim.Sen murat bey değil benim köydeki davar olursun anca.. Murat beymiş.. Ananda murat bey diyemi çağırıyordu peşinden
Ne yaptin can, simdi sana da sövmeye baslayacak. Keske yazmasaydin.Yönetime uzaklaştırmayın dediğimde bu kadar ucuzlaşacağını tahmin etmemiştim.
Merak etmeyin birazdan sona erecek insallah. Birdaha da yazamiyacaksiniz.🙃Çok uzadı mevzu birader