Kadıköylü
Aktif Üye
- Tepki
- 68
- İsim
- Soner
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hayirli olsun . Butcene en uygun , seni cok uzmeyecek bir modelBugün uzun araştırmalar sonucu ve forumdan arkadaşların bilgisinden faydalanarak 2200 Salcano City Wind modelini aldım.Sürüşü gayet toplamda 5km anca yol yaptım. Umarım seçimim iyi olmuştur.
O sizin gösterdiginiz sevgiye bagli hocam. Bakimini zamanında yaparsaniz uzun yillar kankaniz olur. Bi resim ataydinda bakaydik bu arada@mariokaldato teşekkür ederim azmı üzecek 😃
Kac vites bu hocam ?@mariokaldato şu var acele çektim.
@Ömer Faruk24 ben bunu tek kalmıştı 2650 den 2400 çekti oradan 2100 dedim 2200 bağladık. Gerçi adamın ödemesi varmış maliyetine verdiğini söyledi ne derece doğru bilmiyorum.
@mariokaldato şu var acele çektim.
@Ömer Faruk24 ben bunu tek kalmıştı 2650 den 2400 çekti oradan 2100 dedim 2200 bağladık. Gerçi adamın ödemesi varmış maliyetine verdiğini söyledi ne derece doğru bilmiyorum.
Toplu taşımayı sevmediğim için lise hayatımda okula bisikletle gitmiş birisi olarak nacizane tavsiyem dağ bisikleti değil tur bisikleti bakmanız. Arada bir toprak yola gireceğim diye hafta içi 5 günü kendinize eziyete çevirmeyin. Alın bir tur bisikleti, arkaya bir bagaj takın. Çantayı da bagaja sabitledim mi ohh miss.Çanta sırtında olursa çantanın olduğu bölge aşırı terler tavsiye edilmez İllede toprak yola girecem dersen 700x38 falan bir lastikMerhaba sevgili forum üyeleri benim 1500 - 2000 tl arası bir bütçem var ve bu bütçeye alacağım ürünü okula gitmek için, hafta sonu hafif toprak yollarda arkadaşlarla gezmek için, azda olsa sportif amaçlı olarak kullanacağım. Bu gün Kron tx 150, mosso legarda 2021 gibi modellere baktım. Kafama takılan en büyük soru yukarıda bahsettiğim kullanım alanlarında hangi fren tipi benim için daha yerinde bir tür olur. Ve bu modeller dışında önerebileceğiniz başka modeller varmıdır ? Şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun. Güzel bisiklet, güzel seçim. Güle güle kullanın.Bugün uzun araştırmalar sonucu ve forumdan arkadaşların bilgisinden faydalanarak 2200 Salcano City Wind modelini aldım.Sürüşü gayet toplamda 5km anca yol yaptım. Umarım seçimim iyi olmuştur.
Hayırlı olsun hocam 1 haftadır araştırıyorum sıkıldım bende bayii lere tel. ile sorduğumda büyük bisiklet yok diyorlar 26-28 inç.model soramıyorum bile ne denk gelirse alacağım artıkBugün uzun araştırmalar sonucu ve forumdan arkadaşların bilgisinden faydalanarak 2200 Salcano City Wind modelini aldım.Sürüşü gayet toplamda 5km anca yol yaptım. Umarım seçimim iyi olmuştur.
Dostum tavsiyen için çok teşekkür ederim ancak son bir sorum daha var sabit maşamı yoksa kitleme özelliği olan amortisörlü bir maşamı önerirsin ? TeşekkürlerToplu taşımayı sevmediğim için lise hayatımda okula bisikletle gitmiş birisi olarak nacizane tavsiyem dağ bisikleti değil tur bisikleti bakmanız. Arada bir toprak yola gireceğim diye hafta içi 5 günü kendinize eziyete çevirmeyin. Alın bir tur bisikleti, arkaya bir bagaj takın. Çantayı da bagaja sabitledim mi ohh miss.Çanta sırtında olursa çantanın olduğu bölge aşırı terler tavsiye edilmez İllede toprak yola girecem dersen 700x38 falan bir lastik
Her türlü toprak yola da girersin problem yok 0 bulabilirsen legarde 2021 yoksa 2.el sportive 224 işini görür. Kaliteli pabuç kullandığında V fren senin için çok kullanışlı olur. Mekanik diske hiç bulaşma. Hidrolik disk senin için 2. planda olsun. Bisan trx 8400 de bakabilirsin
Rabbim afiyetle kullanmayı nasip etsin. Bende Salcano City Sport 30V var. Sanırım ön maşada bagaj için delikler mevcut.
Kilitleme işini nasıl çözdünüz?Toplu taşımayı sevmediğim için lise hayatımda okula bisikletle gitmiş birisi olarak nacizane tavsiyem dağ bisikleti değil tur bisikleti bakmanız. Arada bir toprak yola gireceğim diye hafta içi 5 günü kendinize eziyete çevirmeyin. Alın bir tur bisikleti, arkaya bir bagaj takın. Çantayı da bagaja sabitledim mi ohh miss.Çanta sırtında olursa çantanın olduğu bölge aşırı terler tavsiye edilmez İllede toprak yola girecem dersen 700x38 falan bir lastik
Her türlü toprak yola da girersin problem yok 0 bulabilirsen legarde 2021 yoksa 2.el sportive 224 işini görür. Kaliteli pabuç kullandığında V fren senin için çok kullanışlı olur. Mekanik diske hiç bulaşma. Hidrolik disk senin için 2. planda olsun. Bisan trx 8400 de bakabilirsin