Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

@batuhangurcan
Dostum ben yeni kullanıcıyım ve çok memnunum.

Tasarım konusu çok subjektif olduğu için bir şey diyemem ancak başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

Scudo
@Miriel
teşekkürler dostum, tasarım kötü demiyorum ancak renk uyumu fazla kötü gibi geldi baha her yerde mavi kırmızı kullanmaları fazla canlı geldi bisiklet için. Ama geçen senenin 345 i çok daha güzel renk olarak, pek bilgim yok ama 2015 345 in başka renk seçeneği var mı ?

@batuhangurcan
Mavi Turuncu dostum, birkaç fotoğraf atayım. http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/27/b8f14b4aa47e74a67ebd42680fee9601.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/27/9fa5fb78fca6f8889fd205930f26b76e.jpg

Başka renk seçeneği yok.

• Beğen
Tepkiler: Turgay Kadıoğlu
@Miriel
pek sevmedim şahsen tipini, renk uyumu sağlamak için elcikler sele derken abartı durmuş ama güzel bisiklet güle güle kullan dostum sen memnunsan kimsenin yorumu önemli değil.

Tekrardan merhabalar :)

Sedona 345 ile geçen hafta adalar turu yaptık. 60 km sonunda engebeler ve rampaların da bol olması sebebiyle sağ avuç içimde baş parmağımın başlangıç noktasında ciddi bir ağrı oluştu, halen de geçmiş değil. Sağ el olmasının sebebi de muhtemelen sürekli arka fren kontrollü sürmem oldu. Sedona 345'in elcikleri bir hayli geniş, elim de çok büyük sayılmaz; bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Sizler elcikler ile ilgili bir problem yaşadınız mı hiç? Tavsiye edeceğiniz başka bir elcik ve/veya barend var mıdır?

Teşekkürler.

Sedona 350 ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Fiyatı 2750 tl civarlarında? 3x10 full deore shimano sistem. Tur bisikleti olarak dayanır mı? Uzun turlar için ne diyorsunuz?

@Halit Kıran

Hocam mesajınız eski ama sormak istedim yinede. V-Fren olsa daha iyi olabilirmiş demenizdeki sebep nedir?

Merhaba arkdaşlar yakın zamanda sedona 325 almayı düşünüyorum ama sezon kapanıyor yavaş yavaş pek fazla marka model kalmadı fiyatlar indirimde 1512 TL şuan ki fiyatı adamlarla konuştum bisiklet kurulu vaziyette askı halinde duruyordu.Önceden kurulmuş olması bir sorun teşkil eder mi?Birde yeni sezon ürünlerini beklemeli miyim fiyat şuan için uygun mu yoksa yeni sezon yaklaştıkça daha fazla indirirler mi acaba fiyatı.

@ASALI
hocam ben sedona 325'i agustos ayında izmir seda bisikletten 1325 tl'ye aldım. Bence fiyat fazla

@goztepemre
Teşekkür ederim yorumunuz için , düz fiyattan mı aldınız 1325 yoksa pazarlık mı yaptınız nakit olarak ödesem bende o kadar indirim yaparlar sanıyorum ama taksit olduğu için bu fiyatı söylediler.Siz o fiyata taksitle mi aldınız?Eğer öyleyse hakketen bana verdikleri fiyat fazla üstelik bu sezonda.

Peşin aldım hocam.Yinede biraz daha pazarlık yapmanızı öneririm

1300 e 325 aldm nakit fiyatına indirim yaptı abi sağolsun geçen ay aldm demek istediğim bazen adam bayiliği iptal etmek istiyor elindeki urunu bitirmek istiyor bu miktarlara verebiliyor

Slm sedona 300 kulübü. Yaklasik bir bucuk yildir sedona310 kullaniyorum ve memnunum. Mevzuya gireyim. Yakinda ruble ve 3. Zincirimi degistirecegim. Gecen gun birsey farkeetim. Arka attirici acera rd-m390 kullanilmis. Fakat ruble 8li(11-32) yani 24 vites Arkadasimda da ayni attirici kullanilmis onunkisi 9lu yani 27vites. İnternette bikac yere baktiktan sonra rd-m390nin 9lu sistem olarak gectigini ogrendim. Degisimde 9lu zincir, sağ vites kolu ve 11-34 ebatinda ruble alacagim. Boylelikle bisiklet 27 vites olacak. Tırmanışlarda avantaj saglayacak. Bu tarz kucuk oynamalarla bisikletinizi biraz daha iyilestirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetterzioglu
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/01/151249bc9f836a2c673152487cff12e0.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11/01/4e2da372c080014ca4db511adef19c6b.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11/01/111ebf7e133998762f39cace754ec5c7.jpg

merhaba bende ön ve arka gobekleri sram x7 (silindirik rulmanli) ile degistirdim... sizdirmazlik cok iyi... akışı da güzel.. tekerleği elimle bir kere döndürüyorum 123 sn dönüyor...

340'a ben de çamurluk taktım, evet arkada delik yok. Ben de cırt kelepçeden yardım aldım. Bagaj da takılı olduğu için ve kadro siyah olduğundan siyah cırt kelepçe fark edilmiyor. Bergama'da şehir içi tamamen arnavut kaldırım ve hiç ses yapmıyor. İlgili arkadaşlara duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: ulsbyrm
arkadaşlar merhaba. ben de geçen gün 2015 model 310 modelini aldım. düz maşalı. yol tutuşu gerçekten çok hoşuma gitti yalnız bisiklette rahat edemedim. sebebi de daha önce salcano ng650 kullanıp, vitesimi 18-21 arasında kullanırken bunda ise 2*5 veya 2*4 ile kullanmam sanırım. sorun bende mi anlamadım ama gerçekten kafam karıştı.

Eski ve yeni bisikletlerim . sedona310 için önerebileceğiniz çamurluk nedir bagaj delikleri olmadığı için aparat kullanmak zorunda kalmıştık aynı sorun çamurluktada oluyor mu yada her çamurluk uyar mı teşekkürler

@yunus çırak Benim 310'daki çözümüm aşağıdaki gibi. Çok güzel oldu ve memnunum.

@Kaan.Özçelik

Kadroda zaten çamurluk için bağlantı delikleri var, dolayısıyla ölçüsü uyan her çamurluğun olmasını beklerim.

Geri