@mariokaldato abi bu forumda çok güzel insanlar var eksiği bulup tamamlamaya çalışan, yardımcı olmaya çalışan daha önce üye olmadığım iletişime geçmediğin için üzülüyorum inan, güzel dileklerin için teşekkür ederim Inşallah olmayanlarada nasip olur, bizde @hamlet2006 dün konuşuyorduk bu gidon boğazları falan var nasıl yükseltebiliriz diye
@mariokaldato attığın linkte gösterilen gidon boğazı max yükseklite mi çekilen görselde yoksa daha fazla yükseltilebilir mi yeterli olur mu
@ones
99 mm ila 110 arasi bsey oluyor sanirim o degiskenlik saft borusu uzunluguna gore degisiyor. Bundan al tak rahatligin ve konforun sinirlarina kamp atarsin dostum
Dahada yukseltirim , harley davidson konforu yaşarim diyorsanda yine xlc nin ayarli gidon bogazlari var onunda açisini yukseltirsin biraz sana dogru iyice konfordan depresyona bile girebilirsin.
@mariokaldato
O zaman ilk attığın linkteki xlc yükseklik olarak yeterli olur benim istediğim standart boya gelmesi benim için, yeterli olurmu yani ve bunu taktığımda boy ile orantı yüksekliğini nasıl ayarlamalıyım.
@Fırat Ç.
Uyarı ve dikkatin için teşekkür ederim dostum daha önce paylaştığım şehir yol bisikletleri ana konusuda @Yusuf’san söylemişti düzelttim teşekkürler tekrar.
@ones
Bunlardan hic kullanmadim ama gidon yukselticiler sanirim ayarlanmiyorlar. Gidonun smdi oldugundan 10 santim daha yukari cikiyor iste sen kafanda tahayyül et