Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@MustafaEREN
Hocam selamlar. Bende de 410 var da, ön masada bagaja deliği var mı sizin? :)

@gokberk88

Dediğinizi aldım ancak şişirirken sibop içeri kaçıyor tam şişmiyor çözüm nedir?

@olguakbayrak sibobun vidasını taktınız mı? takılınca içeri kaçamaması gerek. ikincisi sibobunuz pompanızla uyumlu değil, uç almam gerek demiştiniz onu ne yaptınız?

@gokberk88
Başka sibop vidası çıkmadı içinden pompa uyuyor ama siboba kısa kalıyor üstten lastiğe bastırıp da denedim ama olmadı son çare bi bisikletçiye yaptırıcam vakit bulabilirsem.

profilli bir jant değil sedonanın jantı nasıl kısa geldi sibop anlamış değilim doğrusu :kötü:

Arkadaşlar dış lastik olarak schwalbe marathon serisinden istediğinizi seçebilirsiniz. Bozuk yolda sürüyorsanız 700x38 ve üstünü takın yalnız dişli bir lastik alın slik almayın; eğer düz yolda sürüyorsanız slik olan 700x28--35 arası slik lastik kullanabilirsiniz.
700x28in altında lastikte takabilirsiniz jant kaldırır yalnız düz gidon olduğundan hem rahatsız eder hemde bisiklet narinleşir kolay dağıtırsınız herşeyi. (Bu arada jant çemberi Tayvan , teller Çin. Çok suya girmeyin ! Kolay kolay kırılmaz yinede dikkat edin. 1buçuk yıl kullanın sonra Tayvan tellerle ördürün 70tl tutar tutmaz.)
Yalnızz tur yapıyorsanız lastik ebatına göre taşıma ağırlığı değişiyor ve gittiğiniz yöreler neresi ona göre seçim yapın. Bende schwalbe marathon plus tour 700x40 lastik takılı. İlk lastiklerim road cruiser lar gibi bozuk yolda aşırı etkilemiyor. Fazla hızlanamıyor yalnız aşırı hıza gerek yok 70km yeterli :) 3600km dir bu lastikleri kullanıyorum bir kere ön lastiği patlattım kendi hatamdan dolayı; havası minimum değerin altında sürdüm kemik lastiğe girdi, sonuç malum.
Bana sorarsanız araştırın, kafayı yiyin, ezberleyin sonra da kimseye sormadan ihtiyacınıza göre alacağınızı bulursunuz. Bir kere araştırın kafanız rahat olsun. Haydi iyi pedallamalar...

@kuşlar gibi özgür 2015 mi sendeki 2016 mi ?

@kuşlar gibi özgür
Fren bacaklarına takılan ön bagaj modelleride var bildigim kadarıyla yada masaya sabitlenen parçalar var bagaj için onlarıda araştırabilirsin..

@MustafaEREN
2016 model. Aldığım yere soracağım yakında sağolun :)

@dichter13
Geçen ay rubenanın stu 5 mm zırhlı lastiği aldım biraz kullanma şansım oldu. Kalite olarak gayet iyi ben beğendim ama bi yalpalama oluyor lastikten mi başka bir sebep mi onu çözemedim henüz. Bu arada çin malı bir iç lastik almıştım, bir iç lastik bu kadar mı fark ettirir şişirmesi o kadar kolay ki neredeyse patlayacakmış pompa hala yağ gibi kayıyor. 410'un üzerinde ki cst iç lastik berbatmış çok zor şişiyor.

• Beğen
Tepkiler: dichter13
https://i.hizliresim.com/9LnA6O.jpg
İki haftadır şehir dışında olduğum için bisiklet binemiyordum . İki hafta sonra bisikletime kavuştum ilaç gibi geldi. (Bacaklar bitmiş:()

• Beğen
Tepkiler: mhd
ön göbek bakımı yapan varmı? sanırım bilyalı göbek ama gayet güzel. lastiklere 55psi basıyorum. açı ayarlı xlc 9.5 cm kök taktım. epey dik otrabiliyorum artık avuç içleri rahatladı.sedona marka pompa max. 120psi basabiliyormuş. hemen aldım. şansa bak tayvan malıymış süper oldu. suluk zefal aldım.birde lastik tamir kiti aldım zefal 2levye hediyeli. ön çanta aldım kadro üstü çinden roswhel markaydı sanırım. gayet kaliteli.sigma 8.12 km saati taktım. ışık arayışım çok oldu sonunda gene tayvan malı ssun marka aldım ön arka bana göre 10 numara oldu. eskik kalan sele vardı onuda değiştridim.zefal cyclop ayna taktım. daha nolsun.bana göre 10 numara oldu bisiklet. ilerleyen zamandada lastikleri schwalbe mrthon plus 28 olarak değiştrmek var aklımda. sonra da çamurluk belkide ama en hafifinden

Sedona'nın mini pompası nasıl almaya değer mi

10 numara arkadaşım iyiki almışım kadroyada taktım birde cırtcırt kestirdim 10cmlik onu takma yeride var pompanın aparatında çok güzel oldu sağlam taş gibi

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@dichter13 3 kere ön göbek bakımı yapıldı. Son bakımı kendim yaptım çok zor birşey değilmiş. 1500km de bir yağlamayı unutmayın göbek çöp olmasın.

Geri