@ddr Bu arada 56 kadro 410 var ama cogu satilmis bakirkoyde bi bisikletcide vardi ama paketliydi.Deneme icin kuramadiklarini soylediler.Yine benim arastirdigim donemlerde 56 kadro sari vardi sedona fabrikasinda demek ki o da satilmis.
@MBB Bacak boyunun 74-75 cm olduğundan emin misin? Kadro boyu meselesinden işkillendim bacak boyumu 5 defa ölçtüm 80 cm çıktı. Boyum 169 cm. Kadromda 48 cm.
@ahmet0258 ooo Ahmet abi selamlar şöyle söyleyeyim bacak uzunluğu birçok insanda farklıdır hatta şöyle diyeyim boyu 1.90 olupta 80-83cm bacak uzunluğu olan adam gördüm. Kişiden kişiye değişiyor. Kiminin bacağı kimin kolu kiminin diyecem ama muhabbet sulanmasın
Abi sen oturduğun zaman sorun yok ise gerisi hikaye o kadar diyeyim. Hani teorikte yanlış olsun ama sen oturduğun zaman rahat ediyorsan umursama bence çünkü standart kalıplarda çıkıyor bütün kadrolar, kişiye özel çıkmadığından bir yerlerde sorun çıkabilir ama sen rahatsan gerisini umursama abi
Belki tercih etmek isteyen olur. Sarı 410cular sarı, maviciler mavi rengini tercih edebilir. Bisiklet pantolonu konusunda birisi tavsiye etmişti bu ürünü. Bende yeni sipariş verdim.
@ahmet0258 abi yorulma herkeste oluyor fakat yavaş yavaş km'leri artırırsan birşeyin kalmaz kısa sürede alışır daha uzun mesafelere gidebilirsin. kadro boyu ideal senin için sorun yok yani
Bisiklet hakkında yapılabilecek en güzel inceleme olmuş desem yalan olmaz zannımca Burada yapılan yorumlara baktıktan sonra sedona 410 sahibi olabilmek için gün saymaya başladım diyebilirim.
Merhabalar ben de ikinci el bir sedona 410 için anlaştım kısmetse birkaç gün sonra teslim alacağım iç bacak boyum 80 cm boyum 1.78 m kadro boyu 52 cm bisiklet aldım umarım doğru tercih yapmışımdır. Bisikleti aldıktan sonra çevremden bazıları normal şehir içi kullanımdaki çukur tümsek çakıl girinti çıkıntılarda bile sabit maşa nın dezavantajini yaşarsın dediler moralimi bozdular. Açıkçası bu konuda sizlerden bir rahatlatma bekliyorum hepinize teşekkürler
@metegur teşekkür ederim bu konuda daha çok orman veya asfalt dışı yerlerde kullanım için tartışılmış sanki. Benim merakım şehir içindeki bozukluklar. Saygılar.
@FDEVRAN kadro kulağının kırılmasını diyorsunuz sanırım. tamire götürdüğüm servis bana yanlış vites kullanımından yada yokuşta vites değiştirirken pedalın sertleştiği anda güç uygulamamdan dolayı olabileceğini söyledi.
@Sarper Uluoluk sarp merhaba, selenin alttan vidasını gevşetilip öne doğru alınabiliyor. Onu kastetmiş arkadaş. Senin carraroda da yapabilirsin durumu kavramak için. Zor birşey değil yani. Seleyi ayarlarken öne doğru biraz çekilecek hepsi bu
Arkadaşlar ben de Sedona 410 alanlar kervanına dahil oldum. Nihat Bisiklet'te bir tesadüf eseri bulduğum 52 kadroyu bugün aldım. NG650'den sonra traktörden inip spor arabaya binmiş hissine kapıldım. İnceleme ve sorduğum sorulara verilen cevaplar için teşekkür ederim.