Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona beni mahkemeye mi verecek?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@avkebele
O subjektif ne ise kanunda yazmıyor ama sizde 6.000 tl verin karbon bisiklete ve muhatabınızın proglemde sunacağı çözümleri duyun, sonrasında ki duygularınızı yazarsanız memnun olurum.

Scudo
sedona garanti kitapcigi.

Dosyalar

• IMG_20170530_232156.jpg
    IMG_20170530_232156.jpg
    112,5 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
ben olsam bisikleti geri alırım paranıda aynen iade ederim memnun olmayan insan tiplerindensiniz. sele ya altı üstü sele totonu koyuyosun bitiyo olay öyle bir anlatıyosun ki paranı dolandırıldığını zannettim ilk başta. hadi kardeşim bin selene güzel güzel pedal çevir ton farkı kimsenin umrunda değil ;)

• Beğen
Tepkiler: tifosi ve mertznc
@babajanovic
Bir konuda göz dağı verme
@mehmetgunes
Mehmet bey arkadaşa bir iyilik yapabilirsiniz.
Ücretini ödeyin sedonayı siz alın, arkadaşta rahat eder sizin gibi hassas üyelerde rahat eder.ne dersin?

@mehmetgunes

Yanlışsın. Ben memnun olmayan değil senin gibi sömürülen hak hakukunu bilmeyen tiplerden değilim sadece. Benim pedallamaya ihtiyacım şuan yok sanırım senin kafana biraz oksijen lazım git pedalla iyi gelir.

@asusmune içtenlikle söylüyorum firmada çalışan birisi olsaydım geri alırdım parasınıda aynen iade ederdim bende ticaretle uğraşıyorum yapmışlığımda vardır. saçma sapan tepkilerle ''isterseniz parasını verip siz alın ne dersiniz'' gibi tepkiler havada kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@asusmune kanunda yazıyor. "Misli ile değişimin" ne demek olduğunu araştırın, buradaki renk tonu meselesinin ne kadar subjektif olduğunu göreceksiniz.

Buradaki bisiklet 1400₺'lik Sedona 325. O sizin başınıza gelen olay sanırım. Kaldı ki fiyatı farketmeksizin kanunun sizlere sunduğu haklar aynı.

Ayrıca hakkınızı muhatabınızın vermesini beklemeyin, kendiniz alın. Hülasası, hak verilmez alınır.

• Beğen
Tepkiler: mehmetgunes
@Arseyus Sömürülen mi hahahh güldürme be adam . o sele bir yerlerin rahat etsin diye var renk uymadı oooovvvv şimdi bunun resmini çekip nasıl instgramda paylaşacaksın lanet olasıca burjuvalar hep aynısını yaparlar önce satıp sonra başlarından savuştururlar. haklısın dostum hakkını sonuna kadar ara renkler çok önemli :cool:

Yazılanları okudum 20 yıldır ticaretin içindeyim.Arkadaşa fazla yükleniliyor.sele 50 tl olur 500 tl olur.fiyatı garanti kapsamını değiştirmez.herkes aynı hassasiyette değil. ben de olsam 'aman bi sele değilmi atar yenisini alrım' derim.ama arkadaşada hakkını arıyor diye küçümsemekte yanlış.
Değişim yapıyosan aynısını verirsin.Müşteriden olur almadan niye farklı rengini gönderiyorsun. daha iyisini bile kullanıcı kabul etmek zorunda değil ancak teklif edersin.

İlginç bir konu, kanımca haklı ve haksız yanları var. Üretici, satıcı, ithalatçı her ne ise artık üzerine düşeni yapmalı bu konuda hem fikirim ama peki kurnaz ve kötü niyetli müşteriden firmaları kim koruyacak. Arkadaşı bunun dışarısında tutuyorum genel algıya binaen yazıyorum. Müşteri her zaman haklı değildir, ki bu ülkemizde çokça suistimal edilen bir mevzudur. 1 aylık ayakkabının ucunu, sağını solunu penseyle açıp farklı bir model alabilmek için girişimde bulunan insanlar gördü bu gözler.

Bu arada eklemek isterim ki sedona benim gözümde bir pazarlama harikasından öteye gitmez. Tükiyede bisiklet sektörü hala nalbur mantığındadır.

@mehmetgunes
Bilerek yazdım.9 ay kullandığım sedonayı geri verdim ve paramı geri aldım ama bana bile gel bisikleti geri alalım demediler.

@sefaimanci aynen oyle mal satiyosan arkasinda durucaksin. Satmiyorum ulan! larla nasi yurucek bu isler, nasi adam olucaz valla sasiyorum

@sefaimanci

Hak aramak kutsaldır.arkadaşta haklı olarak hakkını aramış.
Paranın kazanılmasının zor olduğu bu zamanda hala müşteriye enayi gözüyle bakan
firmaların büyümesine imkan yok.

@OnurÖzdağ
Fedon?

Arkadaşlar, abiler konunun tamamını okudum ve görselleri de karşılaştırdım zaten. Tamamen tarafsız bir dille söylüyorum ki "MÜŞTERİ HAKLI" bu durumda.
Ben de Beşiktaş Kartalyuvası'nda çalıştım 1 sene, sorun yaşayan müşterilerle de ben ilgileniyordum en eski eleman olduğumdan. Ben değişime gelen hiçbir müşteriye farklı bir ürün vermedim bugüne kadar.
Veremezsin ki abiciğim, bu 20TL'lik T-Shirt bile olsa kurumsal isen yakın da olsa farklı bir renk veremezsin :) Kadro sarı renk ancak sen adamı kör yerine koyup yeşil detaylı sele vermeye kalkıyorsun ve ton farkı diyorsun. Hayır efendim sarı ve yeşil 2 farklı renktir. 1 rengin 2 farklı tonu değildir.

Müşterinin hatası : Ürünü satın alırken sağını solunu düzgünce kontrol etmemesi, o kusur ilk aldığında da var olmalı söylediğine göre. Müşterinin hatası diyemeyeceği, tavsiye verebileceğim tek yönü ise çok fazla abartılmadan anlatılması gerektiği ki bu da tartışmaya açıktır, kesin bir yargıda bulunamam, kendince haklıdır belkide ağır eleştirmekte.

Firmanın doğrusu : Müşteriden gelen talebi anında karşılayıp sıfır bir seleyi kendisine taktim etmesi, bahane üretmemesi yani yapması gerekeni yapması.
Firmanın HATASI : Müşteriye farklı renkte bir ürün göndermesi ve şikayet edildiği halde 2. defa aynı ürün göndermesi. 3. defa belirtilmesi halinde ise yine farklı renkte bir sele göndermesi
Ellerinden başka bir şey gelmediğini daha düzgün bir üslupla ifade etmemesi. Ne olursa olsun eğer sen kurumsalsan müşteriyle böyle konuşamazsın.
O ürünün selesini fazladan da olsa üretmek zorunda Sedona, üretmiyorsa iade talep etmek zorunda. Seleye fiyat biçemiyorsa da bisikleti iade etmek zorunda.

Müşteri birilerine göre abartıyor olabilir eyvallah. Ancak haklı olduğu gerçeğini değiştirmez. Hak her bütçede haktır. Senin arabanın kapısını farklı renkte boyasalar "Yaw içeri oturunca dışarısı zaten görünmüyor" diyebilecek misin?

bütün forum adama yükleniyo.firmanin hatasi varmi? var. kucuk buyuk farketmez sonuc itibariyle Tuketici olarak bir vida bile olsa hakkini aramasi yalnis birseymi? az onceki yorumda da bahsettigim gibi yillarca piyasada ciddi bisiklet satan firmalarin ozensizligi musteriyi takmayisi magdur edisi yuzunden bu tur sorunlara ohooo nevar ki bunda canim tarzi yaklasiyoruz. ve bu sadece bisiklet sektorunde degil heryerde ayni.

@asusmune

Ben de bu konuyla beraber tam tersini gordum ustad. Bu kitle varken "enayi gozuyle bakan firmalar" holding olur, buyur de buyur. @asusmune

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri