Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
sedona 410 a kelebek gidon almak istiyorum marka model öneriniz nedir?

@Zezze
Satori veya Uno olabilir ben uno kullanıyorum memnunum

model var mıdır? direk bu şekilde mi arayım nette?

@Zezze
(link)

(link)

internetten adalarını yazıp arama sonuçlarında çıkan sitelere bak hangisi sana uygunsa o siteden al veya bisiklet mağazalarını dolaş gör al

Düz maşalı bir model ısrarımdan dolayı bu akşam Nihat Bisiklet'e gidip inceleleyeceğim bu modeli. Ne shimano ne de sram modelleri ve bisikletin diğer komponentleri konusunda derinlemesine bir bilgim yok hatta hiç yok da diyebilirim ama sedona 410 ile arasındaki fiyat farkını hakedecek kadar fark vardır diye umuyorum.

Edit:
420 yerine 410 başlığına yazmışım. Lakin gitmişken ikisini de inceleyeceğim. Niyet 420'ye olur ama kısmette 410 vardır belki bilinmez.

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
sedona 320 hakkında bilgisi olan varmı.sedona 320 kron tx500 ve mosso 1824 arasında kadar veremdim

@caseyryback
@caseyryback

Merhaba, kullanım amacınız nedir? Yani bisikleti daha çok ne tarzda bir sürüş için istiyorsunuz?

@caseyryback
@caseyryback

Seçtiklerinizin hepsi amortisörlü modeller. Hem ekstra ağırlık hem de fazladan fiyat demek. Ben sizin yerinizde olsam düz maşalı daha sade bir şeyler bakardım, hem daha az yorucu olur sürüş esnasında hem de cebinizde fazladan para kalırdı. Hele bir de ikinci el olmasın diye takıntınız yoksa çok iyi fiyata güzel bir bisiklet bulursunuz sanıyorum.

@chanik chang sedona 320 diğer baktıklarıma göre daha iyi ekipmana sahip vites sistemi simano acera gibi ,diğerlerinde tourney yada altus var.hd fren olup olmaması cok önemlimi bilmiyorum.amortisör olmasını tavsiye eden arkadaslar da var.maddi yönden cok sıkıntım da yok sadece baslangıcta dogru karar vermek istiyorum

@caseyryback hocam o fiyat bandındaki ürünlere çok kaliteli amortisör takmıyormuş firmalar. O yüzden siz düz yolda kullanacağınız için zaten gerek yok. Fren olarak ben V-fren tercih ettim. Hafiflik,tamiri kolay ve maliyeti düşük olması açısından. Hidrolik disk frenler de iyidir. Şayet maddi yönden sıkıntım olmasaydı ben bu makineyi alırdım :)
(link)

@caseyryback
@caseyryback

Bahsettiğiniz gibi kısa mesafeler ya da sürelerde asfalt-düzgün yol kullanımı için düşünüyorsanız amortisör tamamen gereksiz bence, diğer arkadaşın da belirttiği üzere bu seviyedeki bisikletlerde yer alan amortisörlerin çok bir amortisör vasfı olmadığı da aşikar. Ama illa ki amortisör olsun diyorsanız ve bütçe sıkıntım yok diyorsanız sedona 330, carraro 230 gibi modeller de ilginizi çekebilir belki.

Ben yine de düz maşalı bir bisiklet öneririm size;

(link)
(link)

vs tarzı. Hem düz maşalı hem tatminkar komponentler içeren bisikletler gibi. Acele etmeyin, araştırın, hatta imkanınız varsa gidin bizzat yerinde deneyin modelleri.

Hidrolik fren-V fren olayına pek takılmayın. İlla ki aralarında fark var ama öyle aman aman hissetmezsiniz günlük kullanımda o farkı.

Salcano City fun 70e ne diyorsunuz arkadaslar?

@chanik chang cok tesekkur ederim ,sedona anabayi satıcısını tanıyan yakın arkadasım var,bayagı uygun fiyat verdiler o yuzden özellikle onun üzerinde durdum.

bugun itibariyle sedona 320 bisiklet sahibiyim.sekil olarak cok hosuma gitti bisiklet .sshimano acera set var vites gecişleri guzel.hd fren fena değil,sele si biraz sert geldi silikon bir kılıf alınabilir .ilk izlenimlerim bunlar

Geri