Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Borla hakkında

ben 771 kullanıyorum temizse almanı tavsiye ederim fiyat gayet uygun başlangıc seviyesi için iyi yani bende bu bisikletle başladım çokta memnunum yardımcı olabilceğim bişi varsa yazabilirsin:)
 
Scudo
güle güle kullan ben de 1 yıl kadar önce erdoğanlar bisikletten bir sedona 711 aldım ve çok memnunum, iyi pedallamalar...
 
  • Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
Herkeze bol pedallar benim su anda 2 haftalık sedona 711 disk im var fakat uzerinde biraz oynama yapmak istiyorum .Örneğin bisikletim kırmızı siyah gidon boğazı ve baret setleri var kırmızı yazılı onlardan düşünüyorum artı olarak daha geniş jantlar düşünüyorum lastik olarak sehir içinde kullanacağım için dişsiz olabilir ..bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .artı olarak da aklımda scott Scott Aspect 55 Mekanık Disk de var acaba diyorum sedonayı satıp bu makineyi alıp bunun üzerinde mi oynama yapsam ..Yardımcı olan arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.Sağlıklı pedallar..
 
Merhabalar 2007 model borlamda gidonu yükseltmek istedim ancak bisikletçi bu xcm çatal amortisörlerden dolayı yükseltmenin mümkün olmadığını söyledi. Hakikaten gidonu yükseltmek mümkün değilmi? Yoksa başındanmı savdı beni bisikletçim :)Bildiğiniz gibi xcm amortisör ve neco göbek var borlalarda.
 
Bildigimiz yontemle gidonu yukseltmek mumkun degil. Ancak ufak bir gidon bogazi degisikligi ile istenilen sonuc elde edilebilir. Daha yuksek acili bir bogaz tercih edebilirsiniz.
 
Çok teşekkür ederim tavsiyen varmı halil şunu al diyebileceğin bişi? Ve ne kadar bir yüksekli elde edebilirim yani 10 cm yükselirmi mesela gidon?
 
10 CM biraz guc, ama soyle yapilabilir.

Kisa ve yuksek acili bir gidon bogazi + yuksek acili riser gidon, hani su caylak da denilenden. O zaman yeterince gidonunuz yukari kalkar diye tahmin ediyorum.

Kendiliginden ayarli gidon bogazlari da var, acisini keyfi ayarlayabiliyorsunuz. Oyle bir bogaz alip sonuna kadar da kaldirabilirsiniz.

Amoeba'nin urunlerinde bu kadar dik acili gidon bogazlarini ve ayarli modelleri bulmak mumkun saniyorum.
 
kron kadrolar bu yıl çok nazik,çabuk kırılıp çabuk çatlayabiliyor,onun için sedona borla tek avantaj ama yok biraz daha param var dersen al 711,hem kitlenebilir amortisör hemde sertlik ayarı var;)
 
@sevax

Hayırlı olsun.Birde SPD pedal alırsanız daha iyi olur. ;)
 
711 v alıp baska şehirlere gitmek istiyorum ...
sizce daha mı prfosyönel bişi almam gerekir yolda kalmam demi?? :D
 
Geri