Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@mariokaldato Hocam baktım dediğin pabuclara 29 liradan 55 liraya kadar çıkıyor bahsettiğin parçaları hangi fren takımı mesala? Link atarak gösterirsen memnun olurum.

(link)
Bunlar işini görür. O stok frenler genelde cok esneme yapiyor ve ayar tutmuyor. Shimano degilse tabi

Scudo
Giant Escape air için en iyi mekanik set ne olabilir ? ve değermi

@Abdullahsarı01 Ben de sportive 224 vardı kilitlenebilir maşa. Yollar düzgünse genelde kilitli duruyor zaten. Sabit maşa ağırlık açısından daha avantajlı ama kilitlenebilir maşa olduğunda gidon daha yukarıda oluyor daha dik oturuş sağlıyor. Başlangıç için bence çok farketmez ikisinin de avantajları var hangisi hoşuna gider, 2.el falan temiz denk gelirse onu alabilirsin
@TheYunus24 Kilitlemeden kastınız okula nereye kilitlediginiz ise okulda güvenlik vardı güvenlik kulübesinin arkasına kilitliyordum. hafta sonları kurs olduğunda güvenlik olmadığı için müdürle aram iyiydi okulun bodrum katına indiriyordum. Okulda bu işi yaygınlaştırabilirseniz bahçeye bisiklet otoparkı bile yaptırabilirsiniz avmlerde olan :)

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
öyle bi imkanınız yoksa paraya kıyıp sağlam zincir+kilit alıp okulda sabit biryere kilitlersiniz. kilit hep kilitlediginiz yerde durur yanınızda taşımasssınız. Onguard'ın falan sağlam kilitleri var insana güven veriyor ben 8016 modelini motosiklette kullanıyorum

öyle bi imkanınız yoksa paraya kıyıp sağlam zincir+kilit alıp okulda sabit biryere kilitlersiniz. kilit hep kilitlediginiz yerde durur yanınızda taşımasssınız. Onguard'ın falan sağlam kilitleri var insana güven veriyor ben 8016 modelini motosiklette kullanıyorum
Kadroyu u kilitle kilitlerim de, sele ile jant sıkıntı direk onlara yöneliyorlar

@TheYunus24 Seleniz brooks falan olmadığı sürece çok götüren olmaz herhalde. arka tekeri de aynı kilitle kilitleyebilirsiniz zincir olursa yetişir. Hırsızlığın çok olduğu bir muhitse ön tekere de 15-20liralık kilit alıp maşaya, kadroya kilitleyebilirsiniz

@suyunsesi teşekkür ederim hocam. Size de bir arkadaş yönlendirdim ama Çanakkale de oturuyormuş. ☺
@CIPTIS teşekkür ederim hocam. Aynen kadro hep küçük bu aldığım 51 kadro. Gördüm bindim aldım oldu benimki.😃
@ikemath teşekkür ederim hocam amin. Arkaya bagaj düşünüyorum 60 kilo taşıyabilecek kadar da bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: CIPTIS ve ikemath
@TheYunus24 Seleniz brooks falan olmadığı sürece çok götüren olmaz herhalde. arka tekeri de aynı kilitle kilitleyebilirsiniz zincir olursa yetişir. Hırsızlığın çok olduğu bir muhitse ön tekere de 15-20liralık kilit alıp maşaya, kadroya kilitleyebilirsiniz
Farklı bir kurumda çalışan arkadaşımın Salcano şehir bisikletine (mostar, üsküp vs modelinden emin değilim) ait standart selenin, borusuyla beraber çalındığını gördü bu gözler :kötü:;) Brooks filan değil, herhangi bir Salcano aldığında, üzerinde gelen standart sele.

@mariokaldato shimano değil Tektro diye bir marka şimdilik yeterli diye düşünüyorum da pabuçları hangisi alayım 25 liraya da var 55 lirayada var?

Dosyalar

• 20200630_024626_HDR.jpg
    20200630_024626_HDR.jpg
    1,7 MB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato shimano değil Tektro diye bir marka şimdilik yeterli diye düşünüyorum da pabuçları hangisi alayım 25 liraya da var 55 lirayada var?
Tektro ise kalsin evet. Bende kullandim onlardan , gayet yeterliydi. Baradine 3 renk 4 mevsim gecen model var ondan al . Onlar bildigin disk fren gbi performans gosteriyorlar kuruda . Yagmurda illaki düşüyor tabi performans
Paylaşımlarınız çok değerli, kendime not olsun diye ekran görüntüsü aldım.
Tesekkur ederim arkadasim. Konularimida okumani tavsiye ederim.ozellikle tur ve restorasyon yazilarim

@suyunsesi teşekkür ederim hocam. Size de bir arkadaş yönlendirdim ama Çanakkale de oturuyormuş. ☺
@CIPTIS teşekkür ederim hocam. Aynen kadro hep küçük bu aldığım 51 kadro. Gördüm bindim aldım oldu benimki.😃
@ikemath teşekkür ederim hocam amin. Arkaya bagaj düşünüyorum 60 kilo taşıyabilecek kadar da bulamadım.
Hocam boy ve iç bacak boyun kaç acaba bende internet ten alcam herhalde ama kadro boyu farklı veya renk farklı gelir diye çekiniyorum

@CIPTIS Benim boy 1.82 kilo 95 iç bacak boyum 73-74 51 kadro afedersin tam apış arama temas ediyor hayalara değiyor. Kaza anında öne attiğım da kendimi sınırda kalıyor tam ölçü olmuş oldu.

• Beğen
Tepkiler: CIPTIS
@CIPTIS Benim boy 1.82 kilo 95 iç bacak boyum 73-74 51 kadro afedersin tam apış arama temas ediyor hayalara değiyor. Kaza anında öne attiğım da kendimi sınırda kalıyor tam ölçü olmuş oldu.
Teşekkürler 52 kadro bana uyar diye düşündüm boy 1.73 bacak 77 civarı kilo 80
En iyisi deneyip almak ama bulamıyorum 40 yaş çok renkli cicili bicili birşey de bana gitmez özellikle Salcano ve corelli modelleri *.*

Şu seleyi önerirmisiniz. Yada linkteki ürün.
(link)

Dosyalar

• Screenshot_2020-06-30-16-23-28.png
    Screenshot_2020-06-30-16-23-28.png
    217,6 KB · Okunma: 23
Merhaba arkadaşlar. Tekrar tekrar aynı konuları açmaktansa buradan yazmak istedim. Görüp cevap veren olursa çok memnun olurum.

Carraro Sportive 330 ve Trek Fx 7.2 arasında kaldım. Bunlar arasında kullanım yapan ve tavsiyeler verebilecek olan var mı? Ya da bu fiyat bandında başka önerisi olan?

Merhaba arkadaşlar. Tekrar tekrar aynı konuları açmaktansa buradan yazmak istedim. Görüp cevap veren olursa çok memnun olurum.

Carraro Sportive 330 ve Trek Fx 7.2 arasında kaldım. Bunlar arasında kullanım yapan ve tavsiyeler verebilecek olan var mı? Ya da bu fiyat bandında başka önerisi olan?
Ikiside cok iyi makinalar dostum. Ama Trek fx serisi dunyada kalitesini ispatlamis bir kadrodur. Kadroya yatirim yapmani oneririm :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Gkt34
@mariokaldato dostum 27 viteste çıkır çıkır ses geliyordu zincir sanki bir yere değiyor gibi adam kontrol etti sorun yoktu neden bu ses gelir?

Geri