Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

Merhaba Sedona severler,

Oğluma bu hafta aldığım 2018 Sedona 310 ile aranızdayız.: :)

Fiyat performans olarak güçlü bir ürün.
3x7 aktarma olmasına rağmen 11-34 kaset var ve 3x8 kadar iyi.

Ve dün 1.5 saatlik ilk turumuz güzel geçti.
Dik yokuşlar rahatlıkla çıkıldı.

(link)

Scudo
Sedona 610 alarak aranıza katılmak istiyorum. Sizce yol bisikleti olarak doğru bir seçimmi? Kullanan arkadaşlar tavsiye edermi?

Sedona 610 alarak aranıza katılmak istiyorum. Sizce yol bisikleti olarak doğru bir seçimmi? Kullanan arkadaşlar tavsiye edermi?

Sahsen claris yerine sora donanim ve karbon masali 640 tavsiye ederim. 1 senedir kullaniyorum. Az da olsa granfondo yarislarinda kullanicilara denk geliyorum. Yorumlar olumlu

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
640 ın fiyatı bana göre çok pahalı. Sedona 610 almaya karar verdim. İstanbul da tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı?

@ozer57Asli bisiklet sirkeci, yada yine subesi yenikoy sedona concept

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ozer57 yalniz ben 1 ay once almak icin gittim bana kalmadigini soylediler haberiniz olsun sirkeci subesi icin konusuruyorum ama diger subesini bilemem

@halbay merhaba. 1100 tl Sedona 420 için çok çok iyi bir fiyat. Ben daha geçen hafta Türkiye deki son 2015 model 420 yi 1750 tl nakit olarak aldım. Eğer arkadaşınızdaki bisiklet temiz ise gözünüz kapalı alabilirsiniz. Unutmayın ki bu bisiklet 2015 Sedona katoloğunda 800 dolara satılıyordu.

Merhaba,
Sedona 410 - 2016 model sahibiyim.
Kitapçıkta, 1.ay sonunda bakıma götürün yazıyordu Sedona'mın. Ben de götürmüştüm. Bahçeşehir'de "bisiklet hastanesi" diye bir yer var, düzgün insanlar, oradaki dayı şöyle bir göz attı, sağı solu kontrol etti, pedaldan ses geliyordu orayı sıktı. Sonra bakımlık bir şey yok, devam dedi ve ücret de almadı, ücretsiz bakım kuponunu da kullanmadım.
Şimdi 170 km civarı yol yapmışım. Bisikletimde herhangi bir problem sıkıntı yok.
Frenleri, lastikleri, zinciri vs. sürüç öncesi kontrol ediyorum. Ne zaman bakıma götürmeliyim. Yada bir problem olduğunda mı gitmeliyim? Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

@BackConnect Hocam merhaba,nasılsın? Bende ilk 1 aydan sonra götürdüm servise ufak tefek sıkıntılar vardı. Vites ayarı falan yaptırdım birde ben sele borusunun ucundaki parça ile ilgili sıkıntı yaşamıştım. Onu da hallettiler. Bende herhangi bir ücret vermedim ama bakım kuponunu kullandım mı tam hatırımda değil şuan. Yalnız sen çok az km yapmışsın. Sadece haftasonları mı sürüyorsun? Ben şimdi km saatime baktım da 666 km yol yapmışım. Benim bisiklette de bir problem yok Maşallah. Daha zincir temizliği ve yağlama bile yapmadım ama bugün sipariş verdim yarın elime ulaşırsa yapacağım. Onun dışında söyleyebileceğim bence bisikletinde bir sorun olduğunu hissettiğin zaman git bakıma. Kazasız belasız sürüşler.;)

@emrhyldrm Merhaba, teşekkürler.
Evet maalesef :) Hafta içi sabah bazen akşam, genellikle haftasonları. Vakit bulmak zor :agla:
Maşallah, kazasız belası sürüşler sana da...
Bakım için neleri aldın bari onu da yaz :)

Yol bisikletinde neden sora üstü setli üretim yok?

Merhabalar, 410 ile ben de katılmış bulundum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@emrhyldrm
2018 model değil mi mavinin dışında başka renk alternatifi var mı ben sadece mavi rengi var diye biliyorum o yüzden soruyorum bu soruyu

@Ned Stark2017 model aldım hocam, sadece mavi renk var.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
640 ı cok begeniyorum ama neden daha ust seviyeli setleri yok anlayamıyorum..

Geri