Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Ömer Faruk24
Boyum 1.73 iç bacak uzunluğu 78 50 kadro olur diye düşünüyorum. Sana küçük gelebilir 50. 52 kadro daha rahat olacaktır. Hem beklememiş olursun.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Faruk24
Scudo
Mosso LEGARDA 2021 MSM H ile kron tx150 arasında kaldım sizlerin tavsiyesi ne olur?

Herkese merhabalar.. Yol bisikleti alacağım.. Uzun bir süre mtb kullandıktan sonra yol bisikletine geçiş yapmaya karar verdim.. Bütçe 2000-2500 arası.. Fiyat performans açısından ne önerirsiniz? İşe gidip gelirken ( git - gel 20 km), max git gel 200 km lik turlarda kullanmayı düşünüyorum.. Dağ bisikletinden tecrübemle üzerine 200 daha koy şunu al diye öneride bulunmayın lütfen o muhabbetleri çok yaptım zamanında.. Boyum 183 bacak iç boyum 83... Marka model ve kadro boyu olarak önerilerinize açığım.. Teşekkür ederim

Herkese merhabalar.. Yol bisikleti alacağım.. Uzun bir süre mtb kullandıktan sonra yol bisikletine geçiş yapmaya karar verdim.. Bütçe 2000-2500 arası.. Fiyat performans açısından ne önerirsiniz? İşe gidip gelirken ( git - gel 20 km), max git gel 200 km lik turlarda kullanmayı düşünüyorum.. Dağ bisikletinden tecrübemle üzerine 200 daha koy şunu al diye öneride bulunmayın lütfen o muhabbetleri çok yaptım zamanında.. Boyum 183 bacak iç boyum 83... Marka model ve kadro boyu olarak önerilerinize açığım.. Teşekkür ederim

Merhaba. 200 tl daha koymazsanız alabileceğiniz modeller sadece aşağıdakiler olur.

Bisan 9100
Kron RC 1000
Salcano XRS 066
Ümit

Merhaba. 200 tl daha koymazsanız alabileceğiniz modeller sadece aşağıdakiler olur.

Bisan 9100
Kron RC 1000
Salcano XRS 066
Ümit
Peki corelli kr 100 modeli nasıl? Youtube ta kullanıcıları izledim.. Memnun olmayan pek yok.. Aklımda ki model o aslında. 2100 tl fiyatı

@Byk01 O bunların hepsinden iyi ama liste fiyatı 2615 tl diye yazmamıştım. Liste fiyatı 2500 üstü birkaç model daha var aslında. Piyasada belki ucuza bulunabilecek. Mosso ve carraro var. Ama en uygunu corelli.

@Byk01 O bunların hepsinden iyi ama liste fiyatı 2615 tl diye yazmamıştım. Liste fiyatı 2500 üstü birkaç model daha var aslında. Piyasada belki ucuza bulunabilecek. Mosso ve carraro var. Ama en uygunu corelli.
Bisikletçiden sitesinde 2120 tl.. 52-54 kadro seçenekleri mevcut.. Boyum 183 cm, iç bacak boyum 83 cm.. Hangi kadroyu almam daha uygun olur?

Merhaba. Ben de bisan trx8600 aldım. Başlık olmadığı için buraya yazıyorum. Olumlu özelliklerinden bahsedecek olursam vitesleri, lastikleri ve kadroyu çok beğendim. Sürüş keyfi de gayet iyi. Olumsuz özellikleri ise gidon önceki bisikletime göre baya uzun geldi bana.Sele ve gidon boğazı farklı markalarla geldiler. Gidon boğazı Enrico yazıyordu B+plus diye bir marka, Sele ise selle royaldi fakat Vader diye bir marka geldi.Daha önceki bisikletimde amortisör vardı. Bunda olmaması ilk sürüşte garip geldi. Yol titreşimleri baya baya hissediliyor. Ama bisikletin çok hızlı ve hafif olduğunu söyleyebilirim. Fotografları da ekliyorum istediğinizi sorabilirsiniz.D1E22480-0D74-40BE-B05E-7AFE67C86663.jpeg916DD632-30F5-48A5-B3BE-E203ED620E2F.jpeg232647 dosyayı görüntüle232648 dosyayı görüntüle

@ensbykds Hayırlı olsun. Kadro boyu ve senin boyun kaç. Bende almayı düşünüyorum. Fakat 50 kadro üretilmemiş . 52 kadroyu da görmeden almak istemiyorum.

Katlanır,mtb ve yol derken SONumu buldum
Giant escape air49725B9E-4215-4EB1-863E-F8AB8CEE5860.jpeg

@ensbykds hayırlı olsun güle güle kullan sipariş verdikten ne kadar zamanda sonra geldi bisiklet.

Carraro elite 906 yada 806 kullanan varmı? hicbir bilgi bulamadım. yorum yaparsanız sevinirim o tarz bisiklet hakkında kullananlar ama 906 hakkında olursa daha mumnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: BK2000
Eşime bisiklet hediye almak istiyorum. Yolda veya şehirde kullanmak için değil de, site içinde 250mt lik yolda ve parklarda kullanabileceği bir bisiklet arıyorum. Bisiklet konusunda bilgim sıfır. 158cm boy 60kg vücut ağırlığı için bütçeyi sarsmadan kalitesi de kötü olmayan bir bisiklet olarak ne önerirsiniz?

Arkadaslar merhaba 10 yasindaki oglum ve kendim icin bisiklet almaya karar verdim orta okul ve lise yillarinda 21 vites bisan dag bisikletim vardi 100km kadar mesafelere gider gelirdik tabi uzerinden uzun yillar gecti. Simdi ogluma bisiklet bakarken bende kullanirim diye dusunerek iki bisiklet almayi dusunuyorum. Oncelikle decathlon da 2200 tl ve 2500 tl civarinda bisiklere baktim iki adet alip cikacakken biraz arastirip aliyim yapimiza uygun olmayan amaca hizmet etmeyen bisey alip bir kac ay sonra kullanmayip kenarda kalmasini istemedigim icin tavsiyenize ihtiyacim var. Bu arada yaklasik 4 5 saattir forumu okuyorum ama malesef ozet bilgi bulamadim. Asagidaki sorularima cevap verebilecek olursaniz cok sevinirim.
1.sorum 1.80 boyundayim ve 100kg agirligindayim.
2. Oglum.10 yasinda 1.65-1.70 civarinda boyu.
3. Oglum genel olarak site icerisinde yada hafta sonlari benimle birlikte kirda cimende toprakta kullanicak bisikleti. Ben isyerim yakin oldugundan arac kullanmadan mumkun oldugunca bisikletle ise gidip gelmek istiyorum(biraz hareket olmasi icin)
4.forumda okuduklarimdan anladigim kadariyla kilitlenebilir amartisorlu almam en mantiklisi ancak fren sisteminde sanirim v hidrolik v birde direk hidrolik sistemler var hangisini tercih etmeliyim?
5. Gidonu daha genis modeller bizim kullanim amacimiza gore dahami rahat ve uygundur?
6. Okuduklarimdan anladigim kadariyla 21 vite 27 vites gibi cok disli viteslerden ziyade 11 vites gibi olan modellerimi tercih etmeliyim?
7. 2000 tl ile 3500 tl arasinda hangi markalarin bilesenleri daha kalitelidir? Sanirim cogu marka belli disli ve vites sistemlerini kullaniyor ama bazilari vites sistemini shimano kullanip fren sisteminde kalitesiz bir urun kullanabiliyor bu acidan bakildiginda hangi marka tum bilesenlerini fiyat kaygisi olmadan orantili sekilde ayni kalitede topluyor? Whistle, scott,khron,salcano,bianchi, bisan gibi markalardan hangisini ve hangi modelinin kac inch jantini tavsiye edersiniz?
8. Decathlondaki rockrider fiyat performans olarak soyledigim kriterlere gore isimizi gorurmu? Gorur diyorsaniz hangi modeli almaliyim?

Eger bu konuda bilgi verebilirseniz minnettar olurum bilgiye kolay yoldan ulasmaya calisan insanlardan degilim oldukca fazla okudum ve dinledim ancak zaten hic arastirmasaydim bu sorulari zaten sorma ihtiyaci duymadan direk satici ne satmak istiyorsa alir cikardim:)
Arastirdikca bisikletin boy kilo oranina gore al sana large beden bisiklet git kullan denilecek bisey olmadigini anladim. Bu yuzden de kisiye ve ihtiyacina ozel dogru bir bisiklet almanin bisikletin parcalarindaki kalitenin onemli oldugu gorunuyor.

Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

@Drsb Bence katlanır bir bisiklet al. Hem kullanımı rahat, hem de bagaja atar istediğiniz yere götürürsünüz.

@Drsb kadro boyu 45 cm ve altı olan 21 yada 27 vitesli ve kadın şehir bisikleti başlığı altında satılan bütün bisikletler aradığınız kriterleri karşılayacaktır. tubutu75'in de dediği gibi katlanır bisiklet de bir seçenek. Hatta daha iyi bir seçenek. Onda vites sayısının çok önemi yok tilt 120 bulursanız 6-7 vites yeticektir.

• Beğen
Tepkiler: Drsb
Geri