Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Satrai Alacak Olursanız Bir Daha Düşünün

Scudo
şu küfürleri silecek yönetici yokmu ya

Küfür, hakaret, tehdit içeren tüm iletiler temizlendi.
Lütfen bu tip patolojik kişilerle polemiğe girmemeye özen gösteriniz.
İyi forumlar...

Tam 10 sene önce bir şeyler öğrenmek, paylaşmak için girmiştim bu foruma. Çok kaliteli muhabbetler oluyordu, bir şeyler öğreniyordum ancak 10 sene sonunda gelinen durum çok üzücü. Bu nefret, tahammülsüzlük nedir böyle?

Konuyu başından beri takip ediyorum tüm olumsuzluğa rağmen hemen gömmeyeyim, zamanla belki iş tatlıya bağlanır, bir özür gelir vs. Ama şu an iş öyle çığırından çıkıp iğrenç bir hal aldı ki cidden yazık.

Kadro iadesini geçtim bari arayıp ta şu yukarıdaki kişinin bizim firmamızla alakası yoktur, çok özür dileriz filan deseler de bari biraz insanın gönlünü okşar.

Kesinlikle Satrai ile alışveriş yapmam bu koşullarda. Bıraktım butik markayı, insan yerli markalardan korkar hale geliyor. Çok yazık.

Değer yargılarının yozlaştığı toplum bileşkesinin, ortak ve kabul görür dili ve bu oluyor malesef...

Son düzenleme:
Yalnız şu da yanlış anlaşılmasın, ama cım firmayı karalamak da değil. Bir tüketici olarak piyasadaki değerlendirmeleri izler bir fikir edinir, ona göre alışveriş yaparım. Ancak iş sosyal bir mecrada olumsuz bir görüş beyan etmeye geldiyse uzun bir olumsuz süreçten geçmiş olmak ya da bu izlenimi edinmiş olmak gerekir.
Ben de şu süreçte bu olumsuz izlenimi edinmiş oluyorum.

Mesele yüz yüzeyken sesini çıkaramayacak tipte 50 kiloluk insan artıklarının internetten gücünü alıp nefret saçması noktasına geldi. Bu konudaki mesajlarla savcılığa suç duyurusunda bulunulsa internet suçlarından minimum 3 tanesini işlediği için ceza alacak ama hala primat gibi küfretmeye devam etti insanlara. Murat ağabeyde de peygamber sabrı varmış.

Konu ne hale gelmiş, ayıp etmiş bazıları. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler tam o hesap. Söylenecek çok söz var ama reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. Bu sebeple prim yaptırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Terbiyesini bozmayan forumdaşları da ayrıca tebrik ediyorum. Sizdekinin bir adım ötesi peygamber sabrı neredeyse. Bu tür insanlar kendileri gibi başkalarını da dibe çekmeye çalışıyorlar, çalışırlar..

Markayı da bu konuda duydum ilk defa. İyi ki de duymuşum aman uzak duralım, eş dostu da uzak tutalım.

Ne oldu şimdi bu konu, nasıl sonuçlandı çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: wrmsty
Merhaba son olarak yazmıştım zaten. Garanti kapsamında değerlendirmedi kendileri. Faturayı bulamadım. Melihe mesaj attım faturayı istedim yollarım dedi ama yollamadı. Tüketici hakem heyeti fatura istiyor. Son durum bu

Merhaba son olarak yazmıştım zaten. Garanti kapsamında değerlendirmedi kendileri. Faturayı bulamadım. Melihe mesaj attım faturayı istedim yollarım dedi ama yollamadı. Tüketici hakem heyeti fatura istiyor. Son durum bu
Tüketici hakem heyeti eğer kabul ederse, interaktif vergi dairesinden e-faturanızı gösterebilirsiniz

Bu ahlaksız kişiyi kendi lağım çukuruna yolladım...
Bu terbiyesiz markayı ister istemez daha da dibe gömdü farkında bile değil! Ben dahil diğer forumdaşlar marka sahibinin pekala eş dost akrabaya yorum yazdırdığını düşünebilir..!

Tüketici hakem heyeti eğer kabul ederse, interaktif vergi dairesinden e-faturanızı gösterebilirsiniz

2022 yılı itibariyle, bedeli 2000 TL ve üzeri olan satışlarda e-fatura düzenlenmesi zorunlu kılındı zaten. E-devlet şifrenizle interaktif vergi dairesine giriş yaparak "e-arşiv faturalarım" bölümünden adınıza düzenlenmiş e-faturalara erişebilirsiniz.

2022 yılı itibariyle, bedeli 2000 TL ve üzeri olan satışlarda e-fatura düzenlenmesi zorunlu kılındı zaten. E-devlet şifrenizle interaktif vergi dairesine giriş yaparak "e-arşiv faturalarım" bölümünden adınıza düzenlenmiş e-faturalara erişebilirsiniz.
1662146262071.png
Fatura yok. Bizden kimlik numarası da istemedi

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Yasal zorunluluğu rağmen fatura kesilmemişse fatura yoktur.üretici firma bakımından fatura aranmaması gerekir. Zira garanti süresi içerisinde satıcı ile üretici (ayıp halinden)birlikte sorumludur.garanti süresinin başlangıç tarihi bakımından fatura önem arz eder ise de ödeme, banka kredi kartı vs.sekilde gerçekleşmişse hakem heyetinin bununla yetinmesi gerekir.satin alma işlemi gerçekleştiğinde fatura kesmeyen satıcının boğazına çökecek halim yok.
Meselenin özü bakımından ise söylenecek çok söz var ama hülasasi kul hakkını çiğneyen/görmezden gelen/ihlal eden bireylerin-o bireylerin basinda bulundugu/sahibi olduğu işletmelerin de işleri kısa vadede olumlu olsa da uzun vadede rast gitmiyor/bekaasina iliskin beklentiler hüsranla sonuçlanıyor.

Son düzenleme:
293870 dosyayı görüntüle
Bu firma benim gözümde battıkça batıyor. Hem sattığı ürünün arkasında durmuyor hemde e-fatura kesmiyor. Vergi falan kaçırıyorlar ise şaşmam.
Yakında bisiklet kadrosu yerine bir kutu dolusu hıyar gönderirler ise şaşmam.

293870 dosyayı görüntüle
Siz tüketici hakem heyetine başvurunuzu yapın, WhatsApp üzerinden ya da başka nereden varsa firmam ile yaptığınız yazışmaların da çıktısını alıp başvuru dosyasına ekleyin. Bu yazışmalar delil sayılacaktır. Sonuçta bu ürün kendilerinin, bir başladı bu ürünü üretmiyor, size de garanti kapsamına girmediğini söyleyerek garanti süreci dahilinde olan bu ürünü size sattığını kabul etmiş sayılıyor. 2 sene önce açtığım bir davayı bu WhatsApp yazışmaları sayesinde kazandım. İhmal etmeyin.

Geri