tamer öztürk
Üye
- Tepki
- 654
- İsim
- tamer
- Bisiklet
- Whistle
Hocam hayırlı uğurlu olsun , gaza acayip geliyorum 😂Bende bikeandouttor dan 2020 Scott spesteer 20 siparişi verdim.9300 9 taksit belki pahalı aldım .Bakalım nasıl olacak.Şu an gohst se1000 kullanıyorum
Bayagı kararsız kalmıştınız. Bence gönlünüzden geçen bisikleti aldınız. Bu yüzden çok fazla takılmayın verdiğiniz parayaBende bikeandouttor dan 2020 Scott spesteer 20 siparişi verdim.9300 9 taksit belki pahalı aldım .Bakalım nasıl olacak.Şu an gohst se1000 kullanıyorum
Speedster serisinde kadro ağırlığı çok fazla. (430gr maşa ve 1650 gr kadro)Arkadaslar scott lar neden bu kadar ağır? Kadrodan kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. İşin sırrı nedir?
Scultura 300 Tiagra yani 2x10 vitestir bana sorduğunuza göre benim bisikleti görmüş olacaksınız ozaman şöyle cevaplayım Ultegraya yükselince 2x11 olarak kullandım şuan eski şekliyle kullanıyorum yani 2x10 tiagra 12-28 kaset, 50-34 ayna kol (bu soruyu Sorduğunuza göre hiç bilmediğinizi varsayarak cevapladım)@Muhammet Ağrı hocam bu kaç vites?
Hayırlı olsun; karar verip almak en güzeli, gelen yorumlar elbet olacaktır; siz pedallayıp keyif sürün.Teşekkürler çevredekiler şaşırdı biraz ama seviyorum bisikleti.Bakalım yol bisikleti nasılmış?😉Sağolun tekrardan
Ben uzun zamandır fiyat yorumu yapmıyorum. Bu zamanda bulabildiğiniz alacaksınız sonra çok arkasından bakarsınız.Bugün Merida scultura 300 2019 model , siyah-kırmızı L(56) kadro için 8500₺ en son fiyat alabildim bayii den. Nasıl fiyat ? N11 deki speedster 20 2019 modelle aynı fiyat .
Ben uzun zamandır fiyat yorumu yapmıyorum. Bu zamanda bulabildiğiniz alacaksınız sonra çok arkasından bakarsınız.