Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

Sub cross 30 düşünüyorum arkadaşlar?
125 kiloyum 183 boy.
Sizce sıkıntı yaşatır mı
Scott'un kendi sitesinde her şey dahil (bisiklet, bagaj, sürücü, vs) en fazla ağırlığın 128 kg olabileceği yazıyor. Bisikletin kendi ağırlığı yaklaşık 14 kg. (link)

• Beğen
Tepkiler: Wolflarsen
Scudo
kullananan arkadaşlarımız lütfen yardım; yeni bisiklet için karar aşamasındayım scott metrix 20 ve scott scale 970
Specialized Rockhopper Comp 27.5 üç bisiklet arasında kararsızım.scott jant tellerinde problem var deniliyor.sadece hafta sonu hafif arazi yoğun olarak yolda kullanıcam.tavsiye veya alternatif selamlar
2018 Metrix 20 - ( size 52) kullanıyorum.
Gidon Boğazı ve Sele borusunu daha dik oturma ve beden uyumu için değiştirdim. Orjinal foldable lastikler balon yaptı, onları da değiştirdim. (Gerçi SCOTT da yenilerinde lastikleri değiştirmiş) Şu an gayet memnunum. Bisiklet benim ölçülerimde hafif ve seri. Her ne alırsanız memnun kalmanız ve sağlıklakullanmanızı dilerim.
IMG_4565.jpg

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün şeytana uyup Scott Scale 930 aldım. Bisikleti önümüzdeki pazartesi kuracağız. Bilenler bu marka ve modelle ilgili bildiklerinizi tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim?C0239282-57FE-4E31-B4E4-2B4408F8CA66.jpeg

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün şeytana uyup Scott Scale 930 aldım. Bisikleti önümüzdeki pazartesi kuracağız. Bilenler bu marka ve modelle ilgili bildiklerinizi tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim?277552 dosyayı görüntüle
cok guzel bir bisiklet, hayirli olsun. Cok memnun kalacagindan eminim. dogru kadro boyunu sectiysen eger kadro acilarinin ne kadar muthis oldugunu, aslinda kadronun diger tum komponentlerden neden daha onemli oldugunu goreceksin. Keyifli surusler dilerim

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün şeytana uyup Scott Scale 930 aldım. Bisikleti önümüzdeki pazartesi kuracağız. Bilenler bu marka ve modelle ilgili bildiklerinizi tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim?277552 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun. Evladiyelik bisiklet almışsınız. Güzel sürüşler dilerim.

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün şeytana uyup Scott Scale 930 aldım. Bisikleti önümüzdeki pazartesi kuracağız. Bilenler bu marka ve modelle ilgili bildiklerinizi tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim?

Harika görünüyor. Rengi çok iyiymiş. Hayırlı olsun .

2018 Metrix 20 - ( size 52) kullanıyorum.
Gidon Boğazı ve Sele borusunu daha dik oturma ve beden uyumu için değiştirdim. Orjinal foldable lastikler balon yaptı, onları da değiştirdim. (Gerçi SCOTT da yenilerinde lastikleri değiştirmiş) Şu an gayet memnunum. Bisiklet benim ölçülerimde hafif ve seri. Her ne alırsanız memnun kalmanız ve sağlıklakullanmanızı dilerim.
275631 dosyayı görüntüle
Güzel bisiklet fakat Bar End ler biraz farklı montaj edilmiş. Kullanım açısından sıkıntılı olacaktır. Normal sürüşte sıkıntı yok deseniz bile , önünüze çıkacak ani bir şeyde büyük sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: Doğan-1960
Bunun arka rubleyi hanım evde tabak diye kullanıyor. Dişli oranları ne öyle?
aslinda son yillarda tum modern MTB'lerde ayni disli oranlari kullaniyor hem shimanoda hem sram'da cok benzer 10/11 x 50/52 olarak

Ön aynakol 32 ya da 34 ise 52 ruble dişlisi gereksiz oluyor anca çok dik yüzde 30-40 arası eğimlerde düzgün bir kadansı korumak için işe yarıyor. Ön 36 ise 52 olabilir. Ben 32 ön dişli ve 11-42 dişli kullanıyorum şu ana kadar fazlasına ihtiyaç duymadım. Kişiye göre değişen bir tercih. Diz sağlığı ve endurance için küçük dişli oranı & yüksek kadans kombosu en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Güzel bisiklet fakat Bar End ler biraz farklı montaj edilmiş. Kullanım açısından sıkıntılı olacaktır. Normal sürüşte sıkıntı yok deseniz bile , önünüze çıkacak ani bir şeyde büyük sıkıntı.
Uyarınız için çok teşekkürler. Bilinçli olarak böyle kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Ben scott kullanıcılar kulübüne merrix 20 ile katılmış bulunuyorum.IMG_20220423_185536.jpg

• Beğen
Tepkiler: Doğan-1960
Çok teşekkür ederim boy 1.67 ic bacak 76 tam sınırda oldu small 52 beden ancak gidon alçak mi kaldı tam anlayamadım bakalım uyarlama yapabilirim.1.70 gidonda oynama tapip kendine uyduran da gördüm.

Screenshot_20220503_010541_com.instagram.android.jpgSelamlar....
Metrix 10 2022 modeli çok hoşuma gitti ama bu bisiklet türü nedir acaba?
Şehir mi? Gravel mi? Yol mu?
Düz direksiyon gravel olur mu?
Bütçe olursa ilerde almak için kararlıyım?

Düz gidonlu yol/gravel olarak düşünebilirsiniz. Fittness bisikleti diyenler de var. Kullanmadım ama benim de çok sevdiğim bir model, fırsatım olursa sahip olmak istediğim bir bisiklettir kendisi.

Geri