Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@dahonsedona
kadro boyu nedir hocam ve fiyat ?

Scudo
@Yuppata

Göstergeli pompa lastiğin basıncını değil de sizin bastığınız pompanın basıncını gostermiyor mu?

Corelli trivor 7 var bende. maşa zoom kilitlemeli bozuldu sedona 410 un maşasını almayı düşünüyorum uyar mı uymaz mı tam bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz.
@mariokaldato ağabey sen anlarsın.
Teşekkürler şimdiden.
(link)

merhaba arkadaşlar kullandıgım bisiklet carraro sportive 321 (link) özellikleri bu,sabit maşa,tourney set ve ağır (48 kadrosu 14.5 kg) daha akışkan,daha iyi vites geçişleri olan ve daha hafif bir bisiklete geçmeyi düşünüyorum.Elimdekini ikinci el satabilirsem yaklaşık 1200 tl gibi üste koyup 410 alabilirim ama değer mi sizce?

@Hasan Ç.
ben de hocam bisikletimi değiştirmek istiyorum da giant 2000 tl bandında bulunuyor ama o kadar para verip altus setli bir bisiklet almak mantıklı mı? neden pahalı ki bu kadar?

Sedona 410 sahipleri kadro seçimi konusunda yardımcı olur musunuz lütfen? İnternetten sipariş vereceğim ve yakınlarda deneyebileceğim bir bayi Yok maalesef. Boy 170 iç bacak 76 cm kadro tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim

@technoburak ben ikinci el aldım. Kadro seçim şansım yoktu. 52 beden ve 165 boy ile sorun yok ama biraz büyük benim için.

• Beğen
Tepkiler: technoburak
İnternetten demonte alan arkadaşlar sedan bir aracın bagajına bagaj kapanacak şekilde sığar mı bisiklet kutusu.. araç civic .. kutunun ölçülerini bulamadım da bir iş nedeniyle il merkezine geldim sığar derseniz gidip alacağım bir daha Pazartesi’ye kadar beklememiş olacağım

1.78 boy olunca kadro boyu ne olması lagzim.26.inç teker avantajı var .uzmanlık sorusu?:)

170 boy 76 cm bacak boyu ile 48 kadro verdim siparişi

Hayırlı olsun.

Bir önceki sayfada kutulu halini atmıştım. Oradan tahmin yürütebilirsiniz. Benim tahminim sığmaz.

• Beğen
@technoburak
52 buyuk gelebilirdi. Dogru tercih olmus. Gule gule kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@Yeşil Mavi
Ben de öyle düşünerek hiç o topa girmedin bugün ilçe merkezine sevk edildi yazıyor yarın PTT kargo açık olursa şansımı denerim artık olmazsa da Pazartesi bakacağız artık

@technoburak

Bagaja sığmaz ama arka koltukların oraya sığabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Çamurluk alacağım daha önce konuda bahsi geçmişti tüm sayfaları da okudum ama yine de arada kaldım polisport marka çamurluk buldum uygun sayılır diğer sitelere nazaran ölçü 51 ve 46 var bizim sedonalara hangisi daha mantıklı olur.. Var mı fikri olan bu arada site ikiteker.com fiyatlar cazip gibi duruyor diğer sitelere göre indirim var gibi kask çamurluk ve ayna almayı düşünüyorum güvenlik önemli sonuçta..

Beyler 410'una yükseltme yapan var mı hiç? Mesela jant setini değiştiren?

Merhaba,
Yeni aldığım Sedona 410 bisikletimin jantın genişliğini bir türlü bulamıyorum. Şuan ki lastiklerim 700x40c lastikler var ancak değiştirmek istiyorum. Hangi lastiklerin uyumlu olduğunu öğrenmek için jantlara bakıyorum ancak bir şey bulamadım. Lastiklerin üstünde sadece 700x40c (40-622) yazıyor.

@ogulcanguvenn

Ben de bulamadım. Benim lastikler 700x38 şu an.

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
@Yeşil Mavi
Neredeyse aynı. Ancak bana çok kalın geliyor, ince bir lastiğe geçmek istiyorum, 700x28 gibi. Ancak bir türlü jant genişliğini öğrenemedim.
Bilen birisi yazabilir mi lütfen?

Geri