Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Bugün uzun araştırmalar sonucu ve forumdan arkadaşların bilgisinden faydalanarak 2200 Salcano City Wind modelini aldım.Sürüşü gayet toplamda 5km anca yol yaptım. Umarım seçimim iyi olmuştur.

Scudo
Bugün uzun araştırmalar sonucu ve forumdan arkadaşların bilgisinden faydalanarak 2200 Salcano City Wind modelini aldım.Sürüşü gayet toplamda 5km anca yol yaptım. Umarım seçimim iyi olmuştur.
Hayirli olsun . Butcene en uygun , seni cok uzmeyecek bir model :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Piyasa da bisiklet yok 52 kadro mossa yada Bisan tur bisikleti bulamadım en erken bir ay içinde olabilirmiş oda garanti vermiyo bayilik... Peşin para verip bahardan beri bekleyen müşteri varmış bu nasıl iş...Bu seneyi es geçsem seneye kim bilir ne olacak fiyatlar. Bisan bayisine peşin para vericem diyorum adam indirim yapmiyo üstelik ortada bisiklet yok ne zaman geleceği de meçhul.

• Beğen
Tepkiler: CIPTIS
@mariokaldato şu var acele çektim.
@Ömer Faruk24 ben bunu tek kalmıştı 2650 den 2400 çekti oradan 2100 dedim 2200 bağladık. Gerçi adamın ödemesi varmış maliyetine verdiğini söyledi ne derece doğru bilmiyorum.

Dosyalar

• 20200629_165525_HDR.jpg
    20200629_165525_HDR.jpg
    1,7 MB · Okunma: 76
Kac vites bu hocam ?
@Ömer Faruk24 ben bunu tek kalmıştı 2650 den 2400 çekti oradan 2100 dedim 2200 bağladık. Gerçi adamın ödemesi varmış maliyetine verdiğini söyledi ne derece doğru bilmiyorum.
Kac vites bu hocam ?

Merhaba sevgili forum üyeleri benim 1500 - 2000 tl arası bir bütçem var ve bu bütçeye alacağım ürünü okula gitmek için, hafta sonu hafif toprak yollarda arkadaşlarla gezmek için, azda olsa sportif amaçlı olarak kullanacağım. Bu gün Kron tx 150, mosso legarda 2021 gibi modellere baktım. Kafama takılan en büyük soru yukarıda bahsettiğim kullanım alanlarında hangi fren tipi benim için daha yerinde bir tür olur. Ve bu modeller dışında önerebileceğiniz başka modeller varmıdır ? Şimdiden teşekkürler :)
Toplu taşımayı sevmediğim için lise hayatımda okula bisikletle gitmiş birisi olarak nacizane tavsiyem dağ bisikleti değil tur bisikleti bakmanız. Arada bir toprak yola gireceğim diye hafta içi 5 günü kendinize eziyete çevirmeyin. Alın bir tur bisikleti, arkaya bir bagaj takın. Çantayı da bagaja sabitledim mi ohh miss.Çanta sırtında olursa çantanın olduğu bölge aşırı terler tavsiye edilmez :) İllede toprak yola girecem dersen 700x38 falan bir lastik
Her türlü toprak yola da girersin problem yok :) 0 bulabilirsen legarde 2021 yoksa 2.el sportive 224 işini görür. Kaliteli pabuç kullandığında V fren senin için çok kullanışlı olur. Mekanik diske hiç bulaşma. Hidrolik disk senin için 2. planda olsun. Bisan trx 8400 de bakabilirsin

@mariokaldato Hocam baktım dediğin pabuclara 29 liradan 55 liraya kadar çıkıyor bahsettiğin parçaları hangi fren takımı mesala? Link atarak gösterirsen memnun olurum.

Hayırlı olsun. Güzel bisiklet, güzel seçim. Güle güle kullanın.

[/QUOTE]
Hayırlı olsun hocam 1 haftadır araştırıyorum sıkıldım bende bayii lere tel. ile sorduğumda büyük bisiklet yok diyorlar 26-28 inç.model soramıyorum bile ne denk gelirse alacağım artık
bulunduğum ilçede servisi olmasına dikkat ediyorum o yüzden çoğu modeli elemek zorunda kaldım kıtlık var ^_^

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Konu açamadım inşallah doğru yere yaziyorumdur.Sorum şu. 2. El garantisi devam eden tertemiz ve az kullanılmış 2 bisiklet var arkadaşlarımın.
Biri corelli trivor 6.0 1200 lira istiyor. Diğeri salcano City fun s 60 1000 yada 900 lira ne dersiniz bu fiyatlara olur mu yoksa 0 onerebileceginiz bir bisiklet var mi? Biliyorsunuz fiyatlar çok arttı zaten arkadaşlar bu istedikleri fiyatların 100 -200 lira fazlasıyla almışlar geçen sene 0ini.

Kaçkar bisiklet aradı biraz önce trx 8600 gelmiş ellerine.Ben bu dönemde beklemeyip GİANR ESCAPE AİR aldım.

• Beğen
Tepkiler: slckats
Bir arkadaş için bisiklet tavsiyesine ihtiyacım var. Boyu 1.86 - yaşı 31 - kilosu ise 138 bisiklet tavsiyesinde bulunabilirseniz çok memnun olurum.

Toplu taşımayı sevmediğim için lise hayatımda okula bisikletle gitmiş birisi olarak nacizane tavsiyem dağ bisikleti değil tur bisikleti bakmanız. Arada bir toprak yola gireceğim diye hafta içi 5 günü kendinize eziyete çevirmeyin. Alın bir tur bisikleti, arkaya bir bagaj takın. Çantayı da bagaja sabitledim mi ohh miss.Çanta sırtında olursa çantanın olduğu bölge aşırı terler tavsiye edilmez :) İllede toprak yola girecem dersen 700x38 falan bir lastik
Her türlü toprak yola da girersin problem yok :) 0 bulabilirsen legarde 2021 yoksa 2.el sportive 224 işini görür. Kaliteli pabuç kullandığında V fren senin için çok kullanışlı olur. Mekanik diske hiç bulaşma. Hidrolik disk senin için 2. planda olsun. Bisan trx 8400 de bakabilirsin
Dostum tavsiyen için çok teşekkür ederim ancak son bir sorum daha var :) sabit maşamı yoksa kitleme özelliği olan amortisörlü bir maşamı önerirsin ? Teşekkürler :)

Kilitleme işini nasıl çözdünüz?

Geri