Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scultura300 vs Scott speedster20

Scudo
@ghostt Hayırlı olsun, sonunda karar vermenize sevindim, alın bir an önce binin bisikletinize bunca zaman boşuna kararsız kalmışım dersiniz emin olun

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Bende bikeandouttor dan 2020 Scott spesteer 20 siparişi verdim.9300 9 taksit belki pahalı aldım .Bakalım nasıl olacak.Şu an gohst se1000 kullanıyorum
Hocam hayırlı uğurlu olsun , gaza acayip geliyorum 😂

Teşekkürler çevredekiler şaşırdı biraz ama seviyorum bisikleti.Bakalım yol bisikleti nasılmış?😉Sağolun tekrardan

Bende bikeandouttor dan 2020 Scott spesteer 20 siparişi verdim.9300 9 taksit belki pahalı aldım .Bakalım nasıl olacak.Şu an gohst se1000 kullanıyorum
Bayagı kararsız kalmıştınız. Bence gönlünüzden geçen bisikleti aldınız. Bu yüzden çok fazla takılmayın verdiğiniz paraya :)

• Beğen
@ghostt Hocam hayırlı uğurlu olsun , yorumlarınızı okuyordum 🙂 Benim de aklımda olan bir model. Deneyimlerinizi paylaşırsınız. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Daytona ve ghostt
Arkadaslar scott lar neden bu kadar ağır? Kadrodan kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. İşin sırrı nedir?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merhaba bu ilan taze düştü. 56 kadro yüksek alın borusu ile Endurance katagorisi . Uzun ve tırmanmalı turlar için ideal. Bence ultegrası var memnunum. Hem karbon hem 105 set. 0 alüminyum tiagra bisikletten daha iyidir. Ama ruble zincir vs değişen malzemeler daha pahalıdır.

(link)

Scultura 300 Tiagra yani 2x10 vitestir bana sorduğunuza göre benim bisikleti görmüş olacaksınız ozaman şöyle cevaplayım Ultegraya yükselince 2x11 olarak kullandım şuan eski şekliyle kullanıyorum yani 2x10 tiagra 12-28 kaset, 50-34 ayna kol (bu soruyu Sorduğunuza göre hiç bilmediğinizi varsayarak cevapladım)

• Beğen
Tepkiler: hrnkral ve ghostt
@Muhammet Ağrı aynen hocam yol bisikletiyle ilgili hiçbir fikrim yok netten baktım genel olarak 20 22 18 falan gördüm ondan dolayı sordum. Bende kron tx 150 var 24 vites ama yol bisikletinde daha farklıymış... çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Teşekkürler çevredekiler şaşırdı biraz ama seviyorum bisikleti.Bakalım yol bisikleti nasılmış?😉Sağolun tekrardan
Hayırlı olsun; karar verip almak en güzeli, gelen yorumlar elbet olacaktır; siz pedallayıp keyif sürün.

Bugün Merida scultura 300 2019 model , siyah-kırmızı L(56) kadro için 8500₺ en son fiyat alabildim bayii den. Nasıl fiyat ? N11 deki speedster 20 2019 modelle aynı fiyat .

@ghostt Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin.

• Beğen
Bugün Merida scultura 300 2019 model , siyah-kırmızı L(56) kadro için 8500₺ en son fiyat alabildim bayii den. Nasıl fiyat ? N11 deki speedster 20 2019 modelle aynı fiyat .
Ben uzun zamandır fiyat yorumu yapmıyorum. Bu zamanda bulabildiğiniz alacaksınız sonra çok arkasından bakarsınız.

Ben uzun zamandır fiyat yorumu yapmıyorum. Bu zamanda bulabildiğiniz alacaksınız sonra çok arkasından bakarsınız.

Ben de öyle düşünüyorum . Zaten sahibi de gayet samimi idi , ve 2021 den sonra %30 zam bekliyoruz , hatta belki Merida gibi markaları getiremeyebiliriz bile dedi. :(

@trainspotting35 bu arada mesaj kutunuz dolu olduğundan özel mesaj gönderemedim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
@ghostt yeni bisikletinizi güzel günlerde mutlu mutlu kullanın, hayırlı olsun.

Geri