Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

iki tamirciye gittim arkadaşlar ikisi de göbeği değiştirriz dedi güvenmedim üçüncü tamircide pedalları sıktı hiç birşey kalmadı,aliminyum oldugu için gevşeyebiliyormuş,bir daha ki sefer aynısını yaparsa değişmesi gerekliymiş.bir ytl verdim..:) çok teşekkürler yardımlarınız için..

Scudo
Pedala yağladığınız zamanda sesın kayıp olması lazım uzun süre yayğlamazsanız ses yine gelecektir emin olun.Bendede var aynı ses yağlayınca ses kalmıyor.Bende pedalı değiştirim olmasa yağlamanında cok faydası var...

@DOGAN ERKAN

Teşekkürler Doğan. Bu akşam gidip sıktırıyorum pedalları (:)

başka bir bisiklete (711) mega range takmak istesek ne yapmak gerekir? En üst dişliyi iptal edip ona takma imkanımız var mı yoksa direk ruble mi değişmesi gerekir? Bunun maliyeti ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

@BurakCan
Bence takma zaten bisiketin hafif yokuşta zorlanmassın.

bisikletim 13.5 kg civarı. Zaten yokuşlarda zorlandığım için değil daha çok görüntüsü hoşuma gittiği için takmak istiyorum :) Ama bazen uzun soluklu yokuşlarda, özellikle sigara içtiysem gerekebildiği durumlar da oluyor.

merb eskişehirin neresinden bi gün bıuluşup gezelim bnde sedona borla kullanıorumm iyi forum lar

aynı sorun benım ağır vasıtadada var pedallarım yenı pedala fazla yüklenince çıkıyor bende

arkadaşlar ben de bir bisiklet almayı düşünüyorum kafamda şu anda iki seçenek var biri sedona borla 2009 diğeri ise salcano alu 2009 sizce hangisini almalıyım sedona 525 lira salcano 500 lira diye biliyorum bende bu civar bir şey harcamayı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Jelib10 ve DrKrush
kardeş şimdi sana verilecek cevaplardan hemen 1,2 örnek vereyim:1 veya 2 kişi salcano diyecek,3,5 kişide sedona diyecek.sen en iyisimi hangisi içine siniyorsa onu al,ne alırsan al şimdiden güle güle kullan.fazla sorarsan kafan karışır karışan kafayla alınan birşey herzaman keşkeleri beraberinde getirir.gendüne eyü baq...

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
Geri