Ne kadar dri-fit nova-dry hede hödö densede bu zıkımların hepsi sentetik değil mi sonuçta, bazı markalar nispeten kaliteli ve iddiasını karşılıyor olsada, Nike mesela, giderken ve rüzgar varken iyi de, durunca pişmekten kurtulamıyorsun, pişiği ıvırı zıvırı türlü dert.
Ben tayt denediysemde randıman alamadım, zaten öyle çok aerodinami adamı da değilim, huzuru keten ve pamuklu şortla yakaladım
daha da değdirmem o pis sentetikleri vücuduma
aerodinami yi önemseyenleri ve rüzgara karşı savaşanları bunun dışında tutarsak, benim gözlemlediğim bisiklet aksesuarlarını kullanma biçimimiz biraz egoya dayalı, kaskından, gözlüğüne, tartına kadar, bazı arkadaşlarımız sanıyo ki Pro gibi görününce dışardan bakanlar seni Pro sanıyo, evet kısmen, bisiklete binmeyenler tarafından, ama bisiklet kullanıcıları, belli bi seviyeye ulaşmış teknik biniciler ne kuşandığına bakmadan, tekniğinden ne olduğunu anlıyo. Açıkçası sahilde bisiklet yolunda 15kmh ile seyrederken Tour de france da gibi giyinip o havaya girmek bana komik geliyo biraz, yapmayalım, birbirimizi kandırmayalım, yapılan iş belli, tabii ki daha çok profesyonelleşelim daha çok Pro biker olsun tr'de ama bunu dıştan, şekille ya da satın alım gücüyle yapmaya çalışmalıyım, bu işin bencesi, tayt giyilmesini hiç abse karşılamıyorum, ama neden ? Amaca yönelik mi, Pro gibi görünmek için mi, işte bu önemli niyet, bakışımı değiştiriyor
Not. Bol şortlar giderken daha ahlaksız bi görüntü sergileyebiliyor
ama amacınız ahlaksızlık değil de rahatlık ve performans ise önemsemeye değmez, herkese taytlı ya da taytsız pişiksiz ve takıntısız rahat günler dilerim
@Ömer Ş.
Politi ne steroidi gani gani dağıtan bi emniyet teşkilatı galiba, -pol iti olmak isteyen yeteri kadar bisikletçi bulamadık ama başvuran çok sayıda badici ve bar fedaisi var amirim... -Taytı olan var mı ? -Var - E giysin gelsin o zaman