Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Arkadaşlar Sedona 410 da aynakol değiştiren var mı? Sağ pedalı aynakolun olduğu yerden kırdım pedal takılmıyor şu an ve yeni aynakol lazım dediler ne alıcam nasıl alıcam pek bir fikrim yok yardımcı olabilecek var mı ?

Scudo
Merhaba,
Ramazandan bu yana bisiklete binemiyordum. Bu sabah başladım yeniden. Yalnız, lastiğin havası inmişti biraz. Schwalbe var lastik üzerinde max 50 psi yazıyordu. Bende evin yanındaki benzcide 45 bastım. Sonra sürdüm, bir problem yaşamadım ama sanki 50 psi olsa daha iyi olurmuş gibi hissettim. En uygun basınç değeri için ne öneriyorsunuz arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@BackConnect maksimum neyse ben onu basıyorum ve sürüş açısından daha rahat geliyor, bisiklet sabit maşa olduğu için yoldaki bozukluğu daha fazla hissettiriyor ama az basınca da bu kez fazla yorucu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu konuda bir hatırlatmayı tekrar yapmak lazım sanırım; iç lastik ve dış lastik üzerinde yazan maksimum bar ya da ps değerleri farklı olabiliyor bazen öyle olduğunda tabi olarak iç lastiğin maksimum değerini baz alıyorum ben.

Günaydın arkadaşlar. Sedona 410 için çamurluk kullanıyor musunuz? Hangi ürünü tavsiye edersiniz?

@emrhyldrm

Polisport Cıty Ön-Arka 28" Georgia Bisiklet Çamurluğu

(link)

Yalnız montajının kolay olduğunu söyleyemem. Demir yada alüminyum çubukların doğru bir şekilde ölçüsü alınıp kesilmesi gerekiyor. Ben zamanında İst. Fenerbahçe Bike and Outdoor firmasından almıştım. Veli Bey tarafından montajı yapılmıştı. Ürünün 410 ile çok güzel uyumu var. Ayrıca ses yapmıyor.

@coskun.gercek
Bana 2016dan sonrası pek hoş gelmedi

rengi ve kadro geometrisi güzel değil

@ALİ AKTÜRKK ben tip olarak beğendim aslında. Donanım olarak sıkıntısı felan var mı peki? Bu bisiklet bise merida crossway 20v arasında kaldım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

@coskun.gercek

Eğer bulabilirsiniz 2017 model almanızı tavsiye ederim. 2018 de ön aktarıcı shimano tourney, 2017 de sram via

@h.kozan
Vay be satıyorsunuz demek hocam :D eskiden konuşuyorduk almakla ilgili. Vay be eski günler :D:D

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
@h.kozan

Hocam açıkçası bisikletinizi sattığınızdan dolayı 2016 sonrası 410'lara çöp demenizi yanlış buluyorum. Ben bisikletimden gayet memnunum 2017 model kullanmaktayım. Evet 2016 sonrası bazı komponentler ve kalite düşmüş olsa da çöp sıfatı kullanılacak bir bisiklet değil.

@h.kozan o zaman 1300 bandındaki alıcıya hitap etmemeye başlardı ama :)
Ben de 2017 model kullanıyorum, alırken 2016 alma imkanım da vardı ama bu model daha az dikkat çekici göründüğü için bunu aldım. Memnunum.
Elbette yeni modelin daha düşük parçalarla çıkması güzel bir şey değil lakin cidden çöp mü sizce? Hani boşa mı aldık?

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Geri