Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Merhabalar ben bisiklete yeni başladım. Ve mükemmel bir şey olduğunu gördüm bu yaz abimle birlikte sürmek için bir bisiklet almayı planlıyorum. Ben bisikleti biraz spor amaçlı kullanacağım biraz da eğlence ve gezi amaçlı. Bisikletin konforlu olmasını ve hızlı olmasını istiyorum. Çoğunlukla sahilde falan süreceğim. Belki arada bir çakıllı toprak yollara falan girerim ama dağa çıkmak veya şehirlerarası bir yola çıkma hayalim yok. Şu üç bisiklet arasında kaldım. Mosso Legarda 2021 Mdm HD Fren, Mosso Legarda 2024 Msm V Fren, Carraro Sportive 224 ve Kron Tx 150 HD fren. Sizce hangisini almalıyım. Çoğu özellikleri birbirlerine benziyor ama teknik özellikleri farklı bende o teknik konulardan anlamadigim için buraya sormak istedim. 13 Yaşındayım boyum 1.70 64 kiloyum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@efethefe hepsi güzel. Ama 2. Ve 3. Arasında beğendiğini al bence

• Beğen
Tepkiler: efethefe
@ensbykds Hayırlı olsun tekeriniz taşa değmesin
biraz kullandıktan sonra bisikletin + ve - lerini yazarsanız seviniriz

• Beğen
Tepkiler: ensbykds
@Yldrm07 Tamam, teşekkürler galiba 2. yi alıcam çünkü carraro Sportive 224 çok ağr ama Samsun'dayım ve 2.yi alacak bir yer bulamıyorum. internette de bulamadım alabileceğim bir yer. nereden alabilirim?

@Yldrm07 Tamam, teşekkürler galiba 2. yi alıcam çünkü carraro Sportive 224 çok ağr ama Samsun'dayım ve 2.yi alacak bir yer bulamıyorum. internette de bulamadım alabileceğim bir yer. nereden alabilirim?
Bende carraro 224 var. 2014 te aldım. Çok kullanamadım. Ama ben beğeniyorum. Görmeden almak biraz riskli. Ama baktığında Mosso yu da çok beğenen var. Bu sene bisiklet bulmak biraz şansa kalıyor. O konuda yardımcı olamayacağım. Bakman lazım.

Bende carraro 224 var. 2014 te aldım. Çok kullanamadım. Ama ben beğeniyorum. Görmeden almak biraz riskli. Ama baktığında Mosso yu da çok beğenen var. Bu sene bisiklet bulmak biraz şansa kalıyor. O konuda yardımcı olamayacağım. Bakman lazım.
Tamam teşekkürler o zaman mosso 2021 HD fren mi daha iyidir yoksa carraro 224 V fren mi? bu ikisini bulmak kolay çünkü.

@efethefe valla hangisini beğendiyseniz alın bence. V frenli daha hafif olur diyorlar. Ayrıca 224 ün arka ruble oranları daha kullanışlı gibi. Galiba benim için carraro 224 daha önde 😊

• Beğen
Tepkiler: efethefe
@efethefe valla hangisini beğendiyseniz alın bence. V frenli daha hafif olur diyorlar. Ayrıca 224 ün arka ruble oranları daha kullanışlı gibi. Galiba benim için carraro 224 daha önde 😊
Tamam, teşekkürler şimdi Samsun'da bulabildigim bisikletçileri dolasicagim ve ikisinden hangisini ilk bulursam alacagim. İlginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Peki gravel veya cyclocross bisikletlerin v frenlisi var mıdır

Merhaba arkadaşlar bisiklet dünyasına yeni giriyorum başlangıç için bir bisiklet arıyorum biraz araştırma sonucu şehir - tur bisikleti almanın başlangıç için daha uygun olduğuna karar verdim. Açıkcası ilk başlarken ortalamanın üzerinde kaliteli bir bisiklet almak istiyorum çünkü ilk bisikletlerinden memnun kalmayıp sürmek vazgeçen arkadaşlarım oldu. Marka olarak Merida, Scott veya Sedona arasında kaldım. 5000 tl civarında harcamaya niyetlendim. Önerdiğiniz marka ve model olur ve benimle paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bisiklet dünyasına yeni giriyorum başlangıç için bir bisiklet arıyorum biraz araştırma sonucu şehir - tur bisikleti almanın başlangıç için daha uygun olduğuna karar verdim. Açıkcası ilk başlarken ortalamanın üzerinde kaliteli bir bisiklet almak istiyorum çünkü ilk bisikletlerinden memnun kalmayıp sürmek vazgeçen arkadaşlarım oldu. Marka olarak Merida, Scott veya Sedona arasında kaldım. 5000 tl civarında harcamaya niyetlendim. Önerdiğiniz marka ve model olur ve benimle paylaşırsanız sevinirim.
3000 civarına Bisan TRX8600 alıp üstüne sele, km saati, ışık, kask gibi ekipmanlar alabilirsiniz. Ya da 2.el 6000 civarına Fuji Touring alabilirsiniz

@Nurullaah18 trx8600 kullanıyorsunuz sanırım.. olumlu olumsuz görüşlerinizi alabilirmiyim? Önde amortisör olmaması beni kaygılandırıyor sadece.. kullanım alanım asfalt patika köy yollari tarzı

@ufuq81 Yok bende sportive 227 var. Maşa genelde kilitli duruyor. Vitesleri, akıcılığında sıkıntı yok çok güzelde fazla ağır. şimdi bide brooks, arka bagaj, suluk falan taktım 17-18 kg oldu herhalde kaldırırken zorlanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: tubutu75 ve ufuq81
@Nurullaah18 teşekkürler yorum için.. genelde kilitli ama lazım olunca acabileceğiniz bir sistem var sonuçta trx8600da olmadığı için kullanıcı arıyorum😉

Bende geçtiğimiz hafta Hoprider 500 satın aldım. Merak ettiğiniz bir nokta varsa yanıtlayabilirim.

selam. carraro active 280 v fren şehir bisikleti almayı düşünüyorum. bu bisikleti bozuk asfalt'ta ve stabilize toprak yollarda sürebilir miyim?
bütçem 1400-1500 kadar üstü olmaz tavsiye verebilecekler lütfen yazsın.
Bende geçtiğimiz hafta Hoprider 500 satın aldım. Merak ettiğiniz bir nokta varsa yanıtlayabilirim.
Hayırlı olsun. Bütçemin 2 katı olması dışında her şey harika. güle güle kullan.

@Heraklia dostum nerden sipariş verdin bende almak istiyorum

@Krydmrbs Ben Edirneden slpariş verdim. Kerimoğulları bisikletten.Herhangi bir Bisan bayisisinden verebilirsin.

Geri